Mīlestības horoskops nedēļai no 10. līdz 16. aprīlim

AUNS

Šī ir lieliska nedēļa, lai ietu uz randiņiem un atzītos savās jūtās. Tiem, kuru sirdis vēl joprojām ir brīvas, zvaigznes pilnīgi noteikti neiesaka sēdēt četrās sienās – ejiet ārā un esiet atvērti saziņai! Tieši tagad jūs var piemeklēt iepazīšanās, par kuru tik ļoti sapņojat, taču ņemiet vērā to, ka šī iepazīšanās var būt arī virtuāla, ja meklējat mīlestību ar tīmekļa palīdzību.

VĒRSIS

Brīvajiem Vēršiem šis periods paies salīdzinoši mierīgi. Jaunas iepazīšanās, ja arī notiks, tad maz ticams, ka tās jūs ieinteresēs tik ļoti, lai jūs vēlētos uzsākt romantiska rakstura attiecības, taču tas ir pat labāk, jo attiecības, ka izveidotas šajā laikā, var būt emocionāli grūtas abiem partneriem.

DVĪŅI

Tiem Dvīņiem, kuriem jau ir sava otrā pusīte, šajā nedēļā vissvarīgākā būs šī cilvēka laime. Lai darītu viņam labu, jūs būsiet gatavi atlikt malā savas personīgās intereses. Jūsu mīļotais cilvēks šādu rīcību pilnīgi noteikti novērtēs, kā rezultātā jūsu jūtas vienam pret otru vairākkārt pastiprināsies.

VĒZIS

Brīvajiem Vēžiem šajā nedēļā gaidāmas vairākas romantiskas iepazīšanās. Neuzturieties pret tām vieglprātīgi, jo pilnīgi iespējams, ka viena no tām būs liktenīga! Jūs esat orientēti uz ciešu un ilgstošu attiecību izveidošanu, mīlestība jūsu izpratnē ir ļoti varena sajūta, kurai vajadzētu sniegt prieku un iedvesmot abus partnerus.

LAUVA

Būtu ļoti labi, ja jūs šajā nedēļā varētu doties kādā pavisam nelielā ceļojumā. Kopā pavadītais laiks jums palīdzēs kļūt daudz tuvākiem. Nedēļas vidū dienas kartībā tiks iekļauti sadzīviskie jautājumi. Dažas Lauvas pieņems lēmumu uzsākt kopdzīvi.

JAUNAVA

Ja jūsu sirds vēl joprojām ir brīva – nebēdājaties! Pēc 15. aprīļa, kad Venēra atgriezīsies savā ierastajā kustībā, pretējā dzimuma pārstāvjiem būs daudz lielāka interese par jums, turklāt jūs pašas kļūsiet daudz atvērtākas komunikācijai, tāpēc šajā periodā noteikti nesēdiet četrās sienās, bet gan ejiet ārā, iepazīstieties, baudiet uzmanību un nesteidzieties notikumiem pa priekšu.

SVARI

Jums šajā nedēļā pēc iespējas vairāk sev jāuzdod jautājums:”Būt pareizam vai tomēr laimīgam?” Cera, ka tas jums palīdzēs izvairīties no konfliktiem ar mīļoto cilvēku, jo tādi šajā periodā pilnīgi noteikti var gadīties. Randiņiem daudz piemērotāka būs nedēļas otra puse. Norunāt tos būs visnotaļ viegli, jo jūs būsiet apburoši un gatavi saziņai.

SKORPIONS

Tie Skorpioni, kuriem jau ir sava otrā pusīte, visas nedēļas garumā baudīs sava partnera uzmanību. Iespējams, ka jūs kopā kaut ko uzsāksiet darīt – piemēram, pārvērtīsiet kādu hobiju par ienākumu avotu. Nedēļas vidū jūs, iespējams, gaida kāds mazs pārsteigums.

Lasi vēl: Ģimenes dzīves horoskops sievietēm un vīriešiem

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā ir visas iespējas padarīt savas attiecības ar otro pusīti daudz harmoniskākas. Pirmā nedēļas puse ir ļoti labvēlīga tam, lai ieviestu kaut kādus jauninājumus intīmajā dzīvē. Otrā – lai kopā izietu sabiedrībā. Ja jūs esat brīvi, taču jums kāds ir prātā, tad uzaiciniet šo cilvēku uz kafiju vai kino. Sākumā šķitīs, ka tā ir tikai draudzīga saziņa, taču pilnīgi iespējams, ka jūs tomēr vienos romantiskas jūtas.

MEŽĀZIS

Ja ir kāds cilvēks, kurš jau visnotaļ ilgu laika periodu ar jums flirtē, tad šajā nedēļā viņš, visticamāk, pāriet pie aktīvas rīcības. Jūs paši pat nemanīsiet, kā jūs ievilks jaunā romānā – dinamiskā un neparedzamā! Vai tas būs ilgstošs? Tas jau ir atkarīgs tikai un vienīgi no jūsu gatavības un spējas piekāpties savam jaunajam partnerim.

ŪDENSVĪRS

Arī jūs šajā nedēļā gaida uzreiz vairākas jaunas iepazīšanās, kas nav nekāds pārsteigums, jo šajā mēnesī jūs esat īpaši apburoši! Iekarot ļoti daudzas pretējo dzimumu sirdis jums izdosies tieši brīvdienās, kad dosiet priekšroku iziešanai sabiedrībā. Nav izslēgts, ka par jūsu simpātiju objektu kļūs augsta sociālā statusa cilvēks. Romāns ar viņu jums dos ļoti labas perspektīvas.

ZIVIS

Nedodiet solījumus, ja esat pārliecinātas, ka nespēsiet tos izpildīt, un kontrolējiet savas emocijas. Šajā nedēļā zvaigznes jums pilnīgi noteikti neiesaka mānīt savu partneri un slēpt kaut ko no viņa.

Leave a Comment