Mīlestības horoskops nedēļai no 7. – 13. novembrim

Woman holding heart-shaped snowball, close-up of hands

AUNS

Jums šajā nedēļā, visticamāk, ļoti gribēsies ieviest kaut kādas pārmaiņas, lai padarītu Jūsu attiecības nedaudz daudzveidīgākas, tāpēc lieciet savai otrajai pusītei noprast, ka katra diena ir īpaša. Tiem Auniem, kuri vēl joprojām ir meklējumos, noteikti nav vērts steigties šajā ziņā, jo pastāv iespējamība, ka “saskriesieties” ar nepareizo cilvēku.

VĒRSIS

Šaubas un negatīvā attieksme, kas vērsta mīļotā cilvēka virzienā (arī tad, ja tā ir pamatota) ne pie kā laba nenovedīs, tāpēc sasparojieties un kārtīgi apdomājiet, kas tad īsti Jūs neapmierina, bet pēc tam mierīgi parunājiet ar savu otro pusīti. Ja esat savas lielās mīlestības meklējumos, šis ir vispiemērotākais laiks, lai padomātu par to, kā savaldzināt kādu Jums interesantu cilvēku.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā būtu ieteicams apmeklēt visus iespējamos pasākumus un ballītes, turklāt it īpaši tas attiecas tieši uz tiem Dvīņiem, kuri atrodas meklējumos, bet tiem, kuri jau ir attiecībās, to vajadzētu darīt kopā, jo tas Jums abiem dāvās jaunus iespaidus un kopīgās emocijas Jūs satuvinās vēl vairāk.

VĒZIS

Jums šajā nedēļā ir iespējamas nelielas problēmas ar savstarpējo sapratni ģimenē, kā arī ar kopīgajām vērtībām. Pacentieties saglabāt mieru un rast kompromisu – tad arī Jūsu attiecībās atgriezīsies saskaņa. Jaunas attiecības noteikti nav vēlams uzsākt otrdienā un trešdienā, jo diez vai tās vainagosies ar panākumiem.

LAUVA

Lai stiprinātu savas esošās attiecības, Jums šajā nedēļā vajadzētu mēģināt atrast kaut kādas kopīgas izklaides, kas varētu šķist interesantas Jums abiem. Ļoti lielas iespējas satikt savu lielo mīlestību ir svētdien, bet, protams, tikai tādā gadījumā, ja Jūs nesēdēsiet četrās sienās.

 

Lasi vēl: Lielais mīlestības horoskops novembrim- esiet piesardzīgi!

 

JAUNAVA

Jūs šajā nedēļā būsiet viegli aizkaitināmi, ko noteikti pamanīs Jūsu mīļotais cilvēks, tāpēc sekojiet līdzi tam, lai kāda neapdomīgi izmesta frāze nesabojātu Jūsu attiecības, turklāt pastāv arī iespējamība, ka Jūs šajā nedēļā viens par otru uzzināsiet kaut ko jaunu. Tām Jaunavām, kuras pašlaik vēl nav attiecībās, zvaigznes iesaka vairāk laika veltīt darbam un vecākiem.

SVARI

Ja Jūs mīlestībā ir piemeklējusi vilšanās, tad ziniet, ka tas nav uz ilgu laiku, tāpēc labāk padomājiet, kur tieši Jūs varat iepazīties ar interesantiem cilvēkiem, un neaizveriet sevi visam jaunajam, ja arī nākas piedzīvot šķiršanos. Laimīgie pāri būs apmierināti ar savām attiecībām, bet brīvajiem Svariem piektdien ir visas iespējas satikt savu mīlestību.

SKORPIONS

Liktenis Jums šajā nedēļā dāvās ne vienu vien dāvanu – tas var būt gan vakars ar mīļoto cilvēku, gan patīkama tikšanās ar vecākiem vai arī jautra ballīte ar draugiem. Ja Jums šķiet, ka nekas tāds Jūs šajā nedēļā negaida, tas nozīmē tikai to, ka šī likteņa dāvana būs vēl lielāka un patīkama, turklāt tā jau ir ceļā.

STRĒLNIEKS

Jūs šajā nedēļā, visticamāk, visā savā krāšņumā izrādīsiet savu mainīgo dabu, respektīvi, būs vērojamas kaut kādas pārmaiņas, kas diezgan negaidīti pievērsīs pretējā dzimuma uzmanību, turklāt mainīties Jūs varat ne tikai ārēji, bet arī garīgā līmenī. Ja Jums jau ir mīļotais cilvēks, tad tādā veidā Jūs atsvaidzināsiet jūtas pret viņu un pārcelsiet attiecības pavisam jaunā līmenī.

MEŽĀZIS

Tie Mežāži, kuri nopietni domā par ģimenes radīšanu, šajā nedēļā var nonākt pie sava gala lēmuma – sirds Jums pateiks priekšā, vai Jūs esat gatavi šim atbildīgajam solim. Brīvajiem Mežāžiem zvaigznes dāvās iespēju iepazīties ar kādu interesantu cilvēku, tāpēc nesēdiet mājās.

ŪDENSVĪRS

Jūs šajā nedēļā savā dzīvē varat ļoti daudz ko izmainīt, it īpaši 8. un 9. novembrī. Jums noteikti pietiks gan izlēmības, gan drosmes, lai uzsāktu jaunas attiecības un sagrautu tās, no kurām esat noguruši. Jums atliek tikai izlemt, ko Jūs īsti vēlaties. Šī nedēļas ir ļoti piemērota tam, lai veiksmīgi ģimenē ieviestu jaunus noteikumus un tradīcijas.

ZIVIS

Jūs šajā nedēļā būsiet ļoti pievilcīgi, kā rezultātā izsauksiet ļoti lielu interesi no pretējā dzimuma puses. Ja vēlaties sastapt mīlestību, tad šis Jums noteikti ir ļoti piemērots laiks. Tos, kuri jau ir attiecībās, šajā nedēļā var piemeklēt nelieli sarežģījumi – mīļotais cilvēks var kļūt greizsirdīgs, tāpēc nenovērsieties no viņa un dāvājiet savu uzmanību, lai nebūtu šaubas par to, ko Jūs esat izvēlējušies.

 

Leave a Comment