Nedēļas astroloģiskā prognoze (24.03-29.03)

#AUNS

Aunam šonedēļ jāuzmanās no izdabāšanas savām vēlmēm, jo tas var novest pie finansiālām grūtībām. Labāk trīsreiz apdomāt, pirms kaut ko pirkt, jo, iespējams, tas Aunam nemaz nav nepieciešams. Aunu pavadīs veiksme un kārtīga deva enerģijas. 27.03. var rasties sajūta, ka nevarat izpausties, kā gribētu- traucē vai nu ģimene, vai partneris, taču nebēdājiet, šī sajūta būs pārejoša, un jau nākamajā dienā jutīsieties optimisma un entuziasma pilns.

#VĒRSIS

Šonedēļ Vērsim var būt gaidāms kāds nepatīkams pārsteigums, taču, ja pats būsi uzmanīgs un ne lētticīgs, tad, iespējams, no šīm nepatikšanām izvairīsies. Tiem Vēršiem, kam ir attiecības (dienesta romāni arī skaitās), šonedēļ īpaši augsts risks uz attiecību izjukšanu vai sastrīdēšanos, mirkļa kaprīzes vai garastāvokļa dēļ. Tāpēc esiet uzmanīgi savos vārdos un darbos, jo, kā tautā saka- izlietu ūdeni nesasmelsi.

#DVĪŅI

Dvīņu zodiaka zīmes pārstāvji šonedēļ vēl jutīsies ne īsti savā ādā, taču nākamajā nedēļā šī pašsajūta uzlabosies. Nedēļas vidū var rasties vēlme uz komunikāciju- gan pļāpāt pa telefonu stundām, gan darbā ar kolēģiem. Ja nedēļas vidū prātā iešāvusies kāda ideja, diez vai tā tiks realizēta nākotnē. Ja Jūsu draugu, paziņu lokā nav pensionāru, tad jāuzmanās no pārlieku lielas emocionalitātes, kas var apkārtējos kaitināt. Kā zināms, meksikāņu seriāli patīk tikai cilvēkiem gados.

#VĒZIS

Vēzim otrajā nedēļas pusē pastiprināsies jūtīgums, kas jau tā ir pietiekami izteikts. Viss pozitīvais liksies vēl labāks, taču negatīvais, vēl sliktāks, tāpēc rūpīgi izplānojiet, kur dosieties un ar kādiem cilvēkiem plānojiet tikties. Būs vēlme pēc mājīgas kopā būšanas ar tuviniekiem, vispār pēc mājīguma un omulības kā tādas. Taču, tajā pašā laikā, paaugstinātā jūtība var izraisīt vispārēju aizkaitināmību. Esiet iecietīgi un neapvainojaties, ja kāds pasaka, ko aizskarošu vai, Jūsuprāt, cenšas ierobežot Jūsu vēlmes un gribu.

#LAUVA

Lauvām enerģijas un mērķtiecības šonedēļ netrūks. Kareivīgais noskaņojums savu mērķu sasniegšanai ir gan labs, gan slikts. Labs, jo tiešām panāksiet, ko gribēsiet, taču slikts, jo visticamāk pāršausiet pār strīpu attiecībās ar citiem cilvēkiem. Ne vienmēr visi līdzekļi karā ir labi. Braucot kā buldozers, nobrauksiet skaistās puķītes ceļā, kā arī, no šķūrēšanas saceltajiem putekļiem, neredzēsiet to, kas notiek apkārt. Tas tā, tēlaini izsakoties.

 

#JAUNAVA

Šī nedēļa var būt netipiska vienmēr loģiskajām Jaunavām. Analītiskais prāts šonedēļ gribēs mazāk analizēt, iespējams, netiks pamanītas kādas detaļas, kas Jaunavām ir netipiski. Taču, skatieties uz to no gaišās puses- labāka iespēja redzēt notikumus un lietas kopainā. Parasti tieši tas Jaunavām var sagādāt problēmas, taču šonedēļ ļoti labi spēsiet uztvert pašu būtību, kā rezultātā, būs vieglāk pieņemt lēmumus vai saprast, kā rīkoties. Var tikt pieņemti lēmumi, kas līdz šim tika novilcināti, jo nespējāt izlemt, kā būtu labāk.

