Mīlestības numeroloģija: kā jūsu kāzu datums ietekmē jūsu laulību

Trīs . Trīs aizgādībā laulība tiek uzskatīta par ļoti veiksmīgu un stabilu. Šāda mīlestība rada daudz pozitīvas enerģijas. Šādas attiecības gūs lielu atbalstu no citiem. Troika palīdz arī ātri atrisināt nepatikšanas un konfliktus. Viņa padara mīlestību stiprāku.

Četri . Skaitlis 4 numeroloģijā apzīmē četru elementu stabilitāti un harmoniju. Ja laulības datums deva šo skaitli, tad šādiem cilvēkiem mīlestībā būs daudz labu lietu. Cipars četri palīdz dzīvot mierā, jo simbolizē kārtību un pabeigtību. Šādi cilvēki vienmēr būs motivēti meklēt kompromisus.

Pieci . Cilvēki ar šo laulības numuru būs gatavi meklēt patiesību, savu galamērķi. Kopā viņi var izdarīt pareizo izvēli. Speciālisti iesaka šādam pārim izsekot savtīgiem impulsiem. Šādas savienības spēks ir vienotība. Jo ilgāk cilvēki būs šķirti, jo vairāk problēmu viņiem būs.

Seši . Šis skaitlis padara cilvēkus laulībā daudz spēcīgākus. Dažreiz tas var būt pilns ar vērtību un pasaules uzskatu maiņu, taču lielākajā daļā gadījumu sešinieks darbojas kā laimīgs talismans. Skaitlis 6 norāda arī uz atbildīgu izvēli.

Lasi arī: Kā pēc savas zvaigžņu zīmes uzzināt, kas tu biji iepriekšējā dzīvē

Lasi arī: Tests: nosaki savu spēcīgāko čakru un izmantot to savā labā, lai gūtu veiksmi visās dzīves sfērās

Septiņi . Skaitlis 7 ir spēcīgs veiksmes šarms laulībai un mīlestībai. Ja jūs apprecēsities šādā datumā, cilvēki var dzīvot kopā daudzus gadus. Laika gaitā domstarpības izzudīs, radot vietu harmonijai un laimei. Svarīgi ir tas, ka Septiņi palīdzēs tikai tad, ja mīlētāji nesēdēs dīkā.

Astoņi . Šis ir materiāls numurs, kas palīdzēs mīļotājiem sasniegt savus mērķus darbā un biznesā. Svarīgs nosacījums ir kopīga budžeta esamība. Šis skaitlis palīdz cilvēkiem pārvarēt naudas problēmas, bet nepalīdz garīgajai attīstībai, kā arī var izraisīt vēsumu starp mīļotājiem.

Deviņi . Tas ir ļoti spēcīgs skaitlis. Deviņi palīdz mīļotājiem caur laulību labot viņu pagātnes kļūdas un notīrīt karmu. Deviņi var radīt dažādas nepatīkamas situācijas, taču galu galā tas attiecībās ienes labestību, izturību un veiksmi.

Centieties būt atbildīgs, izvēloties kāzu datumu un dažādos apstākļos: piemēram, dažas pazīmes liecina, ka  garajā gadā precēties nevar. Tomēr ir vērts atcerēties, ka spēcīga mīlestība ir stiprāka par jebkādām māņticībām.

Leave a Comment