Mīlestības Horo***ps nedēļai no 17. līdz 23. aprīlim

AUNS

Partneris, pie kura jūs jau sen esat pieraduši un negaidāt no viņa nekādus pārsteigumus, šajā nedēļā atklāsies no pavisam jaunas puses. Neapspiediet savas jūtas! Atbalstiet savu mīļoto cilvēku un bez liekas vilcināšanās paudiet viņam savu sajūsmu!

VĒRSIS

Jums šajā periodā pilnīgi noteikti nevajadzētu mēģināt izskaidrot attiecības. Vienoties ar savu partneru jūs diez vai varēsiet, toties strīds ir garantēts. Konflikti šajā nedēļā solās būt īpaši “karsti”, bet to atrisināšana prasīs visnotaļ ilgu laika periodu. Kritisks var būt 21. aprīlis. Šajā dienā kontrolējiet savas emocijas un nedodiet mīļotajam cilvēkam iemeslu izteikt savu neapmierinātību.

DVĪŅI

Jūs šajā nedēļā varat iepazīties. Tas pat ir nepieciešams! Pretējā dzimuma pārstāvji šajā periodā pievērsīs jums pastiprinātu uzmanību. Starp viņiem pilnīgi noteikti būs arī visnotaļ cienījami un interesanti cilvēki. Iepazīstieties tuvāk, aizejiet uz randiņu un nesteidzieties ar lēmuma pieņemšanu. Dvīņiem, kuriem jau ir otrā pusīte, aprīļa otrā puse atnesīs ne mazums patīkamu pārsteigumu. Atbalstiet sava partnera centienus pievienot jūsu attiecībām daudz vairāk romantikas.

VĒZIS

Šajā nedēļā būs gandrīz neiespējami paiet jums garām tāpat vien, tāpēc nebrīnieties par pastiprināto uzmanību no pretējā dzimuma puses. Šobrīd jūs esat kā sava veida magnēts. Varbūt ir kāds īpašs cilvēks, kuru jūs vēlētos “pievilkt”? Ja jā, tad šis ir ļoti piemērots laiks tam, lai pārietu uz aktīvāku rīcību.

LAUVA

Tie, kuri atrodas attiecībās, visas nedēļas garumā baudīs sava partnera sabiedrību. Jūs lieliski izpratīsiet gan viņa jūtas, gan vēlmes, bet viņš ar jums kopā jutīsies vienkārši lieliski. Jūs šajā periodā gaida gan mājīgi vakari kopā, gan arī romantiski randiņi un pirmās tikšanās. Sargājiet šo idilli! Nepievērsiet pārāk lielu uzmanību nelielajām sadzīves rakstura problēmām, kas var rasties brīvdienās.

Lasi vēl: Nedēļas Horo***ps no 17. līdz 23. aprīlim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

JAUNAVA

Brīvajiem šīs zīmes pārstāvjiem zvaigznes šajā periodā ir ieplānojušas patīkamu emociju “uguņošanu”. Tas gan vairāk gaidāms nedēļas otrajā pusē. Jaunas iepazīšanās un flirts, taču diez vai tas novedīs pie kaut kā nopietnāka. Jūs vienkārši baudāt brīvību un pagaidām neko nevēlaties mainīt.

SVARI

Ja jūs atrodaties romantiskā partnera meklējumos, tad pilnīgi iespējams, ka jau nedēļas otrajā pusē jūs atradīsiet savu lielo laimi. Iepazīšanās, kuras notiks pēc 18. aprīļa, būs ļoti perspektīvas. Varat piedzīvot arī kādu visnotaļ liktenīgu tikšanos, kā rezultātā jūs kārtējo reizi pārliecināsieties par to, cik dzīve ir neparedzama!

SKORPIONS

Jūs šajā nedēļā varat saskarties ar neizpratni no mīļotā cilvēka puses. Viņa vētraino un ne visai patīkamo reakciju izsauks kāds no jūsu lēmumiem, attiecināmiem uz sadzīves lietām. Lai izvairītos no konfliktsituācijas, vispirms tāda veida jautājumus apspriediet ar partneri.

STRĒLNIEKS

Jums šī nedēļa atnesīs nelielu pauzīti attiecībās. Iespējams, ka jūsu mīļotajam cilvēkam būs jādodas uz kādu citu pilsētu vai pat valsti. Nav arī izslēgts tas, ka viņš šajā periodā vēlēsies doties atpūsties kopā ar draugiem. Nedramatizējiet par to, jo reizēm partneriem ir nepieciešams atpūsties vienam no otra, turklāt attiecības no tā visa tikai un vienīgi iegūst.

MEŽĀZIS

Randiņiem piemērotāka būs otrā nedēļas puse, turklāt tos noorganizēt būs pavisam vienkārši, jo jūs esat apburoši un gatavi saziņai. Ar šo cilvēku noturēšanu gan būs grūtāk, jo pastāv liela iespējamība, ka viņi nebūs vietējie. Ļoti romantiski tomēr!

ŪDENSVĪRS

Nav izslēgts, ka jums pievērsīsies kāds, ar kuru jūs jau diezgan sen un ļoti labi esat pazīstami. Ja jūs jau esat attiecībās, tas būs milzīgs kārdinājums. Ja esošās attiecības jums ir patiešām svarīgas, tad kaut kādās mīlas avantūrās zvaigznes jums neiesaka iesaistīties. Ja esat brīvi, tad gan uz šo seno paziņu jūs pilnīgi noteikti varat paskatīties arī romantiskā ziņā. Sākums, visticamāk, būs grūts, bet jau pēc pāris randiņiem jūs viņā pamanīsiet pilnīgi jaunas rakstura iezīmes, kas pamodinās jūsos dziļas simpātijas.

ZIVIS

Jums šī nedēļa dos iespēju paplašināt savu paziņu loku. Jauno paziņu vidū, visticamāk, būs cilvēki, kuri ieņem augstus amatus un ir sava veida autoritātes sabiedrībā. Ja kāds no viņiem piedāvā jums palīdzību, neatsakieties no tās savas pieticības dēļ.

Leave a Comment