Nā*es grēks – lepnums – atņem daudz dzīves spēka!

Lepnums ir daudzu kaitīgu emociju un domu avots. Negatīvās domas un emocijas savukārt noved pie slimībām un ciešanām.

Lepnums mūs atņem daudz! Nav pārsteidzoši, ka tas pieder pie viena no 7 nāvējošajiem grēkiem. Bet, lai atbrīvotos no šī lepnuma, mums tā vispirms ir jāatzīst!

LASI ARĪ: Kā katrai Zodiaka zīmei pabeigt ziemu: astrologu padoms 2019. gada februārim

Visbiežāk raksturīgie lepnuma simptomi!

1. Lepnums īpaši spilgti izpaužas savā nekļūdīgumā. Šie cilvēki uzskata, ka viņi vienmēr ir pareizi, un viņi paši cenšas kritizēt, runāt, tenkot un vainot kādu.

2. Nākamā lepnuma izpausme ir pašapmierinātība. Pašpietiekamība ir slēpta pašcieņa. Cilvēks jūtas nelaimīgs, viņš jūt viņa bailes no šīs pasaules. Lai pasargātu sevi no tā, tas parāda tā nozīmi, bagātību. Šāda persona koncentrējas tikai uz sevi, viņš sāk spēlēt tirānu.

3. Attieksme pret citiem. Cilvēks jūtas pārāks par citiem, tāpēc visi cilvēki ir zemāki.

4. Patronizējoša attieksme pret kādu. Šāda lepnuma izpausme tuvu aizturēšanai. Parasti cilvēki, kas palīdz kādam, prasa pateicību un cieņu. Jūs varat dzirdēt no šādiem cilvēkiem: “Jums vajadzētu būt pateicīgiem man par to, ko esmu darījis jums!”

5. “Bez manis pasaule nevar pastāvēt.” Šie cilvēki domā, ka viss ir atkarīgs no viņiem šajā dzīvē: miers, darbs, ģimene. Starp atbildību un nozīmi pastāv neliela robeža.

6. Pārāk nopietna attieksme. Personai ir sajūta, ka viņš ir ļoti svarīga persona. Un, kad kaut kas dzīvē nenotiek tā, kā viņš vēlas, viņš var piecelties un aiziet. Šī situācija bieži tiek novērota šķirtajās ģimenēs. Katrs laulātais uzskata, ka tādējādi tas parāda viņa rakstura spēku, bet tas tā nav. Tātad, gluži pretēji, tiem ir vājums.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kuras 2019. gadā gaida lielas izmaiņas!

7. Paaugstināšana. Pārliecības sajūta pār citiem cilvēkiem. Cilvēks sāk izdzēst savas tikumības. Un viņš to dara tāpēc, ka viņam ir mazvērtības komplekss. Viņam vienkārši ir jāsaņem citu apstiprinājums, lai izjustu to nozīmi.

8. Atteikums sniegt palīdzību. Lepni cilvēki neļauj citiem cilvēkiem palīdzēt. Kāpēc? Tā kā viņš vēlas iegūt visus augļus, viņš baidās, ka viņam vajadzēs dalīties ar kādu.

9. Konkurence. Vēlme radīt ļoti aizskarošu pretinieku. Jebkura konkurence izraisa stresu, izraisa agresiju, zemapziņas vēlmi pazemināt ienaidnieku, kas galu galā noved pie stresa un slimībām.

10. Vēlme pastāvīgi vainot cilvēkus par viņu kļūdām un rīcību. Šāda persona apzināti meklē trūkumus citos, garīgi sodot, viss tas tiek darīts ar dusmu, kairinājuma un naida sajūtu. Dažreiz viņi pat vēlas sodīt šo personu.

11. Nevēlēšanās dalīties savās zināšanās.

12. Nevēlēšanās pateikties un piedot.

avots: esotericblog

Leave a Comment