Mīlestības horoskops no 4. – 10. aprīlim

Mīlestības horoskops katrai zodiaka zīmei

AUNS

Šajā nedēļā zvaigznes Jums sola liktenīgu tikšanos. Liela iespējamība, ka liktenis Jūs savedīs kopā ar cilvēku, kas Jums ir ne tikai lieliski piemērots, bet ar kuru Jums var izveidoties ilga un laimīga kopdzīve. Ja esat jau precējusies, tad Jūsu vīrs, visticamāk, pieņems kaut kādu svarīgu lēmumu, kas uzlabos Jūsu savstarpējās attiecības.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums uzradīsies iespēja panākt, lai Jūsu reālais vai potenciālais partneris, izdara kaut ko tādu, uz ko Jūs agrāk viņu nekādi nevarējāt pierunāt. Nav izslēgts, ka kaut kādi notikumi parādīs Jums, kur tieši Jūs bijām apmaldījies un Jūs, izlabojot savu kļūdu, panāksiet to, ko vēlaties.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jūsu reālais vai potenciālais partneris var kļūt par strīda iemeslu ar kādu no Jūsu draugiem. Nav izslēgts, ka kāds centīsies kaut kādā veidā apmelot Jums dārgu vīrieti, pie tam pastāv arī liela iespējamība, ka arī Jūsu uzticība mīļotajam tiks pārbaudīta.

VĒZIS 

Šajā nedēļā Jūsu vīrietis var Jūs mēģināt piespiest izdarīt kaut ko tādu, kam Jūs neesat tik ļoti gatava, ka jau doma vien par to Jūsos var izsaukt gatavās šausmas. Centieties nepakļauties partnerim. Ja Jūs esat brīva, tad Jums nav vēlamas jaunas iepazīšanās, jo tās var atnest drošības draudus.

LAUVA

Jums ir ieteicams izvairīties iepazīties ar jauniem vīriešiem, jo pastāv liela iespējamība, ka Jūs sasaistīsieties ar kādu, kas mēģinās uzdzīvot uz Jūsu rēķina. Arī pazīstamiem vīriešiem nav vērts dot kaut kādus solījumus, kas tādā vai citādā veidā ir saistīti ar finansēm. Ja esat jau precējusies, tad nav izslēgts, ka Jums ar vīru materiālajā jomā radīsies kāds strīds.

Aprīļa horoskops visām zodiaka zīmēm

JAUNAVA

Šonedēļ Jūsu vīrietis var Jūs nostādīt ļoti neveiklā situācijā. Nav izslēgts, ka viņš publiski izsmies Jūsu jūtas pret viņu vai arī pastāstīs par kaut kādām Jūsu darbībām, no kurām Jums vēl joprojām ir kauns. Ja esat viena, tad šajā periodā diez vai kaut kas mainīsies.

SVARI

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, attiecībā pret savu mīļoto partneri neuzvedīsieties visnotaļ labi. Nav izslēgts, ka Jūs ar melu palīdzību izmānīsiet no viņa kaut ko materiālu, bet esiet vērīga, jo šis apmāns ātri var atklāties un Jums var nākties par to dārgi samaksāt. Ja Jūs pašlaik esat viena, tad šajā nedēļā diez vai kaut kas būtiski mainīsies.

SKORPIONS 

Šajā nedēļā pastāv liela iespējamība, ka Jūs piedzīvosiet kaisles uzliesmojumu. Nav izslēgts, ka Jums sagribēsies seksuāla rakstura attiecības ar cilvēku, kuru Jūs jau sen zināt un ar kuru Jūs jūtaties ļoti brīvi un neslēpjat savas īstās emocijas. Ja Jūs jau esat iestūrējusi laulības ostā, tad Jūs gaida kāds patīkams notikums, kas būs saistīts ar Jūsu vīru vai bērniem.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jums sava vīrieša dēļ var nākties kaut ko upurēt un nav fakts, ka tas Jūsos izsauks pozitīvu reakciju. Visticamāk, Jūs vēl ilgi viņam atgādināsiet par šo situāciju, kurā nonācāt viņa vainas dēļ. Ja pašlaik vēl esat brīva, tad izvairieties no gadījuma sakariem, jo tie var Jūs ievilkt kādā seksuālā eksperimentā, kas Jums viennozīmīgi nepatiks.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums savas otrās pusītes priekšā aktīvi nāksies aizstāvēt kaut kādas savas intereses. Ja Jūs vēl joprojām esat brīva, tad, visticamāk, Jūs pievērsīsiet kāda vīrieša uzmanību, kurš uzskata Jūs par neatvairāmu būtni un visādiem veidiem mēģinās izpelnīties tuvību ar Jums.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā kaut kādas Jūsu domas saistībā ar Jūsu privāto dzīvi iegūs materiālu apstiprinājumu, kas Jūs kaut kā pagrūdīs pretī pārmaiņām mīlas frontē vai vismaz morāli tai sagatavos. Tas ir vienlīdz aktuāli kā aizņemtajām, tā arī brīvajām sievietēm.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jums vajadzētu pārskatīt Jūsu attiecības ar reālo vai potenciālo partneri. Liela iespējamība, ka, pateicoties kaut kādiem notikumiem, Jūs šim cilvēkam kļūsiet tik tuva, ka viņš Jums atvērsies tā, kā nekad nevienam citam nav atvēries. Galvenais – attaisnojiet viņa uzticību.

 

 

 

Leave a Comment