Mīlestības horoskops nedēļai no 16. jūlija līdz 22. jūlijam – izvairieties no agresijas

Dvīņi

Jūsu sliktākās raksturīgās iezīmes var spilgti izpausties 20. jūlijā un 22. jūlijā. Piektdien un svētdien, jums vajadzētu izvairīties no egoistiskas attieksmes pret draugiem, mīļajiem un radiniekiem, citādi problēmas attiecībās jūs gaida.

Lasi arī: Krāsas izvēle interjerā un tās ietekme uz cilvēkiem

Vēzis

Šī nedēļa būs labvēlīga, mēģiniet programmēt sevi, lai gūtu panākumus, izmantojot domu un citus veidus, kā ietekmēt zemapziņu. Labākā diena, lai atrastu mīlestību, ir svētdiena. 16. un 20.jūlijā, esiet piesardzīgi ar nežēlību, plānu maiņu, pašpārliecinātību. Neuzspiediet ultimātus uz saviem mīļajiem – mēģiniet risināt problēmas pēc iespējas diplomātiski.

Lauva

Lauvas dilemas mīlas attiecībās būs atrisinātas, ātri vienojoties strīdā. Piektdien, var rasties uzmācīgas iekšējas problēmas, jauni mīlestības šķēršļi. Mīlas lietās 20. jūlijā, piesardzības pasākumi ir jāvērš pret impulsivitāti. Šī nedēļa, meklējot jūsu dvēseles draugu, visticamāk, nesniegs vēlamo rezultātu.

Jaunava

Tā būs ļoti drudžaina nedēļa Jaunavai. Īpaši vērts izcelt 16., 20. un 22. jūliju. Šajās dienās pozitīvas pārmaiņas jūsu personiskajā dzīvē būs iespējamas tikai ar mīlestības aizrautību un pozitīvu. Mēģiniet iztikt bez attiecību izskaidrošanas. Ņemiet to viegli un ļaujiet savam mīļajam būt nepareizam.

Lasi arī: Trīs veidi, kā saglabāt gardās avenes un ķiršus visam gadam

Svari

Neapšaubi savu mīļoto – tas būs galvenais laimes noslēpums abiem. Jūs varat sajust aizrautību, bet tas nav slikti, it īpaši pirmdien, piektdien un svētdien. Šajās dienās jūs varat droši iet uz “mīlas medībām”, ja vēl neesat atraduši dvēseles draugu. Flirts, romantika un jaunās paziņas var būt ļoti noderīgas jūsu emocionālajam stāvoklim.

Skorpions

16. un 20. jūlijā mīlniekiem būs dziļa cieņa, kas labvēlīgi ietekmēs Skorpiona dzīvi, kas jau ilgu laiku ir bijuši attiecībās. Mēģiniet izrotāt savu mīļoto dzīvi ar prieku. Dzīvo saskaņā ar Visuma likumiem, lai kļūtu laimīgāki. Svētdiena būs visbīstamākā mīlas piedzīvojumu diena, tāpēc labāk nesākt jaunu iepazīšanos šajā dienā.

Strēlnieks

Šonedēļ veiksmīga būs mīlestība, taču pirmdien jums vajadzētu būt uzmanīgākam. Šajā dienā jebkura līmeņa attiecībās var sākties melnā līnija. Uzziniet, kā ātri aizmirst visas sliktas lietas, lai negatīvā enerģija nemitīgi nenomāktu. Lai izvairītos no nesaskaņām un nepatikšanām, mēģiniet neaizskart mīļoto cilvēku 16. jūlijā. Nepievērsiet uzmanību uz nepatikšanām.

Lasi arī: Vīru reitings, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Mežāzis

16. un 20. jūlijā jūsu intuīcija var tikt pastiprināta. Pirmdien un piektdien, paļaujieties uz jūtām un emocijām. Citās dienās labāk domāt ar savu galvu, nevis ar savu sirdi. Neieskaits dvēsele ar jūtām, dusmām un kairinājumu šajās septiņās dienās. Lai nebūtu vīlušies apkārtējos un mīļos, mēģiniet atbrīvoties no ilūzijām.

Ūdensvīrs

Lai kļūtu laimīgāki, šonedēļ jums rūpīgi jāuzrauga emocijas. Uzziniet, kā uztvert savus mīļotos tādus, kā viņi ir, nemēģinot tos mainīt. Atcerieties, ka ideāli cilvēki nav īsti – tas palīdzēs jums viegli atrisināt mīļotā kļūdas pirmdienā. Citās dienās jūs varat būt savtīgi un mēreni, bet daudz mazāk.

Zivis

Šonedēļ jums vajadzētu visu savu spēku stiprināt, lai stiprinātu mīlestību. Jūs varat pārcelt attiecības uz jaunu līmeni. Iepriecināt ar patīkamiem pārsteigumiem, mīlestības atzīšanos, pozitīvu noskaņu un humora izjūtu. Ja jūs vēlaties iepazīties ar kādu, tad nekam jums nevajadzētu apturēt ceļā uz mīlas uzvarām.

Leave a Comment