Nedēļās astroloģiskā prognoze(15.-21.06) – pārmaiņas sirdī!

#Auns

Šī nedēļa solās būt brīnišķīga, bet… ar vienu mazu bet- 18. jūnijā nav tik priecīgi kā citas dienas, taču tas īpaši neaizēnos pārējās nedēļas labo noskaņu. Šajā dienā var uznākt dusmas par to, ka viss nav tā kā gribas. Var arī notikt kaut kas negaidīts, kas liks Jums apzināties tos apstākļus, kuri nav pa prātam. Piemēram, ja Jums jau tā ne sevišķi patīk Jūsu darbs, tad šajā dienā varat arī visiem pateikt, ko domājat. Šādi gadījumi var atstāt sekas- pozitīvas vai negatīvas, tas no Jums atkarīgs. Tas var būt labs impulss, lai pamestu darbu, kas nepatīk, taču, ja nav cita, kur strādāt, ko tad? Tas, ko Jūs varat darīt- noteikti ejiet pie dabas, sviniet vasaras saulgriežus, jo Jūsu zīmei būs izteikti priecīga nedēļas nogale- satiksiet jaunus cilvēkus, ieraudzīsiet jaunas izdevības, jaunas idejas. Par to paldies jāsaka Urānam, kas ir jauno atklājumu, pēkšņo notikumu pārvaldnieks.

 

#Vērsis

Šai zīmei šonedēļ nav nekāda iemesla, lai kaut kas būt slikti. Protams, katram pašam savi tarakāni galvā, kas arī maitā to ballīti, bet, no kosmosa puses viss ir diez gan priecīgi. Vispriecīgākā diena būs 20. jūnijā, tad Jūsu pārvaldniece Venēra pietuvosies Jupiteram un tam visam pa vidu vēl Mēness. Jūs katrā ziņā gribēsiet baudīt dzīvi- atpūsties, malkot kokteiļus, būt kopā ar mīļajiem un feini pavadīt laiku. Vēršiem šis var nebūt viegls laiks, ja skatāmies kopumā, pēdējo mēnešu šķērsgriezumā. Šī zodiaka zīme ir diez gan neelastīga, ar grūtībām pielāgojas jauniem apstākļiem un situācijām. Tā kā visi pēdējie mēneši ir par iziešanu ārpus savas komforta zonas, tad tā arī Vērši jūtas- ne līdz galam komfortabli, jo ir jāoptimizē sava darbība, jāšķiro, kam tērēt un kam netērēt enerģiju. Vērši visu brīnišķīgi saprot ar galvu, taču tajā brīdī, kad vecie uzskati un uzvedības, reaģēšanas modeļi ir jāatlaiž arī „esot darbībā” un ikdienā- tad vairs nav tik viegli.

 

#Dvīņi

Šai zodiaka zīmei šī nedēļa būs interesanta. Un ar interesanti ir tā pat kā Egilam Zariņam ar ēdienu, kad viņš to nogaršo un saka „interesanti”. Reāli negaršo. Tā kā Dvīņi ir zīme, kurai informācija ir ļoti būtiska un svarīga, tad šī informācija šonedēļ būs ļoti maldinoša. Iespējams, ka tas, ko kāds apgalvos, izrādīsies, ka nav taisnība. Cilvēki, it sevišķi, pēdējā laikā ļoti daudz melo. Tā kā Jūs esat informācijas kolekcionāri, uzmanieties, ka nesakolekcionējat to, ko parasti noskalo podā. Jo cietēji būsiet Jūs- kā dzīvot, kā būt, ja daudz kas nemaz nav tā, kā Jums likās? Šī nedēļa būs grūta tādā ziņā, ka nāksies saskarties ar atklāsmēm un atziņām, kas nebūs iedvesmojošas. Patiesība būs skaudra, tāpēc, šonedēļ neiespringstiet, neiesaistieties tur, kur jums to neprasa. Atcerieties labu teicienu- ne mans cirks, ne mani mērkaķi, reizēs, kad viss krīt uz nerviem. Neaizmirstiet atzīmēt saulgriežus nedēļas beigās, tas liks justies labāk!

 

#Vēzis

Šī nedēļa Vēžiem būs visnotaļ īpatnēja. Pilnmēness Dvīņos, kas gaidāms 16. jūnijā, liks Jums šaubīties par visu. Par to, vai Jums melo, vai tomēr saka taisnību, vai tas, kas šķiet labs, tomēr nav ļauns? Tādi eksistenciāli jautājumi un patiesība tajos- kā tad īsti ir? Vēžiem bija grūti, emocionālais periods ir noslēdzies, taču ir sācies nākamais ar Saturnu Skorpionā. Tas nozīmē, ka būs jāsakārto arī fiziskajā plānā viss tas, kas iepriekš sirdī pārdzīvots. Ir sācies REĀLU pārmaiņu laiks, kad to, kā jūtaties, iedzīvināsiet īstenībā. Ja gribējāt šķirties vai mainīt darbu, tad līdz septembrim Jūs to arī izdarīsiet (nevis tikai galvā un sirdī, bet arī papīros un faktos). Nedēļas nogalē būs priecīgi, Venēra būs tuvu Jupiteram, arī Jūsu pārvaldnieks Mēness turpat- jestra ballīte, jo tas nozīmē pozitīvas, harmoniskas, mīlestības pilnas emocijas. Un tas viss cels Jūsu saprašanu par to, kā dzīvot un kā būt.

