Nedēļas astroloģiskā prognoze(25.05 -31.05) – nezaudē ticību sev!

Auns

Šonedēļ Auniem jābūt uzmanīgiem- nesavaldība var novest pie negribēta lietu iznākuma. Atcerieties, ka runāšana sudrabs, bet klusēšana- zelts. Šonedēļ tiešām labāk paklusējiet, citādi var palikt bez darba, vai zaudēt sociālo statusu-izblamēties. Vērojiet, kas ir tas, kas nāk no Jums ārā- šajā nedēļā var viegli saprast, kādi ir Jūsu pašu zemūdens akmeņi. Atcerieties, ka tie cilvēki, kuri ir pašpārliecināti- nav skaļi un ārišķīgi. Tie „gailēni” parasti ir tieši ar vislielākajiem kompleksiem, tāpēc, ja domājat, ka Jūsu skaļā, reizēm bezkaunīgā, uzvedība liecina par pašpārliecinātību, tad maldāties. Tā drīzāk izskatās pēc augstprātības, bezkaunības un patmīlības.

Vērsis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem otrā nedēļas puse solās būt daudz veiksmīgāka un patīkamāka par pirmo. Nedēļas pirmajā pusē ir disharmoniski jūsu pārvaldnieces Veneras aspekti, kas nozīmē, ka būsiet jūtīgāks kā parasti. Vēl tas veicina vieglu aizkaitināmību. Ja Vērši parasti ir mierīgi un nosvērti, tad šonedēļ tēlot Džeimsu Bondu būs drusciņ grūtāk. Stress radīsies tur, kur parasti tā nav. Tas, ko Vēršiem vajadzētu darīt, ir ievērot šos stresa cēloņus, jo tas nozīmē, ka zemapziņā ir problēma tieši tajā jomā. Šajās dienās būs daudz vieglāk atbrīvoties no nezālēm savā dārziņā, jo zeme ir samitrināta (enerģija nokaitēta)- tās var vieglāk izraut ar visu sakni.

Dvīņi

Nedēļas beigās var realizēties tas, kas ir briedis jau kādu laiku. Visvairāk tas skars izglītības jomu, taču ne visai pozitīvā aspektā. Ja jāaizstāv bakalaura darbi, tad ļoti sagatavojaties, jo šonedēļ izsprukt caur adatas acis būs daudz grūtāk kā citkārt. Citādi Dvīņi joprojām ir horoskopa rokzvaigznes. Un nevis tāpēc, ka Jums ir (bija) dzimšanas dienu laiks, bet gan dēļ Jūsu pārvaldnieka Merkura. Jūs esat atvērtāki un vēl draudzīgāki, līdz ar to, var sarunāt un saballēt sev daudz labu, jaunu iespēju. Vienīgi, joprojām diez ko negribēsies strādāt- par ilgstošu, vienveidīgu darbu aizmirstiet. Ja darba pienākumos ietilpst komunicēšana, tad vēl neizjutīsiet tik lielu diskomfortu, kā tad, ja darbs ir garlaicīgs. To būs ļoti grūti izturēt.

Vēzis

Šai horoskopa zīmei šonedēļ klāsies visplānāk. Iespējams, Jūs paši nezināt ko gribat un kā to dabūt. Ja arī ziniet, tad viss liekas tā bezcerīgi. Nekas, tur, aiz mākoņiem, ir saule! Šī iekšējā vētra reiz beigsies un nāks labāki laiki. Jau nedēļas nogale būs pozitīvāka, taču tas tāds vājš mierinājums. Vislielākās problēmas gaidāmas tieši savstarpējās attiecībās. Atcerieties, ka, ja dariet kaut ko no sirds- tad negaidiet atzinību. Ja tomēr gaidiet atzinību un novērtējumu, taču to nesaņemat, tad, vai nu pārstājiet to darīt, vai sev melot par to, ka negribat, lai saka paldies. Bet, atcerieties, ka cilvēki var būt ļoti bezkaunīgi- apzināti izmantot kāda labo sirdi. Šonedēļ Jūs, vai nu dariet no sirds (un negaidiet neko par to), vai nedariet vispār!

