Nedēļas horoskops no 11. – 17. jūlijam

AUNS

Šajā nedēļā Jūs, iespējams, saņemsiet kādas satraucošas ziņas, kas piespiedīs Jūs atlikt visas tekošās lietas un steidzamā kārtā tikt galā ar izveidojušos situāciju, tomēr, neskatoties uz to, esošais periods var Jūsos pamodināt kādas jaunas un radošas idejas, kuru realizācija, visticamāk, nebūs no tām vieglākajām, taču tā noteikti būtiski uzlabos Jūsu sociālo, materiālo un karjeras stāvokli.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15., 16.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums noteikti tiek rekomendēts izvairīties no iespaidīgiem pirkumiem, kapitālieguldījumiem un jaunu projektu uzsākšanas, jo tas viss var novest pie nopietniem finansiāliem zaudējumiem un citām nepatikšanām, kā arī tāpat jau ir gaidāmi kaut kādi neparedzēti tēriņi un sarežģījumi sadarbībā ar tiem cilvēkiem, ar kuriem Jūs esat materiāli saistīti.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12.

DVĪŅI

Šajā nedēļā var ciest Jūsu reputācija. Nav izslēgts, ka kāds cilvēks Jūs aprunās priekšniecības vai darba kolēģu priekšā. Esiet uzmanīgāks un nedodiet ne mazāko iemeslu šāda veida rīcībai no kāda cita puses, kā arī noteikti netiek rekomendēts dalīties ar apkārtējiem kādā privātā vai biznesa noslēpumā un tenkot darba vietā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jūs gaida kaut kas, ks Jums beidzot ļaus uzsākt kādas senas idejas realizāciju. Pastāv liela iespējamība, ka salīgsiet ar kādu, ar kuru diezgan ilgu laiku Jums bija domstarpības darba vai sadzīves jautājumos, kā arī ir gaidāmas ļoti veiksmīgas pārrunas, kas būs ļoti sarežģītas, bet Jūs ar tām lieliski tiksiet galā.

Labvēlīgās dienas: 14.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12.

LAUVA

Šajā nedēļā kāds no apkārtējiem atnesīs Jums pelņu, un, lai gan tā nebūs ļoti liela, pats fakts atnesīs Jums gandarījuma sajūtu un palielinās Jūsu labvēlību attiecībā pret šo cilvēku. Pastāv iespējamība, ka notiks kāda Jums ļoti svarīga saruna, kas, acīmredzot, palīdzēs Jums tikt skaidrībā ar kaut kādiem tālākajiem plāniem, kas, iespējams, būs saistīti ar kādu braucienu vai atvaļinājumu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies ņemt kaut kādu situāciju zem savas kontroles un steidzamā kārtā atrast tos cilvēkus, kas pilnībā Jūs atbalstīs, kā arī savu daudzo vēlmju realizācijā zvaigznes Jums iesaka pareizi izvērtēt prioritātes un sasaistīt tās ar apkārtējo interesēm.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14.

SVARI

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies pārliecināties par kāda cilvēka, ar kuru Jūs esat saistīts jau gadiem, draudzības spēku. Nav izslēgts, ka viņš atbalstīs Jūs tajā, kur citi atteiks savu sapratni. Pastāv iespējamība, ka Jūs realizēsiet kaut kādas senas idejas un Jūsu radošā pieeja un iedvesma padarīs Jūsu sākumu veiksmīgu.

Labvēlīgās dienas: 11., 15., 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12., 17.

SKORPIONS

Šajā nedēļā ir iespējams jauns dzīves cikla sākums, tāpēc necentieties izmainīt apstākļus, pretējā gadījumā – izjauksiet dabisko notikumu gaitu, turklāt Jums noteikti tiek rekomendēts izvairīties no visa tā, kas var negatīvi ietekmēt Jūsu organismu un izraisīt kaut kādu hronisku saslimšanu saasināšanos.

Labvēlīgās dienas: 13., 14.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jūs centīsieties piepildīt kaut kādu savu vēlmi, tomēr, lai izdarītu pēdējo soli un iegūtu to, par ko esat sapņojuši, Jums var nākties izvērtēt kādu situāciju un nekavējoties tikt ar to galā. Nav izslēgts, ka Jūs sagaida arī kādas pārmērīgi intensīvas emocijas, kā arī Jums šajā periodā tiek rekomendēts atturēties no tā, kas maina apziņu.

Labvēlīgās dienas: 15., 16., 17.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies atlikt kaut kādu savu plānu realizāciju. Nav izslēgts, ka par tā iemeslu kalpos Jūsu kļūdainās darbības un konflikts ar cilvēku, kuram pār Jums ir ļoti liela ietekme. Kaut kādā situācijā Jūs noteikti būsiet spiests iet pret savu gribu un rīkoties Jums ļoti neraksturīgā veidā.

Labvēlīgās dienas: 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jums noteikti tiek rekomendēts neielaist savās lietās un projektos apkārtējos – liela iespējamība, ka kāds neapzināti vai pat ar nolūku kaitēs procesam, kas jau tuvojas noslēgumam. Nav izslēgts konflikts ar cilvēku, kurš uzspiedīs Jums savu viedokli un kaut kādas darbības, kas Jums liksies pilnīgi bezmērķīgas.

Labvēlīgās dienas: 13., 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jums var parādīties kāds uzticams partneris, kurš ir apveltīts ar radošu prātu, kas palīdzēs Jums atrisināt ļoti daudzus sarežģītus uzdevumus. Jums nāksies izdarīt kaut kādu izvēli – morāli ētisku vai arī saistītu ar pareizu prioritāšu noteikšanu, kā arī pastāv iespējamība, ka satiksiet kādu senu draugu, kurš Jūs ļoti mīl (cilvēciskā ziņā).

Labvēlīgās dienas: 11., 14.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13.

Leave a Comment