 

#Lauva

Karaliskajiem kaķiem šī nedēļa būs brīnišķīga- noteikti būs jauni pavērsieni. Vai sajūtās, vai notikumos, taču jebkurā gadījumā tas būs kaut kas iedvesmojošs, pozitīvi uzlādējošs. Jums būs sajūta, ka variet kalnus gāzt- tad tā arī ejiet un dariet! Nesēdiet rokas klēpī salicis, šis nav īstais laiks, kad zvilnēt saulītē, šis ir sapņu realizēšanas laiks. Noteikti dodieties pie dabas atzīmēt vasaras saulgriežus, šajā nedēļas nogalē. Un atzīmēt nenozīmē pieļurbāties, tas nozīmē, ka piedalieties kādās speciālās rituālu veikšanas aktivitātēs. Ja tādas nav pieejamas, tad ejiet svētdienas rītā vārtīties rasā, vai peldēties. Vēl būtu labi, svētdienas vakarā kurināt ugunskuru un uz lapas sarakstīt visu to, kas nav izdevies un šo lapu sadedzināt. Tā jūs apzināti atbrīvosieties no tā, kas traucē, lai būtu vēl spēcīgāki un vairāk piepildītu savus sapņus.

 

#Jaunava

Šai zodiaka zīmei šī nedēļa būs līdzīga iepriekšējām, pat pozitīvāka. Jaunavām jāieklausās sevī un apkārtējos, jo šonedēļ iespējama maldinoša informācija. Jūs esat ļoti loģiska zīme, visu apsverat ar prātu, tāpēc, esiet īpaši uzmanīgi, ja kāds Jums vēlas kaut ko iestāstīt. Melošana, maldināšana un vienkārši pārpratumi komunikācijā, šonedēļ būs ļoti izteikti. Citādi ies labi- šajā nedēļas nogalē ir vasaras saulgrieži. Tas ir svarīgs brīdis, jo tad visas stihijas apvienojas, kā rezultātā, kļūst ļoti spēcīgas. Šajā svētdienā veiktie rituāli un aktivitātes ir ar daudz spēcīgāku iedarbību kā citas dienas. Jaunavas var reizēm justies nomaldījušās. Šo sajūtu kliedēs spēja ieklausīties sevī-saglabājiet viengabalainību, neietekmējieties no tiem, kuri izliekas, ka visu saprot, taču patiesībā neko nesaprot.

 

#Svari

Šai zodiaka zīmei nedēļas nogale būs brīnumaina un maģiska. Nedēļas nogalē Venēra no Jupitera atpaliks tikai par 6 grādiem, vēl turpat pievienosies arī Mēness. Un pats labākais- svētdien ir vasaras saulgrieži! Tas viss kopā veido ļoti, ļoti spēcīgu enerģiju, enerģiju, kas palīdzēs vairot skaistumu, harmoniju, viedumu gan sevī, gan sev apkārt. Šonedēļ varēsiet priecāties, jo pakāpsieties drusciņ augstāk- kāda atziņa, doma, ideja liks jums paskatīties uz visu esošo no citas prizmas. Un, ko Jūs ieraudzīsiet? Priekšā neteikšu, lai paliek pārsteiguma elements, taču vienu pačukstēšu- tas Jums liks lidot augstāk kā līdz šim.

 

#Skorpions

Šai zodiaka zīmei ir sācies īpašs laiks- Jūsu zīmē ir iegājis Saturns. Tas nozīmē, ka tiks sakārtotas un izrevidētas visas pamatlietas dzīvē- darbs, draugi, ģimene, attiecības. Visur tiks veiktas nepieciešamās izmaiņas, lai būtu tā, kā Jūs to vēlaties (dziļi sirsniņā). Šonedēļ šīm pārmaiņām būs pozitīva ievirze, taču droši vien, ka būs jāgriež vaļā arī kāds nepatīkamāks augonis, lai kopējais rezultāts būtu pēc iespējas labāks. Svētdien variet būt emocionālāks tieši šo pārkārtojumu ziņā, taču, ja veiksiet kādu vasaras saulgriežu rituālu, tad noteikti jutīsieties brīnišķīgi! Izmantojiet šo izdevību, kad enerģētika ir spēcīgāka kā parasti, piesaistiet sev laimi, prieku, un to, ko Jūs vēlaties! Lai kādas pārmaiņas dzīvē arī būtu- Jūs ar visu esat ticis un tiksiet galā. Galvenais atcerēties, ka viss kas notiek, notiek uz labu- arī ciešanas, jo tās padara Jūs viedākus.

