Nedēļas horoskops no 10. līdz 16. aprīlim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

AUNS

Saule jūsu zīmē būs iemesls tam, kāpēc jūs šajā nedēļā nepārtraukti atradīsieties visu notikumu centrā. Ļoti daudz kam no apkārt notiekošā būs ietekme uz jūsu dzīvi. Otrdien ir gaidāms pilnmēness, kas saasinās savstarpējo attiecību jautājumus. Ceturtdiena un piektdiena būs ļoti neprognozējamas. Notikumi šajās dienās pilnīgi noteikti pārsteigs un varbūt pat šokēs, tie var kļūt par ļoti būtisku pārmaiņu iemeslu. Arī jūsu pašu uzvedība būs pārsteigums ne tikai apkārtējiem, bet arī jums pašiem. Sestdien nav ieteicams iesaistīties strīdos ar kaut kādām autoritātēm. Svētdiena solās būt visnotaļ aktīva. Iespējams, ka radīsiet izeju no kādas sarežģītas finansiālās situācijas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14., 15.

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā pilnīgi noteikti nevajadzētu pārdzīvot, ja kaut kādas praktiskās lietas, kuras jums līdz šim vienmēr ir padevušās, šoreiz nesanāks. Savā ziņā tas jums pat nāks par labu, jo pārskatīsiet savas attiecības ar naudu. Pavisam drīz situācija uzlabosies. Otrdien ļoti aktuāla var kļūt atbildības tēma. Trešdien jums var būt grūtības izteikt savas domas. Lai nesarunātu lieku, sekojiet līdzi tam, ko sakāt. Ceturtdien ieplānojiet mazliet atpūsties. Piektdiena un sestdiena paies nemanot, bet svētdien esiet aktīvi un drosmīgi, jūs pilnīgi noteikti tiksiet galā ar visiem sarežģījumiem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11.

DVĪŅI

Merkūrs šajā nedēļā atrodas retrogrādā, kas nozīmē to, ka jūs nebūsiet visnotaļ produktīvi. Jūsu plāni tiks izjaukti. Jūs būsiet nedaudz satraukti un noslēgušies sevī. Labākais, ko jūs varat darīt – dot sev nelielu pārtraukumu, atceļot tikšanās un dažādus braucienus, jo lielas jēgas no tā visa tāpat nebūtu. Otrdien var saasināties attiecības ar mīļoto cilvēku un bērniem. Trešdiena solās būt visbezjēdzīgākā diena. Ceturtdien un piektdien jūs kaut kā pārsteigs draugi, bet brīvdienu plāni būs atkarīgi no jūsu partnera plāniem.

Labvēlīgās dienas: 12.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13.

VĒZIS

Pilnmēness šajā nedēļā jūs darīs ļoti tramīgus. Enerģija jūsos meklēs izeju, un jūs to virzīsiet uz sadzīves un ģimenisko jautājumu risināšanu. Šis ir ļoti labvēlīgs laiks tam, lai iekārtotu mājās darba stūrīti un sakārtotu savus sadzīviskos pienākumus tā, lai jums paliktu vairāk laika darbam. Jūs šajā nedēļā saskarsieties ar dilemmu – darbs vai ģimene?! Ceturtdien un piektdien jums pilnībā vajadzētu koncentrēties uz darba lietām, bet brīvdienās būtu vēlams pievērsties savai Vese***ai, lai tā jūs nepieviltu nepiemērotā brīdī.

Labvēlīgās dienas: 10.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11.

LAUVA

Jūs pastāvīgi atradīsieties uzmanības centrā. Otrdien pilnmēness jums dos spēku, lai jūs tiktu galā ar visām problēmām. Var pasliktināties attiecības ar apkārtējiem, tāpēc pēc iespējas mazāk komunicējiet ar citiem, ja vien jūsu plānos neietilpst attiecību izskaidrošana. Paaugstināsies nelaimes gadījumu risks, tāpēc esiet ļoti piesardzīgi. Ceturtdien un piektdien jūs varat saskarties ar kaut ko negaidītu, kas ir saistīts ar juridiskiem jautājumiem vai ārvalstīm. Brīvdienās izvēlieties atpūtu, kas ir ne tikai patīkama, bet arī lietderīga.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15.

Lasi vēl: Finanšu horoskops nedēļai no 10. līdz 16. aprīlim

JAUNAVA

Jums šī nedēļa var sagādāt ļoti daudz raižu. Nāksies atkal pievērsties tām lietām, kuras it kā jau bija atrisinātas, jo atklāsies dažādas nepilnības un kļūdas. Ar jaunajām lietām ies grūti, gaidāmi dažādi šķēršļi. Pilnmēness laiks saasinās finanšu jautājumus. Taču šai nedēļai ir arī labā puse. Varat atjaunot kontaktus ar draugiem, kuri katrs aizgājuši uz savu pusi un tagad dzīvo ļoti tālu no jums. Ļoti labvēlīga nedēļa studentiem un tām Jaunavām, kas nodarbojas ar pašizglītošanos. Pēdējais laiks atkārtot to, ko jau kādreiz esat mācījušies, jo tuvāk vasarai jums tas var noderēt.

