Mīlestības horoskops nedēļai no 14. – 20. novembrim

800x400-shutterstock_361794680

AUNS

Emocionāli vientuļajiem Auniem šajā nedēļā savu uzmanību vajadzētu pārslēgt uz citām dzīves sfērām, jo šis periods pilnīgi noteikti nav visnotaļ labvēlīgs jaunu attiecību uzsākšanai, tāpēc parūpējaties par sevi un nodarbojaties ar kaut ko radošu.

Auniem, kuri jau ir sastapuši savu otro pusīti, zvaigznes šajā nedēļā iesaka neizprovocēt strīdus kaut kādu sīkumu dēļ un iemācīties piekāpties partnerim pat tajos jautājumos, ko Jūs uzskatāt par ļoti svarīgiem.

 

VĒRSIS

Vēršiem šajā nedēļā mīlas jautājumos var uzsmaidīt veiksme, jo Jūs pilnīgi noteikti piesaistīsiet pretējā dzimuma uzmanību un iegūsiet ļoti daudz pielūdzēju. Izvēlēties rūpīgi, jo pilnībā iespējams, ka šajā nedēļā Jūs satiksiet savu likteni!

Vēršiem, kuri jau ir attiecībās, paaugstināta uzmanība un flirts var kaitēt, jo Jūsu mīļotā cilvēka greizsirdība var izrādīties ļoti emocionāla un “vētraina”, tāpēc pacentieties nedot iemeslu šaubīties par Jūsu jūtām.

 

DVĪŅI

Ja vēlaties iekarot kādu cilvēku, pret kuru Jūsu sirds nav vienaldzīga, šī novembra nedēļa tam ir ideāli piemērota, tāpēc rīkojaties – zvaigznes Jums ir labvēlīgas!

Tiem Dvīņiem, kuriem jau ir attiecības, zvaigznes šajā nedēļā iesaka pēc iespējas biežāk lielīt savu mīļoto cilvēku par dažādiem maziem sasniegumiem, jo tas ar katru dienu padarīs Jūsu attiecības arvien stiprākas.

 

VĒZIS

Kautrīgajiem Vēžiem zvaigznes iesaka pēc iespējas biežāk iziet sabiedrībā, ja vien Jūs vēlaties savu mīlestību. Nebaidieties būt smieklīgi – atpūtieties, smejieties, ejiet ciemos, apmeklējiet ballītes – dzīvojiet aktīvu sabiedrisko dzīvi! Iespējams, ka nedēļas beigās Jūs gaida iepazīšanās, kas liks Jūsu sirdij pukstēt daudz straujāk!

Vēžiem, kuri jau ir atraduši savu otro pusīti, arī noteikti nevajadzētu sēdēt mājās, jo ballītes draugu un Jūsu otrās pusītes kompānijā padarīs Jūsu attiecības tikai stiprākas!

 

LAUVA

Reizēm arī neatvairāmajām Lauvām nākas saskarties ar atraidījumu, tāpēc, ja Jūs šajā nedēļā sagaida neveiksme mīlestībā, nesteidzieties pārdzīvot un padoties skumjām, jo pilnīgi iespējams, ka nedēļas beigās Jūs gaida kāds negaidīts likteņa pavērsiens.

Lauvām, kuras jau ir atradušas savu mīlestību, zvaigznes dod mājienu par to, ka Jūsu attiecībās var sākties pilnīgi jauns posms, kas Jums dos ļoti daudz prieka!

 

JAUNAVA

Jaunavām šajā nedēļā vajadzētu uzmanīgāk paskatīties apkārt, jo pilnīgi iespējams, ka Jūs jau labu laiku nemanāt savu patieso mīlestību, kas slēpjas aiz kāda tuva drauga vai paziņas.

Jaunavām, kuras jau ir attiecībās, zvaigznes iesaka ieklausīties mīļotā cilvēka vēlmēs. Dariet visu, kas ir Jūsu spēkos, lai izpildītu savas otrās pusītes vēlēšanās, un pateicību nebūs ilgi jāgaida!

 

Lasi vēl: Finanšu horoskops nedēļai no 14. – 20. novembrim

 

SVARI

Svariem šī nedēļa solās būt konfliktu pilna, kas, protams, nozīmē to, ka šī saspringtā situācija neveicinās romantisku jūtu rašanos un attiecību veidošanos, tāpēc vispirms noteikti mēģiniet tikt skaidrībā paši ar sevi un Jūsu negatīvo emociju iemeslu.

Arī Svariem, kuriem ir attiecības, šajā nedēļā var kaitēt vieglā aizkaitināmība un strīdi, tāpēc pacentieties sevi savadīt un pēc iespējas vairāk atpūsties, lai uz nedēļas beigām viss atkal būtu kārtībā!

 

SKORPIONS

Skorpioniem var nākties saprast to, ka laimīgu attiecību ķīla ir prasme iet viens otram pretī un reizēm arī piekāpties. Ja Jūs to sapratīsiet, tad pavisam drīz Jūs sagaida liktenīgā tikšanās.

Arī tiem Skorpioniem, kuri jau ir atraduši savu otro pusīti, spēja piekāpties var izrādīties visnotaļ vērtīga, jo Jūsu mīļotais cilvēks noteikti šādu rīcību novērtēs, kas visnotaļ labvēlīgi atsauksies uz Jūsu attiecībām.

 

STRĒLNIEKS

Jums šī nedēļa ir ļoti piemērota tam, lai Jūs sāktu rīkoties un iekarot savu lielo “mīlestību”!

Tos Strēlniekus, kuri jau ir attiecībās, zvaigznes brīdina par to, ka šaubas par Jūsu mīļoto cilvēku var izrādīties nepamatotas, bet asie izteikumi no Jūsu puses var novest pie strīdiem, tāpēc savas pretenzijas un jautājumus vajadzētu izteikt pēc iespējas maigākā formā.

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem šajā nedēļā vajadzētu pietikt izlēmības, lai tiktu skaidrībā ar savām vēlmēm un sāktu tās īstenot dzīvē. Nebaidieties rīkoties, jo zvaigznes Jums pilnīgi noteikti būs labvēlīgas, turklāt mīlestībā Jūs gaida tikai un vienīgi panākumi!

Tiem Mežāžiem, kuri jau ir atraduši savu otro pusīti, šī nedēļa ir piemērota jaunu tradīciju ieviešanai.

 

ŪDENSVĪRS

Ja brīvie Ūdensvīri vēlas sastapt savu otro pusīti, tad uz nedēļas beigām viņiem vajadzētu “iziet gaismā”. Visticamāk, ka viņu vēlēšanās tādā gadījumā arī piepildīsies, tāpēc zvaigznes Jums noteikti iesaka doties ciemos vai vienkārši pastaigā.

Aizņemtajiem Ūdensvīriem vajadzētu atrast kādu hobiju, kas būtu interesants gan Jums, gan arī Jūsu otrajai pusītei, jo tas palīdzēs uzturēt harmoniju Jūsu attiecībās. Saplānojiet savas brīvdienas maksimāli piesātinātas, un Jūs noteikti kopā ļoti labi pavadīsiet laiku!

 

ZIVIS

Brīvajām Zivīm šīs nedēļas vidū ir iespējama liktenīgā tikšanās, tāpēc esiet vērīgas!

Sapņainajām Zivīm ir ļoti grūti tikt skaidrībā ar savām vēlmēm, tomēr, visticamāk, ka tieši šajā nedēļā Jums to nāksies darīt, lai ieviestu kārtību savās attiecībās. Turpināt vai tomēr izbeigt?! Tas viss ir Jūsu rokās!

 

Leave a Comment