 

#Strēlnieks

Jums šī nedēļa būs jautra- vienas vienīgas ballītes galvā. Nekādi nopietnie strādātāji nebūsiet. Katrā ziņā, baudīt dzīvi un priecāties ir brīnišķīgi. To arī dariet, tikai nepierunājiet visiem kompanjoniem pilnas ausis ar visādām muļķībām. Strēlniekiem patīk pārspīlēt un izdomāt viskaut ko, taču, ir cilvēki, kuri pret informāciju izturas ļoti nopietni. Šiem cilvēkiem ir grūti saprast un piedot nepatiesības runāšanu, tāpēc, lai neiedzīvotos liekās nepatikšanās un kreņķos, domājiet, ko runājiet un, ko soliet. Patiesība var nākt gaismā! Ja esat apdomīgs Strēlnieks un valdiet pār savu mēli, tad visam vajadzētu būt labi. Kosmosā šonedēļ būs pozitīvi savienojumi ar jums draudzīgām planētām (nedēļas pirmajā pusē), taču nedēļas nogalē ir vasaras saulgrieži, kurus arī godam būtu jānosvin! Un tas nenozīmē, ka ir jāpieļurbājas līdz grīdai, tas nozīmē, ka ir jādejo, jādzied līgo dziesmas un jākurina ugunskurs.

 

#Mežāzis

Šai zodiaka zīmei šonedēļ būs amerikāņu kalniņi- te labi, te slikti. Tas slikti tāds abstrakts- kārtējo reizi cīnīsieties ar savām emocijām, lai gan ārēji viss būs kārtībā. Principā, arī Jums ir sācies kārtošanās process- viss tas, kas galvā izdomāts, drīzumā taps par realitāti- aizies visi tie cilvēki, lietas, darbi, kam jāaiziet, un atnāks tas, kam jāatnāk. Bet, tas nenozīmē, ka piepildīsies visi sapņi. Reizēm sapņi nevar piepildīties, ja tam nav pamata, piemēram, laimi ārējos apstākļos nekad neatradīsiet, jo tā ir katrā pašā. Un tad, kad atrasta tur- arī viss apkārt sakārtojas harmoniski, lai pieskaņotos Jūsu iekšējai sajūtai. Atcerieties atzīmēt vasaras saulgriežus šo svētdien. Ja nesanāk piedalīties kādā īpašā saulgriežu rituālā vai tml., tad vismaz uzrakstiet vēstuli ar visu to, no kā vēlaties atbrīvoties (man jau ir formā), un sadedziniet ugunī. Ja variet, pa nakti nopeldieties!

 

#Ūdensvīrs

Šai zodiaka zīmei šī nedēļa būs krāšņa! Vienīgā diena, kad brauksiet no kalniņa lejā, rādās būt 18. jūnijs. Pārējā laikā viskaut kas notiks, jaunas atklāsmes, emocijas, iespaidi! Kā salūts nedēļas garumā. Cik tas būs kvalitatīvs, ir atkarīgs no Jums, no tā, ko paši esat sastrādājuši līdz šim, no tā, kā Jūs jūtaties. Ja iedvesmas un enerģijas pilni, tad būs salūts kā valsts svētkos, ja iekšējā sajūta ir drīzāk depresīva, tad uz neko vairāk par plaukšķeni neceriet. Nav jau tik traki, Ūdensvīri nav nekādi depresīvie- domīgi, jā, bet ne depresīvi. Jūs taču zināt un ticat, ka viss būs labi! Un, ja tā, tad tā arī būs. Par visām šīs nedēļas neplānoti foršajām izklaidēm sakiet paldies Urānam. Savukārt, Saturns ir Skorpionā, kas nozīmē- atnāks tas, kam jāatnāk, taču aizies tas, kam jāaiziet.

 

#Zivis

Šai zodiaka zīmei joprojām dzīve nav rožu dārzs, taču, tas ir tikai tāpēc, lai tas tāds būtu jau pavisam drīz! Šobrīd Jums no sava dārziņa ir jāizravē visas nezāles, pretējā gadījumā, kosmoss Jūs piespiedīs to izdarīt. Labāk pa labam, nekā izaicināt, lai apstākļi Jūs piespiež. Šī nedēļa Jūs ļoti labi spoguļos. Viss tas, kas Jums nepatīk citos cilvēkos, ir Jūsos pašos, tikai apgrieztā veidā. Piemēram, ja Jums kaitina, citi visu laiku runā, tarkšķ, muld, tad, iespējams, Jūs nespējat izteikties tad, kad to vēlaties, respektīvi, noklusējat to, ko gribētu teikt, bet nepasakāt. Šonedēļ uzzināsiet par sevi daudz ko jauna, tieši no apkārtējiem cilvēkiem, no komunikācijas ar viņiem. Nevis tā, ka viņi teiks, kādi Jūs esat, bet gan Jūs paši sapratīsiet kādi esat no tā, kā viņi pret Jums izturas, kā ar Jums runā un tml.

 

Sagatavoja: Zvaigžņu Tulks

971580_372490422851721_546736892_n

 

Leave a Comment