Mīlestības horoskops nedēļai no 21. – 27. novembrim

 

AUNS

Visas nedēļas garumā Jūsu dabiskais šarms “strādās” pēc pilnas programmas, tāpēc nebrīnieties, ja aiz Jums būs vesels bars pielūdzēju. No tā nevajadzētu baidīties, jo Visums Jums vienkārši dod iespēju pieņemt lēmumu pašiem!

 

VĒRSIS

Jūsu emocijas šajā nedēļā būs visnotaļ sakāpinātas. Stingra paškontrole un mēra izjūta palīdzēs Jums izvairīties no strīdiem un saglabāt siltas attiecības ar savu otro pusīti. Relaksējošas vannas un audiomeditācija noteikti palīdzēs Jums atgūt iekšējo harmoniju un veselīgu miegu.

 

DVĪŅI

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka pēc iespējas vairāk skatīties apkārt, lai nepalaistu garām kādu liktenīgu tikšanos, kas var Jums atnest mīlestību un siltumu. Jums noteikti biežāk vajadzētu atrasties cilvēkos un apmeklēt interesantus pasākumus. Tādā gadījumā Jūs sagaida ļoti daudzas jaunas iepazīšanās, no kurām vismaz vienai pilnīgi noteikti ir potenciāls uz kaut ko vairāk!

 

VĒZIS

Jums šajā nedēļā noteikti nevajadzētu piekasīties katram sīkumam un apvainoties kaut kādu nieku dēļ. Ja Jūs ar kaut ko esat neapmierināti, tad tā arī pasakiet savam partnerim. Atcerieties, ka viņš neprot lasīt Jūsu domas un var pat nesaprast, ka esat apvainojušies.

 

LAUVA

Jums šī nedēļa solās būt diezgan aizņemta. Jūs varat nonākt skaudīgu cilvēku ietekmē un kļūt par tenku iemeslu. Lai no tā izvairītos, neapspriediet savu privāto dzīvi darbā un noteikti nežēlojieties par savu mīļoto cilvēku. Tādā veidā Jūs pasargāsiet sevi no negatīvisma un saglabāsiet savus nervus.

 

Lasi vēl: Nedēļa horoskops no 21. – 27. novembrim- uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

JAUNAVA

Atcerieties, kad Jūs pēdējo reizi runājāt ar savu partneri aci pret aci?! Lai saglabātu uzticību un pastāvīgi stiprinātu attiecības, ir jāvelta laiks tam, lai pabūtu divatā. Neliels atvaļinājums un kopīgs ceļojums šajā periodā būtu ļoti noderīgs – tas Jūs satuvinātu vēl vairāk un palīdzētu atrisināt uzkrājušās problēmas.

 

SVARI

Romantika šajā nedēļā Jums noteikti nebūs pirmajā vietā, jo tajā būs rūpes par ģimeni un sadzīves likstas. Ja Jūs pastāvīgi atliksiet šo problēmu risināšanu uz vēlāku laiku, pastāv risks, ka izpostīsiet visu, ko esat radījuši. Tieši tāpēc zvaigznes Jums šajā nedēļā iesaka sēsties pie pārrunu galda un rast kompromisa risinājumu.

 

SKORPIONS

Šo nedēļu Jums vajadzētu pacensties veltīt ģimenei un saziņai ar tuvajiem cilvēkiem, tāpēc visu savu brīvo laiku noteikti nav vērts pavadīt ballītēs un skaļās kompānijās. Dodiet priekšroku atpūtai ar savu otro pusīti vai arī būvējiet nākotnes plānus!

 

STRĒLNIEKS

Jums šajā periodā vajadzētu izrādīt sava rakstura stingrību. Aizstāviet savas pozīcijas vai arī meklējiet kompromisu, taču nepiekrītiet tādam variantam, kas Jūs pilnībā neapmierina. Ja Jūs tagad izrādīsiet sav vājumu, tad neko vairs nevarēs mainīt, un tas ne visai pozitīvā veidā atsauksies uz Jūsu attiecībām.

 

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā jābūt gataviem nodoties kaislei un vētrainiem piedzīvojumiem. Neapslāpējiet savas jūtas un dodiet vaļu emocijām, jo tas noteikti palīdzēs pārvarēt grūtos laikus un stiprināt Jūsu attiecības ar partneri. Vēl zvaigznes šajā nedēļā Jums iesaka pievērst lielāku uzmanību savai otrajai pusītei, pēc iespējas biežāk interesējoties par partnera domām un jūtām.

 

ŪDENSVĪRS

Pavadiet pēc iespējas vairāk laika kopā ar savu mīļoto cilvēku. Kopīgas pastaigas, interesantu vietu apmeklējumi un komunikācija kādā mājīgā kafejnīcā nobīdīs visas problēmas otrajā plānām, bet dažas pat atrisināsies pašas no sevis. Ļaujiet vaļu jūtām un vienkārši izbaudiet dzīvi – tagad Jums tas ir ļoti nepieciešams!

 

ZIVIS

Pacentieties savaldīties un neizgrūst savu negatīvismu pār saviem tuviniekiem. Pirms apvainot savu partneri visos grēkos, ieskatieties dziļāk sevī. Pilnībā iespējams, ka Jūs esat vienkārši nogurušas un Jums kādu laiku vajadzētu pavadīt vienatnē ar sevi un savām domām.

 

Leave a Comment