Nedēļas horoskops no 9. – 15. maijam

AUNS

Šajā nedēļā Jūs, iespējams, iegūsiet kādu jaunu profesionālu pieredzi. Liela iespējamība, ka šī Jūsu profesionālā attīstība un jauno zināšanu iegūšana aizņems daudz laika un liks Jums kaut ko upurēt, taču rezultātā šīs Jūsu pūles noteikti atmaksāsies. Nav izslēgti konflikti ar apkārtējiem, iespējams, Jums kādam nāksies pierādīt savu patstāvību un tiesības pieņemt patstāvīgus lēmumus.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13., 14. maijs.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies kādu uz kaut ko pamudināt. Liela iespējamība, ka Jums, lai sasniegtu kādu mērķi, vajadzēs sadarboties ar apkārtējiem un Jūs piesaistīsiet šai lietai tieši tos cilvēkus, kas Jums negrasās atteikt. Šis viss Jums noteikti palīdzēs laicīgi noorientēties kaut kādā svarīgā situācijā un iegūt no tās kaut kādus labumus.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10. maijs.

DVĪŅI

Šajā nedēļā kāds no apkārtējiem var kļūt par iemeslu kaut kādiem finansu zaudējumiem vai negaidītiem izdevumiem. Atcerieties, ka esošais periods ir nelabvēlīgs jaunu biznesa projektu uzsākšanai, un neuzticieties tiem, kuri Jums piedāvās sadarbību, kas kaut kādā veidā būs saistīta ar kapitāla ieguldīšanu. Lielu uzmanību var prasīt arī radinieki, nāksies pieņemt nestandarta lēmumus.

Labvēlīgās dienas: 9. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jūs gaida kaut kādi elpu aizraujoši jaunumi. Liela iespējamība, ka šīs ziņas Jums pavērs tos horizontus, par kuriem agrāk varējāt tikai sapņot. Nokārtosies attiecības ar tiem cilvēkiem, ar kuriem Jums ir profesionāla rakstura nesaskaņas vai arī Jūs ļoti sen atpakaļ sastrīdējāties. Nav izslēgti arī kādi citi priecīgi notikumi.

Labvēlīgās dienas: 9., 11., 12. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

LAUVA

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, kādiem sev svarīgiem cilvēkiem nāksies palīdzēt nokārtot savstarpējās attiecības. Tāpat nāksies arī atlikt kaut kādas izklaides un nodarboties ar lietām, kurām kaut kādu iemeslu dēļ ļoti ilgu laiku neveltījāt pietiekamu uzmanību. Vēl šajā nedēļā Jūs gaida aktīva un produktīva radošā izpausme, kura Jūs ievedīs pavisam citā meistarības līmenī.

Labvēlīgās dienas: 12. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14. maijs.

JAUNAVA

Šajā nedēļā ir gaidāmas kaut kādas pārmaiņas lietišķajā sfērā, kuras Jums, visticamāk, ne visai patiks, taču centieties tām nestāvēt ceļā, jo tas nenovedīs ne pie kā laba, bet, ja Jūs radīsiet iespaidu, ka esat ar visu apmierināts, tad drīzumā Jūs iegūsiet kaut kādas būtiskas priekšrocības. Brīvdienās ir iespējams kāds interesants vai arī vienkārši patīkams izbrauciens.

Labvēlīgās dienas: 14., 15. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13. maijs.

Lielais mīlestības horoskops maijam

SVARI

Šajā nedēļā Jūs gaida kāds īpašs sasniegums, kurš labvēlīgi ietekmēs Jūsu reputāciju un karjeru. Jums gan nāksies diezgan smagi papūlēties un pārvarēt dažus šķēršļus, turklāt Jums, visticamāk, būs jāizjūt ne visai pozitīvas, bet toties intensīvas emocijas. Nav izslēgts, ka tas būs saistīts ar kādiem ietekmīgiem vai Jums personīgi svarīgiem cilvēkiem.

Labvēlīgās dienas: 14. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10. maijs.

SKORPIONS

Šajā nedēļā, iespējams, tiks izbeigts kāds kontrakts vai līgums. Nav izslēgts, ka tas notiks pēc pārbaudes, kuras rezultāti Jūs neapmierinās vai arī Jūs pats to nespēsiet iziet. Pastāv iespēja, ka sastrīdēsieties ar kādu no draugiem, taču centieties no tā izvairīties, pretējā gadījumā – Jūsu saikne ar šo cilvēku izirs pavisam un salabšana nebūs iespējama.

Labvēlīgās dienas: 10. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13. maijs.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā kaut kāda laimīga apstākļu sakritība palīdzēs Jums sasniegt kādu svarīgu mērķi. Esošajā periodā Jums nāksies atgriezties pie projektiem, kurus kādu laiku atpakaļ neīstenojāt, jo pārslēdzāties uz tajā brīdī aktuālākām lietām. Pacentieties pielikt pārliecinošu punktu, savādāk šīs nepabeigtās lietas vilks Jūs atpakaļ.

Labvēlīgās dienas: 12. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11. maijs.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies pielāgoties to cilvēku lēmumiem, kuri ir daudz ietekmīgāki un spēcīgāki par Jums. Neskatoties uz negatīvajām emocijām, rezultātā Jūs iegūsiet kaut ko tādu, kas būs šīs pakļaušanās vērts. Liela iespējamība, ka būs kāda konstruktīva un patīkama saskarsme, kas, acīmredzot, notiks kaut kur brīvā dabā un būs saistīta ar apkārtējās vides drošību.

Labvēlīgās dienas: 14. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 9., 12. maijs.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs gaida kādas svarīgas pārmaiņas, kuras izprovocēs tas, kas ar Jums ir noticis nesenā pagātnē. Nav izslēgts, ka tekošās realitātes izmaiņas mainīs arī Jūsu prioritātes, pasaules redzējumu un attieksmi. Iespējami arī kaut kādi negaidīti izdevumi, kas būs saistīti ar sadzīves sfēru vai kādu Jūsu izklaidi.

Labvēlīgās dienas: 11. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15. maijs.

Izlasi arī: Veiksmīgās un neveiksmīgās dienas maijā visām horoskopa zīmēm

ZIVIS

Šajā nedēļā Jums, acīmredzot, nāksies atlikt kaut kādus Jūsu plānus uz kādu labvēlīgāku laiku, lai tos realizētu. Nav izslēgts, ka mainīsies kaut kādi apstākļi un Jūs būsiet spiests nodarboties ar galīgi ne to, ko bijāt plānojis. Tas gan Jums nesagādās īpašas grūtības, drīzāk šīs sarežģītās situācijas dēļ Jūsu garastāvoklis un psiholoģiskais stāvoklis būtiski uzlabosies.

Labvēlīgās dienas: 9., 12. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

Leave a Comment