Finanšu Horo***ps nedēļai no 25. februāra līdz 3. martam – gaidiet problēmas ar naudu!

Finansu Horo***ps februāra pēdējā nedēļā pastāstīs dažādu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, no kurām iniciatīvām baidīties un ko darīt, lai palielinātu bagātību.

Merkurs ir cieši saistīts ar Zivju zvaigznāju, kas nozīmē, ka mēs gaidīsim nedēļu, kas ir nelabvēlīga monetārajiem darījumiem un finanšu piedzīvojumiem. Astrologi iesaka būt uzmanīgiem ne tikai ar pirkumiem, bet arī ar finanšu dokumentiem, ziņojumiem un sarunām. Merkura aspekts ar Venēru pirmdien var novest pie kļūdām un pārpratumiem uzņēmējdarbības sektorā.

Auns

Otrdiena palielinās risku pieņemt nepareizu lēmumu, jo Saule ir aspektā ar Plutonu. Ir svarīgi, lai Auns paturētu prātā, ka pašreizējā nedēļa būs lielā mērā nelabvēlīga aktīvām iniciatīvām, tāpēc būs nepieciešama piesardzība. Darba lietas, kā arī pirkumi radīs tikai problēmu.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 25. februāra līdz 3. martam – bagāta ar jauniem atklājumiem un svaigām idejām!

Vērsis

Merkura ietekme šonedēļ var sajaukt visas kārtis. Astrologi brīdina Vērsi – tas nav labākais laiks aktīvai peļņai, iniciatīvai vai darba maiņai. Jebkurš mēģinājums īstenot savus lēmumus gūs spēcīgu pretestību, jo īpaši tas attiecas uz pirmdienu. Turklāt šonedēļ vīrusu programmas ļaus jums uzzināt par sevi, tāpēc katrs lēmums ir jāizvērtē.

Dvīņi

Saturns, kas atrodas Mežāzī un nav iesaistīts ar citām planētām, dos Dvīņiem spēku, domu skaidrību un veiksmi finanšu jautājumos. Kamēr šīs planētas enerģija rezonē ar Dvīņu enerģiju, viņiem vajadzētu izmantot šo laiku, lai īstenotu savus monetāros plānus. Labvēlīga uzņēmējdarbība, kas saistīta ar tirdzniecību, radošumu, ieguldījumiem nākotnē.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment