Natālijas Pravdinas Fen Šui prognoze 2019. gada martam – būs iespēja izdarīt izvēli!

Mīlestība un attiecības

Mīlestībā daudzi cilvēki gaida pārmaiņas un ir diezgan pozitīvi. Vientuļie var atrast dvēseles draugu, un tie, kas jau ir attiecībās, tās nostiprināt. Īslaicīgas kaislības nošķiršana no patiesās mīlestības nebūs viegla, bet tas nav nepieciešams, ja jūsu sirds ir brīva: kāpēc pavasarī nesākt jaunu romānu?

LASI ARĪ: Kādas problēmas ar tuvību var būt dažādām Zodiaka zīmēm!

Marts būs lielisks laiks, lai atrisinātu vientulības problēmu, bet neaizmirstiet par mīļajiem, kuriem var būt nepieciešams jūsu atbalsts. Jums jācenšas palīdzēt tiem, kas par to jautā. Nākotnē tas atgriezīsies pie jums lielas veiksmes veidā. Martā jums ir jāiegūst labvēlīga reputācija, parādot izturību un pacietību. Tuvie cilvēki novērtēs dāvanas bez iemesla, komplimentiem un jebkādas palīdzības.

Garastāvoklis un Vese***a

Ainavas maiņa ir labākais veids, kā atpūsties martā. Ja esat no kaut kā noguris, mēģiniet pārslēgties. Ja jūs strādājat ar cilvēkiem, jums bieži ir jāatrod iemesli palikt vientulībā. Tiem, kas pastāvīgi aizņemti ar kaut ko mājās, ir jāiet ārā un jāsazinās ar cilvēkiem. Vārdu sakot, mēģiniet pārsniegt parasto, lai padarītu dzīvi daudzveidīgāku.

LASI ARĪ: Ķīniešu horoskopa saderība

Ir nepieciešams vairāk emociju, jo pavasaris ir spilgtu iespaidu un sajūtu ziedēšanas laiks. Pateicoties pastāvīgajiem dinamiskajiem procesiem, kas notiek jūsu prātā, var parādīties savārgums un smags nogurums. Jums ir jāspēj noregulēties uz vēlamo vilni un strādāt ar mēru.

Martā labāk ir darīt tikai to, kas ir dvēselei tuvs. Tas ir patiesi burvīgs laiks atpūtai un darbam, vientulībai un randiņiem. Jūs varat brīvi darīt to, ko vēlaties, tāpēc nepalaidiet garām šo unikālo iespēju.

avots: dailyhoro

Leave a Comment