Mīlestības horoskops nedēļai no 27. marta līdz 2. aprīlim

AUNS

Zvaigznes jums šajā nedēļā neiesaka mainīt savu principiālo pozīciju personīgo attiecību ziņā. Tā jūs šo periodu pārdzīvosiet bez jebkādiem ievērojamiem zaudējumiem.

VĒRSIS

Pastāv liela iespējamība, ka jūs šajā nedēļā satiksiet cilvēku, pret kuru kaut kad agrāk jums bija ļoti spēcīgas jūtas.

DVĪŅI

Nedēļas otrajā pusē jūs varat nozīmēt kādu romantisku randiņu. Nav vērts dzīties pēc eksotikas un jauniem iespaidiem; pacentieties nepārkāpt noteiktās tradīcijas.

VĒZIS

Romantisko attiecību ziņā uzticieties savai intuīcijai – tā jums noteikti pateiks priekšā, kā tad īsti rīkoties tālāk.

LAUVA

Jūs šajā nedēļā var piemeklēt kāda negaidīta tikšanās, kas var pārvērsties par jaunu iepazīšanos. Esiet labā formā un neaizmirstiet sekot līdzi savai ārienei!

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

JAUNAVA

Tuvāk nedēļas beigām jūs varat doties kādā romantiskā randiņu. Tas jums dos daudz lielāku baudījumu, nekā spējat iedomāties.

SVARI

Iespējams, ka tieši šajā nedēļā uzsāksiet jaunas attiecības. Tas, kāda veida attiecības tās būs – lietišķas, romantiskas vai draudzīgas, ir atkarīgs tikai un vienīgi no jums.

SKORPIONS

Jums šī nedēļa ir īpaši piemērota senu attiecību atjaunošanai un strīdu atrisināšanai. Jūs esat gatavi atzīt un labot savas kļūdas.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā jūsu šarms būs īpaši izteikts. Ja vēlēsieties kādu iekarot, tas jums nesagādās īpašas grūtības. Nedēļas otra puse ir ideāli piemērots laiks romantiskiem randiņiem, kas jūs pilnīgi noteikti patīkami pārsteigs.

MEŽĀZIS

Ļoti daudziem no jums šajā nedēļā parādīsies interese pret kādu, kurš agrāk jums bija pilnīgi vienaldzīgs. Nav izslēgta iemīlēšanās kādā, kuru jau sen pazīstat, taču neievērojāt viņu vai pienācīgi nenovērtējāt.

ŪDENSVĪRS

Pastāv liela iespēja, ka šajā nedēļā uzsāksiet jaunas romantiskās attiecības. Jūs būsiet pārliecināti par to, ka tās nebūs ilgtermiņa un nopietnas attiecības, tomēr emocijas būs tik spēcīgas, ka pretoties tām būs praktiski neiespējami.

ZIVIS

Daudzām Zivtiņām šī nedēļa būs saistīta ar jauniem romāniņiem – gan īslaicīgiem, gan arī visnotaļ nopietniem. Jūsu jūtas šobrīd nav īpaši pastāvīgas, taču nav izslēgts, ka jūs patiešām piemeklēs patiesa mīlestība.

Leave a Comment