Mīlestības horoskops nedēļai no 3. līdz 9. aprīlim

AUNS

Ļoti daudzi šīs zīmes pārstāvji šajā nedēļā riskē iemīlēties un pilnībā zaudēt galvu, zvaigznes jums šajā periodā paredz ne vienu vien romantisku piedzīvojumu.

VĒRSIS

Tuvāk nedēļas beigām jūs varat doties kādā romantiskā randiņā, tas jums sniegs ļoti daudz pozitīvu emociju.

DVĪŅI

Ļoti labvēlīga nedēļa tam, lai īstenotu kaut kādus plānus, kas ir attiecināmi uz kopīgu laika pavadīšanu ar mīļoto cilvēku. Attiecību ziņā šis periods solās būt neitrāls, tāpēc jaunus plānus labāk nekalt.

VĒZIS

Kāds tuvs cilvēks var jums sagādāt patīkamu pārsteigumu. Nedēļas beigās gaidāmas draudzīgas tikšanās un romantiski randiņi, taču tiek rekomendēts turēties tuvāk mājām, atturoties no neplānotiem izbraucieniem.

LAUVA

Iespējama jaunu attiecību uzsākšana. Kāda rakstura attiecības tās būs – lietišķas, romantiskas vai draudzības, ir atkarīgs tikai un vienīgi no jums.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

JAUNAVA

Šī nedēļa ir piemērota veco sakaru atjaunošanai un nesaskaņu noregulēšanai. Jūs esat gatavi atzīt un labot savas kļūdas.

SVARI

Jūsu šarms šajā nedēļā piesaistīs ļoti daudzus pretējā dzimuma pārstāvjus. Ja jūs vēlēsieties iekarot kāda cilvēka uzmanību, jums tas pilnīgi noteikti izdosies. Nedēļas otra puse ir ideāli piemērota randiņiem, kuri noteikti būs pārsteigumu pilni.

SKORPIONS

Ja jūs šajā nedēļā pratīsiet iziet uz dažādiem kompromisiem un konstruktīvu sadarbību, drīz vien arī parādīsies jūsu mīlestības zvaigzne. Pacentieties šajā nedēļā izdabāt sava mīļotā cilvēka vēlmēm.

STRĒLNIEKS

Šī nedēļa ir labvēlīga romantisku attiecību uzsākšanai. Jums var izveidoties galvu reibinošs romāns ar cilvēku, kurš jums ir pilnīgs pretpols.

MEŽĀZIS

Jūs šajā nedēļā izbaudīsiet abpusējas jūtas. Jūsu attiecības kļūs daudz tuvākas, jūsu vēlēšanās piepildīsies.

ŪDENSVĪRS

Šī nedēļa noteikti nav labākais laiks, lai iepazītos un ietu uz romantiskiem randiņiem. Palieciet mājās un atpūtieties.

ZIVIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu rēķināties ar to, ka jūsu ieplānotie randiņi šajā nedēļā var tikt atcelti. Tas viss laika trūkuma dēļ.

Leave a Comment