Nedēļas horoskops no 20. līdz 26. februārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

landscape-1445721571-g-raynauds-disease-135159707

 

AUNS

Jums šī nedēļa kopumā solās būt visnotaļ veiksmīga. Mēness, kas parasti jums atņem spēkus, lielāko daļu nedēļas atrodas ļoti vājā pozīcijā. Šo periodu var veltīt tam, lai apciemotu savus tuviniekus, atrisinātu senas problēmas un dotos romantiskā randiņā ar savu otro pusīti, bet brīvdienas, savukārt, būtu vēlams pavadīt mājās.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 24., 25.

VĒRSIS

Jums šī nedēļa solās būt daļēji veiksmīga. Ar visām svarīgajām lietām būtu vēlams tikt galā jau pirmdien, jo nedēļas vidū Mēness labvēlīgā ietekme būs ievērojami samazinājusies, kas nozīmē to, ka no otrdienas līdz piektdienai veiksme no jums nedaudz novērsīsies, taču jau no svētdienas Mēness enerģija atkal būs ar jums. Brīvdienas būtu vēlams pavadīt kopā ar ģimeni.

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.

DVĪŅI

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ veiksmīga. Neviena no planētām jūs neietekmēs tik ļoti, lai izpostītu vai arī būtiski stiprinātu jūsu enerģijas lauku. Ar pienācīgu rūpību un veiksmes līdzdalību jūs šajā nedēļā varat atrisināt senas problēmas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

VĒZIS

Jums šī februāra nedēļa var izvērsties visnotaļ neveiksmīga, ja jūs nepacentīsieties saglabāt labu noskaņojumu un pozitīvas attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem. Neiztukšojiet savu enerģijas lauku nevajadzīgās šaubās un strīdos ar tuviniekiem. Brīvdienas būtu vēlams pavadīt mājās, kopā ar ģimeni.

Labvēlīgās dienas: 20.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.

LAUVA

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ pozitīva. Pār jums valdošā Saule visu nedēļu atradīsies ļoti spēcīgā pozīcijā, kas labvēlīgi ietekmēs visus Lauvas zīmē dzimušos. Šo laiku var veiksmīgi izmantot tam, lai sāktu realizēt senus sapņus, iepazītos ar jauniem cilvēkiem un izklaidētos. Brīvdienas vislabāk būtu pavadīt, dodoties kādā izbraucienā vai mazākā ceļojumā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25.

JAUNAVA

Jums šī nedēļa solās būt ne pārāk labvēlīga. Mēness ietekme uz jūsu zvaigznāju būs mazinājusies, kas nozīmē to, ka uz labvēlīgu apstākļu kombināciju jūs varat cerēt tikai pirmdien, piektdien un sestdien. Pacentieties neuzņemties pārāk daudz pienākumu un daudz vairāk laika pavadiet kopā ar savu ģimeni.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

SVARI

Jums šī nedēļa solās būt stabili nelabvēlīga, jo Saule atradīsies ļoti spēcīgā pozīcijā, kas atņems jums enerģiju un piesaistīs negatīvismu. Vislielākās izredzes uz veiksmi un sekmīgu lietu pabeigšanu jums ir pirmdien. Brīvdienas būtu vēlams pavadīt mājās, atjaunojot spēkus un enerģiju.

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26.

Lasi vēl: Biedējoši precīzs 2017. gada horoskops; Uzzini prognozi savai Zodiaka zīmei!

SKORPIONS

Jums lielākā daļa nedēļas būs labvēlīga. Mēness ietekme pār jums būs mazinājusies, un tādēļ nedēļas vidus solās būt īpaši veiksmīgs tam, lai pabeigtu visas atliktās lietas. Brīvdienas būtu vēlams pavadīt silti draudzīgā atmosfērā.

Labvēlīgās dienas: 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20., 24.

STRĒLNIEKS

Jums šī februāra pēdējā nedēļa solās būt daļēji labvēlīga. No otrdienas līdz piektdienai Mēness ietekme pār jums būs mazinājusies, taču visā pārējā laikā Zemes pavadonis būs spējīgs ietekmēt jūsu enerģētiku, pavājinot to. Visas svarīgās lietas mēģiniet ieplānot nedēļas vidū, pārējā laikā vienkārši plūstiet pa straumi, neuzņemoties pārāk daudz.

Labvēlīgās dienas: 20.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22.

MEŽĀZIS

Jums šī nedēļa solā būt veiksmīga. Lielākajā daļā šī perioda Mēness enerģijai pār jums nebūs nekādas ietekmes, tāpēc tas nespēs jums atņemt dzīves sparu. No negatīvisma vajadzētu uzmanīties tikai pirmdien, piektdien un sestdien. Šajās dienās būtu vēlams izvairīties no konfliktiem un apšaubāmiem pasākumiem. Brīvdienas būtu vēlams pavadīt kopā ar seniem draugiem.

Labvēlīgās dienas: 21., 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20.

ŪDENSVĪRS

Jums šī nedēļa nebūs visnotaļ labvēlīga, jo Saule, kas parasti atņem jums enerģiju, atrodas ļoti spēcīgā pozīcijā. Rēķināties ar labvēlīgu apstākļu sakritību jūs varat vienīgi svētdien, 26. februārī. Visā pārējā laikā būtu vēlams nodoties darbam un neielaisties avantūrās.

Labvēlīgās dienas: 22., 24., 25.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26.

ZIVIS

Jums šī nedēļas solās būt daļēji veiksmīga. Nedēļas vidū Mēness pozīcijas būs vājinājušās, un tas nespēs jūs atbalstīt. Ņemot vērā šo faktu, visas svarīgās lietas jums vajadzētu uzsākt tieši pirmdienā (kad Mēness būs spēcīgs), bet pabeigt piektdienā. Pārējā laikā jums nevajadzētu ķerties klāt lietām, par kurām jūs varat stipri pārdzīvot. Brīvdienas būtu vēlams pavadīt mājās, kopā ar ģimeni.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

Leave a Comment