Mīlīgi! Līgava uzaicina savu 89 gadus veco vecmammu par savu līgavas māsu

Kad Kristīna Kvinna palūdza savai 89 gadus vecajai vecmāmuļai kļūt par viņas līgavas māsu, tad vecmāmuļa, Betija, bija ļoti pārsteigta un nesteidzās ar atbildes sniegšanu. Tomēr, pēc pāris mēnešiem, kad pienāca kāzas, izrādījās, ka tieši vecmāmuļa Betija bija kāzu ballītes dvēsele!

“Mana vecmāmiņa burbuļoja, kā tikko attaisīts šampanietis un piepildīja visu telpu ar saviem lipīgajiem smiekliem visas dienas garumā. Kā arī, viņa ik pa brīdim piemetināja kādu savu dzīves gudrību un asprātīgos izteicienus!” stāsta Kristīna, kurai ir ļoti tuvas un sirsnīgas attiecības ar savu vecmāmiņu.

bridesmaid2

Kad es viņu lūdzu kļūt par manu līgavas māsu, tad viņa man jautāja vismaz 10 reizes vai es esmu pārliecināta un kādēļ gan es gribētu, lai manā vecmeitu ballītē būtu veca kundzīte. “Vecmāmiņai ir nepārspējama humora izjūta un vienkāršs dzīves skatījums, ko es arī vēlos iemācīties un saglabāt visā savā dzīves gājumā. Visi viņu dievina!” iespaidos par savu vecmāmiņu dalās līgava.

Kad oficiālā kāzu svinību daļa bija beigusies, tad vecmāmiņa devās kopā ar mums un pāris citiem kāzu viesiem ballīšu busiņā, nevis devās mājās atpūsties. Viņa to nepateica pat savai meitai, kas ir līgavas mamma. Vecmāmiņa nodejoja visu nakti un labākais brīdis ir bijis tad, kad gan līgavas vecmāmiņa, gan līgavaiņa ome vienojās aktīvā, priecīgā dejā un citiem kāzu viesiem atlika tikai pievienoties.

“Tu esi tik vecs, cik tu vecs jūties. Un es šodien jūtos jauna!” tā vecmāmuļa Betija stāsta par sevi.

bridesmaid3

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment