Mīlestības horoskops nedēļai no 20. līdz 26. februārim

 

img (2)

AUNS

Šī nedēļa ir ļoti labvēlīgs laiks aktīvai rīcībai. Iniciatīvas izrādīšana pilnīgi noteikti ļaus gūt vērā ņemamus panākumus privātajā dzīvē, kā arī labvēlīgi atsauksies uz tikko izveidotām attiecībām. Arī Jauna Mēness periodā Auniem šajā jomā veiksies, tāpēc svētdiena ir ļoti piemērota otrās pusītes meklējumiem. Pozitīvs noskaņojums un optimisms būs ļoti veiksmīga uzvedības stratēģija attiecībās.

VĒRSIS

Jūsu patrons, Mēness, no otrdienas līdz ceturtdienai atradīsies ļoti vājā pozīcijā, kas nozīmē to, ka šajās dienās tā enerģija nespēs jums dāvāt pietiekami lielu veiksmi, tāpēc rīkojieties saskaņā ar sevi. Veiksmīgākās dienas plānu īstenošanai būs pirmdiena, piektdiena un sestdiena. Svētdien pacentieties pievērst lielāku uzmanību savai otrajai pusītei. Lai saglabātu harmoniju, savaldiet savas emocijas un vairāk ieklausieties sava mīļotā cilvēka vārdos.

DVĪŅI

Saule šajā nedēļā atradīsies neitrālā pozīcijā, tādējādi sagādājot jums nelielas grūtības, kas var negatīvi ietekmēt jūsu Vese***as stāvokli, tāpēc jums pilnīgi noteikti ir vērts paņemt pauzi un izmantot visas iespējas, lai atjaunotu savu spēku un veselību. Emocijas, kas būs jūsos, var traucēt labvēlīgai attiecību attīstībai, tāpēc visas nopietnās sarunas ar savu partneri atlieciet uz piemērotāku brīdi. Tiem, kuri attiecības ir uzsākuši pavisam nesen, vajadzētu daudz uzmanīgāk attiekties pret partnera lūgumiem.

VĒZIS

Jums šajā nedēļā ir vērts atcerēties, ka pāra liktenis ir atkarīgs no abiem partneriem. Mēness enerģija šajā nedēļā būs ļoti mainīga, un tā var pārbaudīt jūsu izturību. Nedēļas sākumā jūsu mīlestība un vēlme rūpēties par savu otro pusīti būs īpaši svarīga, lai jūsu attiecības būtu harmoniskas. Piektdienas vakars un sestdiena ir ļoti labvēlīgs laiks, lai pabūtu kopā.

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 20. līdz 26. februārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

LAUVA

Saules enerģija šajā nedēļā būs ļoti spēcīga, kas nozīmē to, ka veiksme pilnīgi noteikti būs ar jums. Izmantojiet šo laiku savu attiecību labā. Romantiski randiņi, kopīga atpūta un komunikācija dāvās ļoti daudz patīkamu emociju. Pozitīvais noskaņojums un kūsājošā enerģija palīdzēs arī jaunu attiecību meklējumos.

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā vajadzētu atcerēties to, ka attiecības ir ļoti viegli izpostīt, bet harmonijas un uzticības atjaunošana tajās prasīs visnotaļ ilgu laiku. Paļauties uz Mēnesi jūs varat pirmdien. Nedēļas vidus enerģētiski solās būt ļoti vājš, jo Mēness ieies Mežāža zīmē. Baudīt prieku un savstarpēju sapratni jums palīdzēs jūsu pašu ticība veiksmei un ļoti rūpīga attieksme pret mīļoto cilvēku.

SVARI

Jums šajā nedēļā veiksmi atnesīs ticība pašu spēkiem un partnera atbalsts. Negatīvā Saules ietekme būs visnotaļ spēcīga visas nedēļas garumā, tāpēc, lai attiecībās ar otro pusīti sasniegtu harmoniju, izmantojiet visas savas iekšējās rezerves. Tie, kuriem vēl nav izdevies atrast savu lielo mīlestību, šajā periodā būs ļoti grūti tikt skaidrībā ar savām emocijām, tāpēc būs labāk, ja pabūsiet vienatnē – tas jums palīdzēs izprast sevi un savas vēlmes.

SKORPIONS

Jums ļoti veiksmīgs laiks aktīvai rīcībai šajā frontē būs periods no 21. līdz 23. februārim, jo Mēness atradīsies ļoti vājā pozīcijā. Šis laiks ir īpaši labvēlīgs saziņai ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, kā arī tam, lai liktu pamatus nākotnes attiecībām. Ģimenes cilvēkiem var pietrūkt tuvības un partnera uzmanības, tāpēc no otrdienas līdz ceturtdienai pacentieties pēc iespējas vairāk laika veltīt savai otrajai pusītei.

STRĒLNIEKS

Jums šī nedēļa enerģētiskā plānā būs visnotaļ grūta. Vislabvēlīgākais jums būs nedēļas vidus, jo Mēness ietekme samazināsies un ļaus jums izmantot visu savu potenciālu privātās dzīves uzlabošanai. Romantiskās attiecības un mīļotā cilvēka tuvums dos jums stimulu attīstīties. Pacentieties nedot viltus solījumus, lai pēc tam nenāktos sarkt par savu aizmāršību.

MEŽĀZIS

Arī uz jums šajā periodā Mēness atstās negatīvu ietekmi. Tā spēks samazināsies no otrdienas līdz ceturtdienai. Izmantojiet šo periodu, lai iekarotu savas otrās pusītes uzmanību, izrādot visu savu mīlestību un cieņu. Šīs dienas būs piemērotas arī jaunu attiecību meklēšanai, kas pilnīgi noteikti atnesīs pozitīvas emocijas un dos stimulu personiskai izaugsmei un attīstībai. Svētdien vajadzētu izvairīties no asiem izteikumiem un rīcības, kas var aizskart jūsu mīļoto cilvēku.

ŪDENSVĪRS

Spēcīgā Saules ietekme šajā nedēļā ietekmēs jūsu emocionālo stabilitāti, tāpēc jūsu uzvedība šajā periodā liecinās par vēlmi saglabāt attiecības. Pacentieties pārdomāt arī tālāko savas uzvedības stratēģiju. Lai saglabātu patiešām harmoniskas un patiesas attiecības, jums būtu vēlams nedaudz paņemt pauzi no savas otrās pusītes un nodarboties ar lietām, kas neprasa lielu piepūli.

ZIVIS

Jūs uz veiksmi mīlas lietās varat rēķināties pirmdien. Nedēļas sākumā Mēness ieņems neitrālu pozīciju, kas tad arī dāvās jums veiksmi, tomēr no otrdienas līdz ceturdienai tas atslābs, ieejot Mežāža zvaigznājā. Šajās dienās jums var palīdzēt dabas dotā intuīcija, kas noteikti pateiks priekšā, kā izkļūt no sarežģītām situācijām un palīdzēs izvairīties no pārpratumiem. No piektdienas uz sestdienu Mēness atgūs savu spēku, un veiksme būs rokā tām Zivīm, kuras meklē savu otro pusīti.

Leave a Comment