Mīlestības horoskops no 12. – 18. septembrim

AUNS

Šajā nedēļā zvaigznes Jums neiesaka īpaši aizrauties ar romantiku un visu, kas ar to saistīts. Ja Jūs māc šaubas, tad, iespējams, Jums attiecībās ir nepieciešama pauze, lai saprastu, vai Jūs patiešām ar šo cilvēku vēlaties būt kopā visu savu atlikušo dzīvi, bet brīvajiem Auniem zvaigznes iesaka neierauties sevī, it īpaši nedēļas nogalē.

VĒRSIS

Vēršiem šajā nedēļā sāksies jauns periods gan attiecībās, gan dzīvē, tāpēc eksperimentējiet un padariet savu dzīvi aizraujošu, pamēģiniet kaut ko neparastu un interesantu. Tas ļaus Jums satikt piemērotu partneri vai arī jau esošās attiecības pārnesīs pavisam citā līmenī.

DVĪŅI

Lai no savas personīgās dzīves iegūtu to, ko vēlaties, Jums vispirms ir jāsaprot, ko vispār vēlaties. Kamēr Jūs to nebūsiet noformulējuši, nekas nemainīsiet, jo pat Visums nezina atbildi uz šo jautājumu, tāpēc veltiet dažas dienas pārdomām. Jūs pat varat izveidot sarakstiņu ar savām vēlmēm vai attiecību kritērijiem. Tikai tādā gadījumā viss kustēsies uz priekšu!

VĒZIS

Jūsu mīlestība vairs nav aiz kalniem – atcerieties par to un rīkojieties! Nav vērts bēgt no liktenīgās tikšanās un ieslēgties mājās aiz septiņām slēdzenēm, tāpēc, brīvie Vēži, pavadiet vairāk laika sabiedrībā, tad arī ilgi gaidītā tikšanās beidzot varēs notikt. Ļoti svarīgi ir ticēt labākajam iznākumam un domāt pozitīvi!

LAUVA

Periodā no 12. – 18. septembrim zvaigznes Jums iesaka būt akurātākiem ar izteicieniem un sekot līdzi tam, ko runājat. Jūsu partneris šajā nedēļā būs diezgan viegli nokaitināms un var apvainoties pat mazākā nieka dēl, tāpēc pacentieties rūpēties par viņu un nedot lieku iemeslu greizsirdībai, bet, lai pievērstu otrās pusītes atrašanu, veiciet iekšējās harmonizāciju.

JAUNAVA

Šajā nedēļā zvaigznes Jums iesaka būt ļoti romantiskiem, tāpēc pacentieties vairāk laika pavadīt kopā ar savu ģimeni un nepārstājiet pārsteigt sev tuvos cilvēkus ar dāvanām, taču tas nebūt nenozīmē, ka Jums obligāti jāizrāda savas jūtas ar dārgu rotaslietu palīdzību vai ko līdzīgu, pietiks vienkārši ar uzaicināšanu uz pastaigu pa naksnīgo pilsētu vai zvaigžņotu debesu pabaudīšanu.

SVARI

Jūsu pastāvīgie mēģinājumi izsvērt visus plusus un mīnusus beigās var Jūs atstāt pie “sasitas siles”. Lai saprastu, ka Jums patiešam ir piemērots, sāciet ieklausīties savā sirdsbalsī. Tādā veidā Jūs sapratīsiet, kas tieši ir Jūsu liktenis un ar ko Jūs vēlaties pavadīt visu savu atlikušo dzīvi.

SKORPIONS

Ja Jūs jau sen sapņojat par atzīšanos savās jūtās vai kāda viedokļa izteikšanu savam partnerim, tad šis periods ir vispiemērotākais šāda veida rīcībai. Nebaidieties pateikt visu, kā ir, turklāt nav vērts pārdzīvot arī tad, ja saņemat atraidījumu – toties Jums nebūs jālauza galva vai jāizdomā, kāda tad varētu būt viņa reakcija.

STRĒLNIEKS

Šī nedēļa būs īpaši piemērota radošajām izpausmēm un savu emociju izrādīšanai, tāpēc neturiet savas jūtas pie sevis un pie katras izdevības atkārtojiet savam partnerim, cik ļoti Jūs viņu mīlat. Tas noteikti tiks novērtēts, un Jūsu attiecības tiks pārveidotas līdz nepazīšanai.

MEŽĀZIS

Periodā no 12. – 18. septembrim zvaigznes Jums iesaka būt diezgan piesardzīgiem, jo pastāv liela mīlas trijstūra iespējamība. Lai arī cik liels ir Jūsu kārdinājums, pacentieties izvairīties no tāda veida attiecībām, pretējā gadījumā – Jūs riskējat visu sabojāt.

ŪDENSVĪRS

Pāriem šajā nedēļā būs iespēja pāriet pavisam citā līmenī. Jā Jūs jau sen esat gribējuši pārcelties un pamēģināt dzīvot kopā vai arī esat jau domājuši par to, ka vēlaties savas jūtas nostiprināt ar laulības saitēm, tad šis ir ļoti piemērots brīdis, lai spertu pirmo soli Jūsu sapņu virzienā. Rīkojieties kopā, atbalstiet viens otru, un Jums viss izdosies!

ZIVIS

Ja Jūs saprotat, ka Jūsu jūtas pret partneri jau sen kā ir apdzisušas un Jūs turaties kopā tikai pieraduma pēc, ir īstais brīdis, lai šķirtos un uzsāktu jaunu dzīves etapu. Nebaidieties par to pavēstīt savai otrajai pusītei, klausiet savai intuīcijai, un tās balss Jūs noteikti nepievils!

Leave a Comment