Kā katrai Zodiaka zīmei pabeigt ziemu: astrologu padoms 2019. gada februārim

Pavasara ierašanās ir notikums, ko visi gaida. Tas ir enerģijas atjaunošanas laiks. Padoms no astrologiem dažādām Zodiaka zīmēm palīdzēs pabeigt ziemu un sagatavoties pavasarim.

Katra Zodiaka zīmes pārstāvji 2019. gada februārī gūs labumu no piecām noderīgām metodēm, kas palīdzēs atbrīvoties no nevajadzīgas trauksmes un neitralizēt negatīvo, jo, saskaņā ar astrologiem, mēs esam diezgan neskaidri mēnesī, ar vairākām problēmām dažādās dzīves jomās. Svarīgs punkts: pavasaris ir brīnišķīgs laiks, kas diemžēl ne vienmēr ir labvēlīgs, tāpēc ir vērts apsvērt visus faktorus, lai nebūtu strupceļā un nepalaistu garām laimi.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gada februārim – sagaidāmas patīkamas pārmaiņas!

Ūdens elements: Vēzis, Skorpions, Zivis

Ūdens elements ir miera un harmonijas iemiesojums. Šī elementa pārstāvji 2019. gada februārī var saskarties ar apātiju, slinkumu, nevēlēšanos turpināt un sasniegt mērķus. Tas viss var novērst  pareizu pavasara sagaidīšanu. Astrologi iesaka jums pavadīt pēdējo ziemas mēnesi, vienojoties ar sevi, klausīties savas vēlmes, uzmanieties ar savu labklājību. Pašreizējās lietās sestā sajūta rosinās efektīvu taktiku, kas izrādīsies vislabākā, lai sasniegtu paredzēto.

Vēzis Šīs zīmes pārstāvjiem ir visgrūtāk pārdzīvot gadalaiku maiņu, tāpēc februārī daudzi Vēži var piedzīvot pēkšņu nogurumu. Tāpat netiek izslēgtas motivācijas problēmas. Speciālisti iesaka ieskaut sevi ar tuviem cilvēkiem, veltīt vairāk laika jūsu hobijiem un būt mazāk nervoziem. Patīkami darbi un jūsu mīļoto atbalsts palīdzēs tikt galā ar sezonas apātiju.

LASI ARĪ: 10 pazīmes, ka ir pienācis laiks detoksēt jūsu dvēseli

Skorpions Skorpions praktiski necieš no gadalaiku maiņas un enerģijas pārstrukturēšanas. Tas ir spēcīgākā un  garīgākā Zodiaka zīme. Tomēr pat tie var būt pārsteigti par nostalģiju par siltajām dienām, jo ​​Skorpions ļaus viņu lietām novirzīties. Lai atmiņas neaizskartu darbību, astrologi iesaka jums atrast jaunu hobiju, sākt jaunu projektu, iesaistīties pašizglītībā. Jo vairāk Skorpions strādā, jo labāks būs februāris.

Zivis Zivīm astrologi iesaka noslēgt ziemu lietās. Ieteicams laiks, lai slēgtu pašreizējos projektus, sadalītu parādus, pabeigtu atliktos gadījumus un atrisinātu nopietnus jautājumus. Bet sākt kaut ko jaunu, nav ieteicams: pastāv liels risks, ka jūsu spēks tiks tērēts sīkumiem. Ziemas beigas nav labākais atpūtas laiks, jo turpmākās pavasara uzvaras ir atkarīgas no februārī veiktajām darbībām. Ir vērts arī apsvērt, ka pavasara ierašanās var izraisīt skaudības, iekšējo baiļu un kompleksu saasināšanos.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment