Nedēļas astroloģiskā prognoze visām zīmēm(06.04-12.04)

Auns

Nedēļas vidū Auniem sāksies veiksmes periods, kas, vairāk vai mazāk, sakārtos visas tēmas, kurās bija kas neatrisināts. Ja Jums bail riskēt, jo būtu pārāk sāpīga neizdošanās, tad varbūt tomēr noriskējiet, jo lielais labvēlis Jupiters būs atmodies un noteikti steigs palīgā. Novērtējiet sevi, tad arī citi Jūs pratīs novērtēt. Priekš Auniem ir labs teiciens- kurš gan sunim asti cels, ja ne pats.

Vērsis

Vēršiem šī nedēļa būs ļoti pozitīva, iespējams paveiksies tur, kur citreiz tā nepaveiktos. Katrā ziņā, Vēršiem enerģijas padeve būs ieslēgta uz maksimumu, līdz ar to, šis ir labs laiks, kad likt pamatus jaunai dzīvei un uzsākt jaunas lietas. It sevišķi, Vēršu iedzimtais biznesa talants, izpaudīsies ļoti spēcīgi. Izmantojiet to un pilnā jaudā uz priekšu!

Dvīņi

Šonedēļ komunikācija būs Jūsu stiprā puse. Varēsiet pierunāt pilnas ausis un panākt sev vēlamo ar pāris vārdiem. Arī veiksme Dvīņiem uzsmaidīs, līdz ar to, droši varat iesaistīties azartiskos pasākumos. Kopumā, ļoti pozitīva nedēļa. Par to varat teikt paldies lielajam labvēlim Jupiteram, kurš 8. aprīlī beidzot „pamodīsies”.

Vēzis

Šī nedēļa Vēžiem būs darbīga- iespējams, nāks arī kāds jauns darba piedāvājums. Katrā ziņā, jaunas idejas, iedvesma un radošums šonedēļ ies savu uzvaras gājienu. Līdz ar to, tā visa rezultātā var paveikties arī naudas frontē. Kā saka, ko sēsi- to pļausi, un iesētā iedvesma, dzīvesprieks būs labākais nosacījums, lai nopļautu smuku naudiņu.

Lauva

Beidzot ir pienācis tas laiks, kad Jūsu pūliņi tiks pienācīgi novērtēti un atalgoti. Beidzot Jūsu vēlmes sāks piepildīties normāla tempā nevis gliemeža ātrumā, kā līdz šim. 8. aprīlī, Lauvas zīmē pamodīsies lielais labvēlis Jupiters. Šī planēta vairo ienākumus, panākumus un nes veiksmi- secinājumus izdaries paši. Ar to arī Jūs apsveicu- ir pienācis Jūsu iespēju laiks un šīs iespējas šoreiz atnesīs cerēto, tāpēc katra paša ziņā, cik katra Lauva spēj tās izmantot un saskatīt. Šo nedēļu var salīdzināt ar veikalu, kurā viss par brīvu, taču Jums tāpat ir jāpaņem tas ko gribat- klēpī nekas nekritīs.

Jaunava

Jaunavām šī nedēļa būs visnotaļ pozitīva. Aktuāla būs naudas tēma, taču, kad tad tā nav bijis? Šoreiz šī tēma būs no cita rakursa, respektīvi, kā to naudu nopelnīt tik, cik gribās. Uzsvars uz vārdu „Kā”. Nāks jaunas idejas un piedāvājumi- tad nu arī domājiet! Jaunavas vienmēr visu prot izdomāt un izanalizēt, tad nu arī šis nebūs nekāds izņēmums.

Svari

Svariem šī nedēļa būs ļoti interesanta. Interesantums slēpjas tajā, ka Svariem patīk visu kārtīgi apdomāt- visus par un pret. Taču, šonedēļ, mīļie Svari, Jums nevar būt nekādi „pret”. Tikai un vienīgi „par”! Ejiet un paņemiet to ko gribat, esiet mazliet egoistiskāki un vienreiz pieņemiet lēmumu nešauboties. Svari ir paši savas laimes kalēji un šonedēļ ir visi priekšnosacījumi, lai Jūs šo laimi izkaltu, taču tam ir jābūt Jūsu lēmumam- vajag Jums to vai nē.

Skorpions

Skorpioniem šī nedēļa paies attiecību zīmē, proti, viss kas saistīts ar partnerattiecībām būs ļoti aktuāls. Enerģija arī būs gana, lai visus šos notikumus „izvilktu” un nesajuktu prātā. Pēc vētras vienmēr seko miers, tā būs arī šoreiz. Un tos lielos viļņus, kas nāks attiecību jūrā, uztveriet kā iespēju kārtīgi pasērfot. Katrā ziņā, jutīsieties ļoti dzīvs un notikumu virpulī ierauts un tā taču noteikti ir labāk nekā apātiski sēdēt dīvānā līdz jau dibens sāp.

Strēlnieks

Šī nedēļa solās būt ļoti patīkama, ja vien pats sevi neapgrūtināsiet ar nevajadzīgām domām. Dariet tikai to, kas sagādā prieku. Ja nav iespējams izvairīties no darbiem, kas šo prieku nesagādā, tad padomājiet, kāpēc to vispār dariet. Galu galā, negribas arī nodzīvot šo dzīvi, lai pēc tam vecumdienās teiktu, ka biju pārāk bailīgs, lai sekotu saviem sapņiem. Nedēļas vidū „atmodīsies” veiksmes un panākumu dievs Jupiters, līdz ar to, nav pilnīgi nekāda iemesla tam, lai jūsu sapņi nepiepildītos.

Mežāzis

Šī nedēļa Mežāžiem būs ļoti pozitīva, jo nedēļas vidū atmodīsies veiksmes un bagātības planēta Jupiters. Tas nozīmē, ka šonedēļ sāks reāli piepildīties cerētais un gaidītais. Kā arī, situācijās, kurās riskēsiet, visticamāk, ka paveiksies, tāpēc priecājieties Mežāži, jo šonedēļ būs vieglāk dzīvot. Debesjums sadarbosies ar Jūsu ambīcijām un mērķtiecību, tāpēc nebrīnieties, ja daudz kas atrisināsies šķietami pats no sevis.

Ūdensvīrs

Šī nedēļa Ūdensvīram būs īsts „pavasaris”, jo viena no svarīgākajām tēmām būs mīlestība. Tie, kam jau ir otra pusīte viss ritēs mierīgi un skaisti, kā Rozemundes Pilčeres filmās, taču tie, kam otras pusītes vēl nav kaut kas šajā jomā izkustēsies. Varbūt kāda mīlestība no pirmā acu skatiena, vai feina sadejošana kādā ballītē. Katrā ziņā šonedēļ pucējieties, jo būs svētki- dzīves svētki, un Jūs svinēsiet to, ka viss galu galā ir brīnišķīgi.

Zivis

Šajā nedēļā būs aktuālas 2 tēmas- nauda un attiecības. Neizklausās diez ko priecīgi, taču nav tik traki. Šīs tēmas būs aktuālas, jo kļūs vieglākas. Attiecībās esošās problēmas vai nu saasināsies un, līdz ar to, uzsprāgs jeb atrisināsies, vai arī tieši pretēji, atrisināsies ļoti mīlošā un patīkamā veidā. Ja problēmu nav, tad super, jo būs vēl labāk. Kas attiecas uz naudas tēmu- pie tās varēs vieglāk tikt. Tas nozīmē to, ka arī kaut kādi darba jautājumi, kas bremzēja Zivij patīkamu pelnīšanu, sakārtosies.

Sagatavoja Zvaigžņu Tulks

nm_13362735

Leave a Comment