#SVARI

Svariem šonedēļ būs mākslinieciski noskaņots garastāvoklis. Mājas labiekārtošana, dekorēšana, vai kāda cita ar mākslu saistīta nodarbe būs tieši laikā. Diemžēl var rasties nesaprašanās ar apkārtējiem, jo komunikācijas dotības šonedēļ nebūs savu uzdevumu augstumos. Ja Svari vienmēr prot atrast kompromisu, tad, iespējams, turpmākajās dienās piekāpties negribēs. Kā arī, iespējams, būs grūti saņemties mācībām vai kādam citam ar izglītošanos saistītam pasākumam.

#SKORPIONS

Šī nedēļa Skorpioniem būs visnotaļ pozitīva, jo slinkums viņus nemocīs. Vienīgi Svētdien jāuzmanās pašam no sevis. Svētdien Skorpions var būt pakļauts pārmērīgām emocijām, viegli aizkaitināms. Tāpēc nelieniet tur, kur nav droši zināms, ka viss patiks. Radušies šķēršļi var izsist no līdzsvara, taču tāpēc nemeklējiet glābiņu kādā dzirā. Tā neizglābs. Nedēļas nogalē, iespējams, arī kāds neparasts piedāvājums, bet labāk būtu no tā atteikties.

#STRĒLNIEKS

Šonedēļ Strēlnieks būs mērķtiecīgs, taču labprāt gribēs sevi palutināt ar karaliskām pusdienām vai kādu nieciņu. Galvenais, lai šāda vēlme nepāraug izšķērdībā, pretējā gadījumā, vēlāk būs žēl. Gribasspēks un aktivitāte būs Strēlnieka sabiedrotie, visur, kur viņš ies, atstās ugunīgu iespaidu. Labi būtu, ja šonedēļ varētu ievērot pašdisciplīnu, tad būs prieks par padarīto gan pašam, gan Sašam.

#MEŽĀZIS

Mežāzim, kā vienmēr, darba būs daudz, taču viss ies no rokas. Nedēļas vidū jāuzmanās no apkārtējiem, kuri var būt īpaši jūtīgi. Respektīvi, centieties nevienu neaizvainot, labāk lieku reizi paslavējiet- tā jau reti to darāt. Nekas nespēs Jums stāties ceļā uz mērķi, ja vien saglabāsiet iekšējo tonusu un neļausieties melanholijai vai sevis žēlošanai.

#ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs šonedēļ pārsteigs pats sevi, jo spēs saņemties tam, kam parasti gribasspēka pietrūkst. Nedēļas vidū intuīcija būs ļoti spēcīga, tāpēc noteikti tajā ieklausieties. Iespējams, prātā ienāks kāda jēdzīga ideja, ko varētu attīstīt nākotnē. Šonedēļ sevišķi labi padosies radošie darbi, tāpēc gādājiet, lai Jūsu radošumam ir, kur izpausties. Kas zina, varbūt tas nesīs materiālu labumu nākotnē.

#ZIVIS

Zivīm šonedēļ emocijas būs kā Lieldienu šūpoles, te augšā, te lejā. Lejā periods būs nedēļas vidū, kad būs paaugstināta jūtība pret apkārtējo vidi, citi cilvēki arī liksies tādi pusjukuši, līdz ar to, centieties neuzvilkties, tad nebūs tik traki. Visādi citādi būs labi, ja emocijas neņems virsroku. Gribēsies mājīgumu un skaistumu, tāpat arī skaistas attiecības ar apkārtējiem. Jūtas būs cēlas, taču apstākļi ne īstie, lai tas viss tik skaisti izdotos. Apmēram, kā iet ar baltiem cimdiem uz sabiedrisko tualeti. Veiksmi nekrist panikā un sasniegt savu mērķi, cimdus nenosmērējot.

 

Sagatavoja Zvaigžņu Tulks

nm_13362735

Leave a Comment