Nedēļas horoskops no 12. – 18. septembrim

AUNS

Auniem zvaigznes iesaka sākt meklēt kādus jaunus hobijus, jo tādā veidā Jūs varēsiet sevi nodrošināt ar lielisku garastāvokli. Jauni un vērtīgi ieradumi kalpos Jums par sākumpunktu uz daudz patīkamāku pasauli, kas piepildīta ar pozitīvām emocijām, veiksmi un mīlestību.

Labvēlīgās dienas: 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16.

VĒRSIS

Jūsu zodiaka zīmei zvaigznes rekomendē vairāk taupīt, turklāt tas neattiecas tikai uz naudu, bet arī uz veselību. Mazāk uztraucieties par sīkumiem, jo tas var būtiski mazināt Jūsu pārliecību saviem spēkiem uz visnotaļ ilgu laika periodu.

Labvēlīgās dienas: 12.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13.

DVĪŅI

Koncentrējiet visus savus spēkus uz darbu, jo šajā nedēļā veiksme Jūs pavadīs tieši šajā dzīves sfērā. Izvairieties no nevajadzīgiem pirkumiem un konfliktsituācijām, jo neapdomīga rīcība šajā nedēļā var radīt ļoti lielas problēmas.

Labvēlīgās dienas: 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15.

VĒZIS

Vēžiem zvaigznes šajā nedēļā sola veiksmi mīlestībā. Romantiskie randiņi un iepazīšanās būs visnotaļ veiksmīgas. Ja Jūs šajā nedēļā vēlaties atrast savu otro pusīti, Jums būs nedaudz jāpapūlas, bet, ja Jūs jau esat attiecībās, tad varat vienkārši atpūsties un baudīt dzīvi.

Labvēlīgās dienas: 12., 15.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13., 17.

LAUVA

Jūsu dzīve šajā nedēļā var kļūt ļoti neparedzama, tāpēc Jums jābūt īpaši piesardzīgiem. Izvairieties no nevajadzīga riska, kā arī nekonfliktējiet ar kolēģiem, priekšniecību, partneriem vai tuvajiem cilvēkiem. Jūsu noskaņojums šajā nedēļā būs visai svārstīgs.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17.

JAUNAVA

Jaunavām šajā nedēļā vajadzētu pievērsties savai Vese***ai. Atjaunojiet savu dienas režīmu, uzsāciet fizisko aktivitāšu ciklu, ejiet uz atjaunojošām procedūrām un paņemiet atvaļinājumu darbā. Centieties vairāk domāt par sevi un savu organismu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16.

SVARI

Ir pienācis laiks Jūsu enerģētikas attīrīšanai. Darbs ar astrālo ķermeni palīdzēs Jums atrisināt ļoti daudzas problēmas, tāpēc veltiet šo nedēļu garīgajām praksēm un pašanalīzei, lai atklātu savus iespējamos trūkumus vai arī jaunus ceļus pašam uz sevi.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13.

SKORPIONS

Skorpioniem šajā nedēļā laimes sajūtu atnesīs vienatne, tāpēc pacentieties nepievērst uzmanību tam, kas notiek ārpasaulē, bet gan koncentrējieties uz svarīgu lēmumu pieņemšanu, kas kaut kādā veidā var ietekmēt Jūsu privātās lietas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12., 16.

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem zvaigznes iesaka sākt plānot kaut kādas ilgtermiņa lietas. Pacentieties nepalaist garām nevienu sīkumu, jo šādā gadījumā Jūs gaida visnotaļ liela veiksme dažādu dzīves sfēru problēmu risināšanā.

Labvēlīgās dienas: 15.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14.

MEŽĀZIS

Mežāžiem zvaigznes šajā nedēļā iesaka gaidīt piemērotu brīdi, jo laimīgā biļete Jums rokās iekritīs visnotaļ pēkšņi, tāpēc Jums jāizmanto katra iespēja, kura Jums tiks dota. Sargieties no bezdarbības un slinkuma, jo šie divi būs Jūsu ļaunākie ienaidnieki šajā periodā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem veiksme šajā nedēļā uzsmaidīs vairāk kā citiem zodiaka zīmju pārstāvjiem. Izvairieties no plašu publisko pasākumu apmeklēšanas, jo, atrodoties ēnā, Jums būs daudz lielākas iespējas gūt panākumus. Pieticība un Jūsu laipnā un sirsnīgā attieksme palīdzēs Jums satikt cilvēku, kurš kļūs par labu Jūsu draugu vai pat otro pusīti.

Labvēlīgās dienas: 13., 14.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

ZIVIS

Šajā nedēļā noteikti ir vērts ieklausīties gudru cilvēku padomos, kā arī nekautrējieties izmantot jebkurus līdzekļus, lai sasniegtu savus mērķus. Vienīgais, no kā Jums noteikti vajadzētu izvairīties – parādi. Neapsoliet neko un neaizņemieties naudu, jo tukši solījumi radīs nopietnas problēmas.

Labvēlīgās dienas: 12., 15.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

Leave a Comment