Lauva

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem zvaigznes sola daudz patīkamāku laiku, salīdzinot ar pārējām zodiaka zīmēm. Galvenais, kas jādara Lauvai- nedrīkst ļauties tai sajūtai, ka viss ir slikti, viss kaitina. Nedrīkst zust ticība sev un savam mērķim! Jo provokācijas uz ticības zaudēšanu sev, šonedēļ būs daudz. Saglabājiet sevī optimismu, jo viss būs labi! Lauvas šobrīd ir savā darbu zenītā, respektīvi, tik cik ieguldīsiet tagad, tik arī pēc tam dabūsiet atpakaļ. Un darbu iesniegšanas termiņš ir līdz augusta pirmajiem datumiem. Tik, cik līdz tam ieguldīsiet- tas arī būs tas, ar ko pēc tam jādzīvo. Strādājiet cītīgi, ejiet uz mērķi tā, kā vēl nekad! Un pēc tam rudenī- uh, kā baudīsiet darba augļus!

Jaunava

Šajā zīmē nedēļas vidū būs Mēness, kas nozīmē, ka emocijas liks par sevi manīt- tas, kādā spektrā (labas vai sliktas), ir tikai no Jums pašiem atkarīgs. Nedēļas nogale solās būt romantiska, kā arī paši izskatīsieties ļoti valdzinoši. Būsiet runātīgāki kā parasti, līdz ar to, sarunāsiet sev izdevīgas nodarbes. Kopumā, šis ir labs laiks Jaunavām. Šis ir brīdis pirms lielā skrējiena, kas sāksies augustā, jo tad pārņemsiet stafeti no Lauvām un varēsiet parādīt uz ko esat spējīgas. Augustā sāksies tas laiks, kad varēsiet spīdēt un uzstāties. Šobrīd tam ir rūpīgi jāsagatavojas, lai būtu ideāla performance vēlāk. Domājiet, ko vēlaties mainīt, domājiet, kas jūs nedara laimīgus, pavisam drīz būs ideāli apstākļi, lai to visu izmainītu!

Svari

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem šī nedēļa solās būt salīdzinoši veiksmīga un pozitīva. Šonedēļ viegli realizēsiet savu gribu, un spēsiet to sabalansēt ar emocijām. Pratīsiet gūt sev labāko situācijās, kurās jārīkojas pārdomāti un gudri, tajā pašā laikā, apkārtējie cilvēki novērtēs Jūsu ieguldījumu kopējā labuma veicināšanā. Tāpēc, būs priecīgi- Jūs paši novērtēsiet sevi un spēsiet panākt vēlamo, kā arī, citi Jūs novērtēs. Tas vairāk gaidāms nedēļas otrajā pusē. Ja nedēļas nogalē esat ieplānojuši apmeklēt kādu publisku pasākumu, droši to dariet, ejiet parādiet, cik brīnišķīgi esat!

Skorpions

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji šonedēļ varēs parādīt, vai viņi tiešām ir visspēcīgākie visā zodiakā. Skorpioni brauks kā tanki un nopakaļ (kā jau vienmēr), skries emocijas un pīkstēs- paņem mani līdzi, arī gribu braukt! Bet Jums nebūs laika krāmēties ar līdzbraucējiem. Ja līdz šim bija ierobežojumi, kas ir saistīti ar ģimeni, tad šonedēļ jutīsiet atbrīvošanos arī šajā tēmā- ierobežojumi atkāpsies un ar ģimeni saistītie sarežģījumi risināsies labvēlīgā gultnē. Tie Skorpioni, kuriem ir skaidra vīzija par to, kur viņi sevi redz pēc pāris gadiem, ar ko vēlas nodarboties- tiem viss būs labi. Pārējiem būs labi tad, kad viņi to būs izdomājuši, jo šobrīd Kosmosā visi ir sadevušies rokās, lai Jums palīdzētu mainīt savu dzīvi uz tādu, kādu to vēlaties Jūs, nevis citi.

