Mīlestība jau tagad ir ļoti tuvu šīm 3 Zodiaka zīmēm!

Ja esat bezcerīgs romantiķis, un jūs pastāvīgi pārbaudiet savu horoskopu, lai uzzinātu, kad jūs atradīsiet savu dvēseles draugu, tad jūs esat īstajā vietā!

Lai gan astroloģija nevar precīzi paredzēt, kad jūs galu galā satiksiet jūsu sapņu cilvēku, mēs varam teikt, ka šīs Zodiaka zīmes atradīs savu mīlestību rudenī!

Lasi arī: Laimīgās krāsas, kas jums jāvalkā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Auns

Kad Venēras reversā kustība beigsies 16.novembrī, tā būs jūsu 7.partnerības namā.

Tā kā Venera būs arī Svaros – ar zīmi, kas ir pazīstama kā romantisku pienākumu radīšana, Visums darīs visu iespējamo, lai palīdzētu atrast kādu, kas jums ir pilnīgi piemērots!

Tomēr jāatceras, ka, ja jūs maināt sevi, lai iepatiktos nepareizajam cilvēkam, jūs varat vienkārši palaist garām to, par kuru sapņojāt. Neaizmirstiet, ka pareizais partneris ievēros jūsu saderību, ja jūs pilnībā pieņemat savu patieso sevi.

Kad Venēra 2. decembrī nokļūs kaislīgā un valdošā Marsa Skorpionā, viņa nogādās tev uz astoto māju ar seksu un noslēpumu.

Neatkarīgi no tā, kas notiek jūsu mīlestības dzīvē tagad, noteiktā laikā jūs pilnībā sazināsieties ar savu seksualitāti un būsiet pievilcīgi ikvienam, ko jūs satiksiet savā ceļā.

Skorpions

Visticamāk jums vajadzētu pagaidīt pārmaiņas savā personīgajā dzīvē rudens beigās, it īpaši attiecībā uz seksuālo vēlmi, kā arī savstarpējās vēlmes.

Lasi arī: 8 pazīmes, kas norāda, ka tev ir ideāla laulība

Kad Venēra atrodas Skorpionā, viņa dod jums bīstami aizraujošas vilinošās spējas. Jūs izstarosiet pievilcīgu enerģiju, un neviens nepaliks vienaldzīgs. Varbūt šoreiz jūs satiksiet savu patieso mīlestību.

Svari

Retrograda Venēra var pārvērst tavu mīlestības dzīvi pretējā virzienā. Bet tur būs arī daudz spilgtu momentu. Venēra savā pirmajā mājā jūs atjauninās ar pārliecību, harismu, kolekciju un atklātu seksualitāti!

Ja jūs neatgriezīsieties pie saviem skeletiem skapī, tas būs ideāls laiks, lai izveidotu jaunas attiecības!

Avots

Leave a Comment