Mīlestības horoskops no 18. – 24. aprīlim

AUNS 

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, ar savu reālo vai potenciālo partneri centīsieties par kaut ko vienoties. Ļoti iespējams, ka ar parastajiem argumentiem Jums nepietiks un Jūs šo cilvēku sāksiet šantažēt. Centieties nepārkāpt robežas, savādāk konstruktīvas sarunas Jums noteikti neizdosies.

VĒRSIS

Šajā nedēļā zvaigznes Jums sola pretestību attiecībās ar Jūsu reālo vai potenciālo otro pusīti. Nav izslēgts, ka ar šī Jūsu pretestība kalpos kā mācība, lai otru cilvēku pāraudzinātu, pie viena nodemonstrējot savu pārākumu kādā jomā, taču pacentieties pārāk neievainot viņa patmīlību.

DVĪNIS 

Šajā nedēļa Jums, visticamāk, parādīsies iespēja satuvināties ar kādu, kurš Jums jau sen patīk, tomēr, ja Jūs izrādīsiet biedējošu entuziasmu, tad par romāna uzsākšanu Jūs varat aizmirst, tāpēc esiet saprātīgs. Ja esat precējies, tad saskarē ar savu laulāto partneri pacentieties neatkārtot kādu senu  pagātnes kļūdu, jo otro reizi diez vai viņš Jums piedos.

VĒZIS

Šajā nedēļā zvaigznes Jums sola dot iespēju jaunam mīlas romānam. Nav izslēgts, ka Jūsu izredzētais izrādīsies jaunāks par Jums un izsauks Jūsos vēlmi rūpēties par viņu un pat noturēt. Ja esat precējies, tad Jums var nākties uzņemties atbildību par kaut kādiem Jūsu laulātā drauga soļiem un lēmumiem.

LAUVA

Šajā nedēļā zvaigznes Jums iesaka izvairīties no jauniem paziņām un gadījuma sakariem, jo pastāv seksuālas vardarbības draudi, tāpēc esiet uzmanīgi. Ja esat jau precējies, tad nav izslēgts, ka jutīsiet psiholoģisku spiedienu no savas otrās pusītes, kas, protams, var novest pie strīda.

JAUNAVA

Šajā nedēļā no sava reālā vai potenciālā partnera nav vērts prasīt atklātību, jo pastāv liela iespējamība, ka nopietnai sarunai Jūs izvēlēsieties visnotaļ neveiksmīgu brīdi, kas arī novedīs pie tā, ka saruna neritēs kā plānots. Nav arī izslēgts, ka Jūsu otrā pusīte slikta garastāvokļa dēļ nodemonstrēs Jums ne gluži savas patiesās jūtas.

SVARI

Šajā nedēļā Jūsu reālais vai potenciālais partneris nostādīs Jūs visnotaļ neveiklā situācijā. Nav izslēgts, ka viņš sarīkos Jums publisku skandālu vai arī sāks Jums uzmākties ar kaut kādiem erotiskiem nodomiem pašā nepiemērotākajā brīdī. Ja Jūs pagaidām esat brīvs, tad šajā periodā diez vai kaut kas būtiski mainīsies, lai gan pastāv iespēja, ka Jums uzmāksies kāds kaitinošs indivīds.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jums var uznākt vēlme Jūsu attiecības ar reālo vai potenciālo partneri pārnest pavisam citā līmenī, tomēr apstākļi diez vai būs Jūsu pusē, tā kā ar šo nodomu realizāciju nāksies pagaidīt līdz tam brīdim, kad situācija būs mainījusies, tāpēc apbruņojieties ar pacietību.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā zvaigznes Jums rekomendē savā dzīvē neielaist nevienu no malas, jo pastāv liela iespējamība, ka kāds Jums dos ļoti nevērtīgu padomu, kas attieksies uz Jūsu reālo vai potenciālo otro pusīti, un, ja Jūs sekosiet šīm rekomendācijām, tad kaitēsit attiecībām, kas Jums it tik ļoti dārgas.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums stingri tiek rekomendēts neprovocēt seksuālo interesi pret Jums, jo pastāv liela iespējamība, ka nevainīga flirtēšana tiks uztverta ka tiešs un atklāts aicinājums uz seksuālu tuvību. Tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas jau precējušies, gan vēl brīvajiem Mežāžiem.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs varat saņemt kādu ļoti patīkamu informāciju, kas kaut kādā veidā būs saistīta ar Jūsu reālo vai potenciālo partneri. Neizdariet steidzīgus secinājumus – liela iespējamība, ka Jūs būsiet tikai tenku upuris, kuras būs izdomātas, lai Jūs ar savu otro pusīti sastrīdētos.

ZIVIS

Šajā nedēļā nav vērts klausīt tos, kuri ļoti nicinoši runās par Jūsu reālo vai potenciālo partneri. Liela iespējamība, ka kāds vienkārši izlems uzrīkot tādu kā psiholoģisko eksperimentu un pierādīt, ka ar Jūsu jūtām ir viegli manipulēt, tāpēc zvaigznes Jums noteikti iesaka nepadoties nekādām provokācijām.

Leave a Comment