Mīlestības Horo***ps no 11. – 17. aprīlim

AUNS

Šajā nedēļā Jūs gaida kāda grezna dāvana no reālā vai potenciālā partnera. Liela iespējamība, ka šis cilvēks tādā veidā būs izlēmis ne tikai nodemonstrēt Jums savas jūtas, bet arī izrādīt arī kaut kādus savus nopietnos nolūkus attiecībā uz Jums.

VĒRSIS

Šajā nedēļā, visticamāk, nāksies izdarīt kādu svarīgu izvēli. Liela iespējamība, ka kāds Jums izrādīs savas jūtas un Jums būs jāizlemj – pieņemsiet tās vai atraidīsiet. Jums būs jāsaprot – uz ko esat gatavs šī cilvēka dēļ?! Tas būs vienlīdz aktuāli gan tiem, kas jau ir attiecībās, gan arī brīvajiem, kas vēl tikai meklē savu otro pusīti.

DVĪNIS 

Šajā nedēļā sava reālā vai potenciālā partnera dēļ Jums nāksies pieņemt kaut kādus ne visai vieglus lēmumus un atteikties no tā, pie kā Jūs jau bijāt ļoti pieraduši, taču Jūsu upuris nebūs veltīgs – tas palīdzēs harmonizēt Jūsu attiecības ar šo cilvēku un kvalitatīvi uzlabos Jūsu privāto dzīvi.

VĒZIS 

Šajā nedēļā Jūsu savstarpējās attiecības ar mīļoto cilvēku var ietekmēt kaut kādi pagātnes notikumi. Tas var piespiest Jūs atlikt kaut kādu plānu realizāciju, kas tādā vai citādā veidā ir saistīti tieši ar Jūsu partneri. Bruņojoties ar pacietību – pēc kaut kāda laika viss “nomierināsies”. Ja Jūs pagaidām esat brīvi, tad esošajā periodā diez vai tas mainīsies.

LAUVA

Šajā nedēļā zvaigznes sola Jums tikšanos ar cilvēku, ar kuru Jums būs iespējams ilglaicīgs romāns. Tiesa gan, lai šīs attiecības izdotos, Jums nāksies samierināties ar kaut kādiem šī cilvēka trūkumiem un mūžīgo aizņemtību. Ja esat jau saistīti laulības saitēm, tad Jūsu laulātais draugs Jums, iespējams, sarūpēs kādu dārgu dāvanu.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jūs sava reālā vai potenciālā partnera dēļ varat nonākt diezgan sarežģītā situācijā. Liela iespējamība, ka šis cilvēks vilks garumā kādu Jums svarīga lēmuma pieņemšanu, atstājot Jūs neziņā par Jūsu turpmākajām savstarpējām attiecībām.

SVARI

Šajā nedēļā Jūsu savstarpējās attiecībās ar Jūsu mīļoto cilvēku lielā mērā būs atkarīgas no Jūsu psiholoģiskā noskaņojuma un Jūsu uzvedības. Atcerieties, ka visa šī cilvēka rīcība būs tikai Jūsu pašu rīcības sekas, līdz ar to ir svarīgi nepieļaut liekas kļūdas. Ja esat brīvi, tad šajā nedēļā zvaigznes nekādas liktenīgas iepazīšanās nesola.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jums attiecībās ar reālo vai potenciālo partneri vajadzētu izrādīt kaut kādu iniciatīvu. Nav izslēgts, ka Jums nāksies pieļaut diezgan vīrišķīgus soļus (arī tad, ja esat sieviete), rīkoties pietiekami stingri un izlēmīgi, kā arī pilnībā kontrolēt izveidojošos situāciju.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jums būs iespēja realizēt daudzas seksuālās fantāzijas un iegūt no tā lielu baudu, tomēr nav vērts ļauties kaut kādām ilūzijām un gultas priekus pārvērst citā realitātē. Atcerieties: sekss sagādā gandarījumu, taču tas nespēj atrisināt privātās dzīves problēmas. Tas ir aktuāli gan brīvajiem, gan aizņemtajiem.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā starp Jums un Jūsu mīļoto cilvēku pastāv strīdu iespējamība. Nav izslēgts, ka šis cilvēks centīsies uzspiest Jums kādu savu lēmumu, bet Jūs centīsieties pierādīt viņa rīcības un izteikumu nelietderību. Ja esat brīvi, tad šajā nedēļā zvaigznes nekādas izmaiņas nesola.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs, iespējams, kļūsiet par pārlieku aktīvas seksuālās uzmākšanās objektiem. Liela iespējamība, ka šie kaisles uzplūdi izprovocēs greizsirdību – kādam var sākt likties, ka Jūs pārlieku lielu uzmanību pievēršat tam, kuram to noteikti nevajadzētu pievērst. Tas attiecas gan uz brīvajiem, gan jau aizņemtajiem vai precētajiem.

ZIVIS 

Šajā nedēļā ir gaidāmi kādi svarīgi notikumi, kuri pašā saknē izmainīs Jūsu attiecības ar kādu pretējā dzimuma pārstāvi. Liela iespējamība, ka pēc šī visa Jūsu privātā dzīve izmainīsies līdz nepazīšanai, un tas ir aktuāli gan precētajiem, gan vēl brīvajiem.

Leave a Comment