Mīlestības horoskops 17. – 23. oktobrim

AUNS

Karstajiem un kaislīgajiem Auniem šī nedēļa solās būt romantisku piedzīvojumu pilna, tāpēc atrodiet sevī spēku neatteikties no savas otrās pusītes piedāvājumiem pavadīt kopā laiku visnotaļ neierastā veidā – piemēram, meditācija mežā var Jums atnest ļoti daudz pozitīvu emociju un nostiprināt Jūsu attiecības, turklāt daudzveidība atpūtā pilnīgi noteikti nekaitēs arī tiem Auniem, kuru sirdis vēl ir brīvas.

VĒRSIS

Periodā no 18. – 20. oktobrim Vēršiem, iespējams, nāksies daudz nopietnāk attiekties pret sava mīļotā cilvēka noskaņojumu. Atcerieties, ka paaugstināta emocionalitāte un aizkaitināmība nenozīmē to, ka starp Jums vairs nav mīlestības. Uzklausiet savu partneri un pret viņa bailēm un šaubām izturieties ar sapratni, jo mīlestība un Jūsu līdzdalība palīdzēs Jums tikt galā ar jebkāda veida problēmām. Tiem Vēršiem, kas vēl joprojām atrodas mīlestības meklējumos, nevajadzētu atteikties no izklaides iespējām nedēļās nogalē.

DVĪŅI

Dvīņiem zvaigznes šajā nedēļā rekomendē attiecībās uzņemties iniciatīvu un dot savai otrajai pusītei neaudz laika emocionālajai atpūtai un brīvdienām mierīgā vidē. Atcerieties, ka reizēm vislabākais, ko Jūs varat darīt, lai stiprinātu savas attiecības – uz kādu brīdi atstāt savu mīļoto cilvēku vienatnē ar savām domām, tāpēc iniciatīva šajā nedēļā ir Jūsu trumpis!

VĒZIS

Vēžiem šajā nedēļā vajadzētu padomāt par sevi un savām jūtām – vai esat pārliecināti, ka Jūsu mīļotais cilvēks ciena un novērtē Jūsu jūtas?! Ja nē, tad “nestrebiet karstu”, bet gan vienkārši viens ar otru atklāti parunājiet – tas bieži vien rada brīnumus! Tiem Vēžiem, kuri jau ir iestūrējuši laulības ostā un nodibinājuši ģimenes, ir vērts padomāt par interesantu nedēļas nogali.

LAUVA

Lauvām šī oktobra nedēļa mīlestības jomā var atnest nedaudz vairāk veiksmes, tāpēc nepalaidiet garām savu iespēju – ja esat pārliecināti, ka Jums patīk kāds cilvēks, izmantojiet visu savu šarmu, lai viņu iekarotu. Tām Lauvām, kuras jau ir atradušas savu otro pusīti, šajā nedēļā vajadzētu nodarboties ar kaut ko radošu, jo tas noteikti Jums varētu palīdzēt vienam otru vairāk iepazīt un atsvaidzināt Jūsu jūtas.

JAUNAVA

Šīs nedēļas laikā Jums var likties, ka Jūsu mīļotais cilvēks Jums nevelta pietiekami daudz uzmanības, taču zvaigznes Jums rekomendē neaizmirst to, ka mīlestība – tās ir arī rūpes vienam par otru, bet skandāli un apvainojumi nav labākais veids, kā nogludināt attiecības ar sev tuvajiem cilvēkiem, tāpēc vienkārši rūpējieties par savu otro pusīti un pavadiet kopā jaukus vakarus šajā rudenīgajā laikā.

SVARI

Svariem šī nedēļa vismaz romantiskajā jomā solās būt visnotaļ veiksmīga, tāpēc uzmanīgi paraugieties apkārt – pilnīgi iespējams, ka kāds no Jūsu paziņām pret Jums jūt kaut ko vairāk. Tiem Svariem, kuri jau ir attiecībās, vajadzētu kaut kā dažādot savu kopdzīvi.

SKORPIONS

Skorpioniem nedēļas sākums var atnest neveiksmi mīlestības jomā, tāpēc, ja esat izlēmuši uzaicināt kādu uz randiņu, dariet to tuvāk nedēļas nogalei, jo tas noteikti būs daudz labvēlīgāks šādam pasākumam. Ja Jūs jau esat satikuši savu otro pusīti, tad kopīgs izbrauciens vai pastaiga ļaus Jums kopā ļoti labi atpūsties un saņemt pozitīvas emocijas.

STRĒLNIEKS

Strēlniekus šī nedēļā var iedvesmot uz visnotaļ romantisku rīcību, taču atcerieties, ka, lai gan romantika nekad nevar būt lieka, kaut kas ekstrēms tomēr var neiet pie sirds kuram katram, tāpēc randiņš uz jumta šajā vēsajā laikā var izrādīties ne tik patīkams, kā būsiet iztēlojušies. Ja Jūs ļoti vēlaties pārsteigt savu otro pusīti, tad daudz labāk būs, ja neuzkrītoši noskaidrosiet viņas vēlmes un pacentīsieties šo ideju realizēt.

MEŽĀZIS

Mežāžiem šī nedēļa var izrādīties diezgan sarežģīta, jo zvaigžņu izvietojums Jums nav tas labvēlīgākais. Jūsu otrā pusīte kaut kādā brīdī var iziet uz konfliktu, tāpēc pacentieties saglabāt mieru un nepadoties emocionālajām manipulācijām. Noskaidrojiet šīs uzvedības iemeslus – iespējams, ka Jūs paši esat nemanot esat pieskārušies kādai sāpīgai tēmai.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem šī nedēļa var izrādiet ļoti labvēlīga tam, lai spertu jaunu soli attiecībās, tāpēc nebaidieties izrādīt negaidītus romantiskus žestus, jo Jūsu otrā pusīte, visticamāk, tos uzņems ar sajūsmu. Nedēļas nogalē Jums noteikti vajadzētu atpūsties no ikdienas burzmas – labs randiņš, kino, teātris vai vakariņas sveču gaismā!

ZIVIS

Zivīm pirmā nedēļas puse var būt ne visai veiksmīga mīlestības jomā, taču nepārdzīvojiet – labāk atrodiet laiku sev un savām domām, turklāt otrā nedēļas puse sola ļoti daudz patīkamu pārsteigumu.

Leave a Comment