Labvēlīgās dienas: 12.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13., 14.

SVARI

Šī būs ļoti sarežģīta nedēļa savstarpējo attiecību plānā. Jūs it kā zaudēsiet spēju vienoties ar apkārtējiem. Pilnmēness pasliktinās attiecības arī laulāto vidū. Jums radīsies iemesls padomāt par to, kā apkārtējie ietekmē jūsu dzīvi. Ceturtdien un piektdien var notikt kaut kas negaidīts, taču arī tas būs attiecināms uz apkārtējiem cilvēkiem. Šajā nedēļā jums pilnīgi noteikti jānodrošinās ar pacietību un vienkārši tā jāiztur, nepievēršoties nekam ļoti svarīgam.

Labvēlīgās dienas: 10., 14., 15.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11.

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā būs, kur realizēt savi iekšējo spēku. Otrdien pilnmēness ietekmē uz āru var iznākt kaut kādas tenkas un intrigas. Ceturtdien un piektdien esiet gatavi kaut kādam negaidītam pagriezienam darbā. Visu nedēļu retrogrādā esošais Merkūrs apgrūtinās saziņu ar apkārtējiem. Gaidāmi arī sarežģījumi mīlas frontē. Varbūt citu zīmju pārstāvjus tas arī sarūgtinātu, bet ne jau jūs! Jūs šajos apstākļos saskatīsiet sava gribasspēka izaicinājumu un pieslēgsieties cīņai.

Labvēlīgās dienas: 12., 13.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14.

STRĒLNIEKS

Jūs savā skarbumā un nepiekāpībā šajā nedēļā kaitēsiet paši sev. Tas, protams, ir saprotams, ka jums tagad ir ļoti daudz svarīgas lietas un nopietnas problēmas, kas neļauj atslābt, taču atteikties no prieka un mīlestības pilnīgi noteikti nevajadzētu. Pilnmēness nelabvēlīgi atsauksies uz savstarpējām attiecībām ar draugiem. Iespējami strīdi. Ceturtdien un piektdien esiet gatavi negaidītam pagriezienam mīlas frontē. Brīvdienās jūs būsiet ļoti jūtīgi. Palutiniet sevi!

Labvēlīgās dienas: 14., 15., 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Jūs rīkosieties pareizi, ja visu uzmanību koncentrēsiet uz sadzīves lietām. Otrdien gaidāma saspringta situācija darbā, taču pats būtiskākais – kas jūs tajā satrauks un kā tas atsauksies uz jūsu ikdienas dzīvi. Ceturtdien un piektdien mājās var notikt kaut kas negaidīts. Iespējams, ka sarīkosiet kādu ballīti. Tās ir ļoti piemērotas dienas tam, lai izmainītu interjeru vai pat pārvāktos. Brīvdienās jums būs ļoti noderīgi palikt vienatnē. Tas jums palīdzēs uzkrāt spēkus un izdarīt tās lietas, kas prasa klusumu un koncentrēšanos.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10., 13.

ŪDENSVĪRS

Jūsu šīs nedēļas galvenā tēma būs attiecības ar tāliem un tuviem draugiem un radiniekiem. Otrdien var pasliktināties attiecības ar tiem jūsu paziņām, kas dzīvo ārvalstīs. Piektdien jums vajadzētu ierobežot visas fiziskās aktivitātes un veltīt laiku atpūtai. 15. aprīlī jūs varat saskarties ar kaut kādiem iekšējiem pārdzīvojumiem. Pacenties no tā izvairīties, pievēršoties savai mīļākajai nodarbei. Svētdienu jums ieteicams pavadīt ģimenes vai draugu lokā.

Labvēlīgās dienas: 12.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

ZIVIS

Jums šī nedēļa solās būt ne visai labvēlīga. Visveiksmīgākā šīs nedēļas diena jums būs 11. aprīlis. Pilnmēness Svaros piepildīs jūs ar pozitīvu enerģiju. Trešdien jums pavērsies kaut kādas jaunas iespējas. Šī nedēļa nav tā pati labvēlīgākā lietām, kas saistītas ar mīlestību, skaistumu, modi, mākslu un atpūtu. To vietā jums jāpievērš uzmanība daudz praktiskākām lietām.

Labvēlīgās dienas: 14.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

Leave a Comment