Mīlestības horoskops no 26. septembra – 2. oktobrim

AUNS

Jūs būsiet ļoti aizņemti ar savu darbu, kas, savukārt, varētu nepatikt Jūsu ģimenei un mīļotajam cilvēkam, tāpēc pacentieties atbrīvot vismaz nedēļas nogali un pavadīt laiku kopā ar sev tuvajiem cilvēkiem. Starp citu, tieši šie darbi, kas Jums ir iekrājušies, varētu būt tie, kas neļaus Jums šajā periodā uzsākt jaunas attiecības, taču noteikti nav vērts pārdzīvot, jo visam ir savs laiks.

VĒRSIS

Ja Jums šajā nedēļā būs vēlme, tad Jūsu spēkos būs gan nogludināt nedaudz iedragātās attiecības, gan arī uzsākt jaunas, bet tie Vērši, kuriem mīlestības jomā viss ir kārtībā, baudīs savas otrās pusītes uzmanību, taču neaizmirstiet arī par to, ka esat savas veiksmes un karjeras radītāji, tāpēc neatstājiet novārtā savus darba pienākumus.

DVĪŅI

Jūs šajā nedēļā spēsiet atrast savstarpēju sapratni un nostiprināt savas attiecības ar otro pusīti, ja vien dalīsieties ar savām interesēm un mēģināsiet uzzināt to, kas piesaista Jūsu mīļoto cilvēku. Ja Jūs jūtat, ka vairs nepavadāt kopā tik daudz laika, kā gribētos, tad nekļūstiet greizsirdīgi, bet gan labāk padomājiet par to, kā tas ir labojams.

VĒZIS

Jūsu tuvinieku dzīvē var sākties kaut kādas pārmaiņas, kas var ietekmēt arī Jūs, taču tās noteikti būs visnotaļ pozitīvas izmaiņas. Jūsu garastāvoklis šajā nedēļā lielā mērā būs atkarīgs no tā, kādas lietas notiks ar Jūsu mīļoto cilvēku.

LAUVA

Jums šajā nedēļā mīlas joma nesola nekādas nepatikšanas un problēmas, jo Jūs saņemsiet tās emocijas, kuras esat gaidījuši jau ļoti ilgu laiku, tāpēc pacentieties no mīlestības iegūt maksimumu, jo tas tuvākajās dienās būs ļoti svarīgi Jūsu dvēseles stāvoklim.

JAUNAVA

Jūsu mīļotais cilvēks šajā nedēļā var sajusties tā, it kā Jūs uz viņu izdarāt spiedienu, tāpēc, lai izvairītos no strīdiem un konfliktiem, izsakiet savas domas un vēlmes kā piedāvājumu vai rekomendāciju. Zvaigznes šajā nedēļā Jums iesaka pievērst uzmanību ne tikai attiecībām, bet arī darbam, jo Jums ir visnotaļ lielas izredzes papildus nopelnīt.

SVARI

Šīs zīmes pārstāvjiem, kuri vēl nav satikuši savu mīlestību, šajā nedēļā ir visas izredzes satikt kādu patīkamu pretējā dzimuma pārstāvi. Starp Jums var rasties abpusējas jūtas, tāpēc pievērsiet uzmanību tiem, ar kuriem kontaktējaties, bet tie, kuriem jau ir stabilas attiecības, var mēģināt kaut kādā veidā iepriecināt savu otro pusīti.

SKORPIONS

Jūs šajā nedēļā izrādīsiet savu nepatstāvību, jo Jūsu jūtas un emocijas būs ļoti mainīgas, tāpēc arī, izvēloties sev partneri, noteikti tām neuzticieties, jo Jūs stipri varat kļūdīties. Ja Jūs moka kaut kādas negatīvas domas, tad padalieties tajās ar draugiem vai mīļoto cilvēku, jo kopā būs daudz vieglāk tik skaidrībā ar šo situāciju.

STRĒLNIEKS

Jūs šajā nedēļā dzīvosiet pilnvērtīgu dzīvi, tas attiecas arī uz attiecībām, jo, ja Jūs meklējat mīlestību, tad šajā nedēļā Jūs noteikti gaida panākumi, turklāt attiecības, kas tiks uzsāktas tieši šajā periodā, var izrādīties visnotaļ veiksmīgas. Tie, kuri jau ir paspējuši izveidot attiecības, šajā nedēļā var mēģināt padarīt savu ikdienu nedaudz daudzveidīgāku.

MEŽĀZIS

Visi Jūs galvenie notikumi šajā nedēļā būs saistīti ar darbu. Tas no Jums prasīs ļoti lielu spēku un enerģiju. Atpūsties no tā visa Jūs varēsiet savu mīļoto cilvēku lokā, tāpēc pacentieties nestrīdēties un piekrist arī kaut kam tādam, ko varbūt uzskatāt par nepareizu.

ŪDENSVĪRS

Nekādi īpaši notikumi mīlas jomā Jums šajā nedēļā nav gaidāmi, jo viss ritēs pietiekami vienmērīgi. Jūs varat atsvaidzināt savu ikdienu, uzaicinot savu mīļoto cilvēku uz kino, kas patiktu Jums abiem, taču pats labākais laiks kam tādam, protams, ir nedēļas nogale.

ZIVIS

Jums šajā nedēļā ir iespēja ar kādu, kuru Jūs uzskatāt par savu draugu, uzsākt pavisam cita veida attiecības, taču vispirms noteikti padomājiet, vai Jūs tur sagaida kaut kas vairāk par draudzību?! Ja jā, tad Jums ir visas iespējas sakārtot savu personīgo dzīvi un atrast ģimenisku laimi.

Leave a Comment