 

Strēlnieks

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nedēļa nesīs pārmaiņas, taču drīzāk audzinošas nekā izklaidējošas. Ir pienācis lielās revīzijas laiks, kurā jāizmet viss vecais, kurā jāatbrīvojas no visa nevajadzīgā. Šajā nedēļā būs jānovelk robežas, jāievieš kārtība savā dzīvē. Tie, kuri negribēs to darīt- kosmoss Jūs tāpat piespiedīs, tikai tas būs vēl grūtāk un nepatīkamāk, nekā, ja paši to darīsiet pa labam. Kopumā, viss būs labi, ja viss JAU ir labi. Ja nē, tad būs jāievieš korekcijas, kuras zināt, ka vajag, taču kaut kādu iemeslu dēļ, atliekat. Strēlniekiem jābūt izturīgiem, pacietīgiem un konsekventiem- tieši tās īpašības ar kurām parasti ne visi grib draudzēties.

Mežāzis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem šis ir paredzamo izmaiņu laiks, kad Mežāzis, kā ozols stāv, bet apkārt viss mainās. Mežāzim atliek vien noskatīties, jo kontrolēt viņš neko nevar, lai cik ļoti gribētu. Viss, kas šajā laikā tiek atņemts (jeb nerealizējas), projekti, idejas, attiecības, utt., Mežāzim nemaz nevajag un, jo ātrāk viņš to saprot, jo labāk. Mežāži ir caursitēji, taču viņi nav Dievi, jo šeit runa nav par mērķtiecību, runa ir par kopējo labumu- viņu pašu labumu, ko, parasti, saprot, tikai pēc laika. Respektīvi, ka tā kā bija, bija labāk nekā tad, ja būtu noticis tā, kā gribēja. Arī šī nedēļa nebūs izņēmums, taču atšķirsies no citām tieši ar to, ka beidzot, iespējams, notiks kaut kas patiešām labs!

Ūdensvīrs

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem var būt sajūta, ka viss jūk un brūk. Ja tā ir, tad necenšaties neko kontrolēt- lai jūk un lai brūk, tas ir uz labu! Ja viss jau ir sajucis un sabrucis, tad šī nedēļa ir piemērota jaunu lietu funktierēšanai un plānošanai. Taču, reāli sākt kaut ko darīt gan vēl nevajadzētu. Drusciņ paciešaties, kamēr Merkurs vairs nav retrogrāds, un tad varēs ķerties Vērsim pie ragiem! Ūdensvīri ir tie, kuriem šajā brīdī visvairāk mainās personība un attieksme pret lietām, līdz ar to, izmainās arī apkārtējā vide- iespējams, daudzi ar ko kontaktējāties agrāk, vairs nevilina. Katrā ziņā, neiespringstiet un ticiet sev! Ticība ir tie maģiskie 10% procenti, kas parasti pietrūkst, lai viss izdotos.

Zivis

Šai zīmei ir ļoti spēcīgs laiks, jo jūsu pārvaldnieks Neptūns ir tieši jūsu zīmē. Tas nozīmē, ka daudzi noslēpumi nāk gaismā-gan par pašiem, gan citiem, tas nozīmē, ka ir grūti ļauties un gribās drošību, stabilitāti. Bet, šobrīd vislielākā drošība ir lēkt iekšā pārmaiņu straumē, tieši tā jūs pasargās no vēl vienas vilšanās. Zivīm visgrūtāk saprast, ka, lai nonāktu citā galamērķī, ir jāiet pa citu ceļu- pa uzdrīkstēšanās, mērķtiecības un ticības sev, ceļu. Jūsu Neptūns šonedēļ veido opozīciju ar Mēnesi, kas nozīmē, ka būs jātiek galā ar savām emocijām un vēlmēm- būs jāieskatās acīs savām bailēm no nemīlestības, no atraidījuma vai neizdošanās. Un tas ir labi- arī nepatīkamie darbi ir kādreiz jāizdara.

Leave a Comment