Mīlestības horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – sola uzlabojumu attiecībās un iespēju atbrīvoties no vientulības!

Lauva

No 12. novembra līdz 16. novembrim Lauvu sagaida laiks, kas ir piepildīts ar spilgtām emocijām un  laimīgiem notikumiem, un daudzos aspektos tas ir Marsa nopelns. Tas ir ideāls laiks jaunām paziņām, neparastiem randiņiem un atklātām sarunām ar savu mīļoto. Sazinoties ar pretējo dzimumu, jums nevajadzētu slēpt savas jūtas un emocijas. Atklātība ir svarīga ne tikai ar citiem, bet arī ar sevi.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – būs smagi jāstrādā, lai atbrīvotos no naudas grūtībām!

Jaunava

Nākamajās dienās Jaunavai vajadzētu atrast papildu spēka avotu. Merkurs nebūs spējīgs aizsargāt Jaunavas no Venēras negatīvās ietekmes, kas nozīmē, ka labāk ir pārcelt iepazīšanos ar potenciālajiem partneriem uz citu laiku, kā arī atrisināt attiecības ar savu mīļoto. Tā kā no 12. novembra līdz 18. novembrim ģimenes Jaunavām būs jācenšas mīlestības laivu pašiem vadīt, jums jābūt uzmanīgam: jebkura nepareiza rīcība var izraisīt avāriju.

Svari

Šonedēļ Venēra parādīs Svariem ceļu uz laimi. Tas attiecas ne tikai uz vientuļajiem Svariem, kas pēkšņi var satikt savu dzīves partneri un pat sākt jaunas attiecības, bet arī tiem, kuri vēlas stiprināt savu mīlestības savienību. Lēmums doties kopīgā atvaļinājumā būs diezgan pareizs, jo īpaši, ja ļoti reti esat viens ar savu mīļoto. Īpaši priecīgi būs kopīgi plāni nākotnei.

Lasi arī: 2019. cūkas gads: visu zīmju horoskops – vēlams analizēt precīzāk savu vidi!

Skorpions

Lai konflikti nekļūtu par šīs nedēļas pavadoņiem, Skorpioniem vajadzētu kontrolēt savas emocijas un neveidot skandālus par sīkumiem. No 16. novembra līdz 18. novembrim ir paredzams vislielākais stresa periods, jo šajās dienās pastiprinātā Mēness ietekme var sagraut visas Skorpionu kārtis. Slikts garastāvoklis var radīt personiskas problēmas, tāpēc jums ir nepieciešams atrast pozitīvu emociju avotu vai biežāk pavadīt laiku ārpus mājas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment