Nedēļas horoskops no 15. – 21. augustam

AUNS

Šajā nedēļā Jums var rasties nesaskaņas ar cilvēkiem, kuri parasti Jūs atbalsta un kurus Jūs uzskatāt par sava “kalibra” cilvēkiem. Nav izslēgts, ka viņi centīsies traucēt Jums realizēt kaut kādu Jūsu ideju, turklāt nelielas grūtības ir gaidāmas arī ar kaut kādiem jau uzsāktiem projektiem, bet ar šo situāciju Jums palīdzēs tikt galā kāds lēmums, kas tiks pieņemts koleģiāli.

Labvēlīgās dienas: 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19., 20.

VĒRSIS

Šajā nedēļā pastāv nopietna konflikta iespēja ar priekšniecību vai kādu darījumu partneri. Nav izslēgts, ka šis strīds novedīs pie kaut kādas iepriekšējas vienošanās laušanas, turklāt ir iespējama pārbaude arī no kādas uzraudzības iestādes, tāpēc esiet ļoti uzmanīgi un piesardzīgi, pretējā gadījumā – Jūs ar to netiksiet galā!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jūs varat saņemt ne visai patīkamas ziņas, kas kaut kādā ziņā būs attiecināmas uz Jūsu radiniekiem. Nav izslēgts, ka Jums nāksies iejaukties šajā situācijā un to stabilizēt, tomēr nav ieteicams rīkoties pilnīgi vienam un uzņemties visu atbildību, tāpēc atrodiet kādu, kas Jūs atbalstīs un palīdzēs, bet periodā no ceturtdienas līdz svētdienai zvaigznes Jums rekomendē saudzēt savu nervu sistēmu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 18.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jums, iespējams, samazināsies darba aktivitāte, jo Jūs dosieties atvaļinājumā vai arī sadalīsiet darbus tā, lai vairāk laika paliktu Jums pašiem un komunikācijai ar tiem cilvēkiem, kuriem līdz šim nebijāt veltījuši pietiekami daudz uzmanības, turklāt Jūs, visticamāk, atradīsiet veidu, kā ātri tikt galā ar tām lietām, kas parasti no Jums prasa diezgan lielu piepūli, piemēram, pārliksiet tās uz svešiem pleciem.

Labvēlīgās dienas: 15.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

LAUVA

Šajā nedēļā Jums noteikti nav vērts kādu tiesāt, jo Jūs tāpat zaudēsiet, turklāt nav izslēgti konflikti ar cilvēkiem, kuri kaut kādu iemeslu dēļ izturas pret Jums ne visai objektīvi, tāpēc pacentieties uzvesties korekti, pretējā gadījumā – viņu attieksme kļūs vēl sliktāka, bet vislabāk – centieties pierādīt, ka Jūs esat īsts “zelta gabaliņš”, jo tad Jūs varbūt arī iegūsiet uzticamus sabiedrotos.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20.

JAUNAVA

Šajā nedēļā noteikti nav vērts “piekasīties” apkārtējiem – jo taisnīgāks un objektīvāks Jūs būsiet, jo būs mazāk problēmu. Tas ir īpaši aktuāli tāpēc, ka Jums, visticamāk, nāksies sadarboties ar tiem cilvēkiem, kuri Jums neliekas visnotaļ patīkami. Esošais periods noteikti nav piemērots nekustamā īpašuma jautājumu risināšanai, bet “piekasīties” tam, kas kuram pieder, ir bīstami!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 18., 19.

SVARI

Šajā nedēļā Jums var uzrasties jauns sabiedrotais vai arī kāds Jums finansiāli palīdzēs realizēt kaut kādu Jūsu ideju. Profesionālajā ziņā ir gaidāmi visnotaļ iespaidīgi panākumi, kas atnesīs Jums labu peļņu, uzlabos Jūsu stāvokli un pacels Jūsu personālo reitingu, taču ir iespējami arī kaut kādi konflikti.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies atgriezties pie kaut kādām lietām, kuras nebijāt pabeidzis noteiktajos termiņos. Nav izslēgts, ka uz to steidzamu pabeigšanu kategoriski uzstās kāds no apkārtējiem, turklāt Jums var nākties tikt galā ar kādu senu konfliktu, kas tagad nesīs sev līdzi jaunas pretenzijas un apvainojumus.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15., 19.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jums, iespējams, nāksies saskarties ar kaut kādām sadzīves likstām, kuru risinājums no Jums prasīs neparedzētus tēriņus un emocionālo stresu. Nav izslēgts, ka kaut kādi notikumi liks Jums aizdomāties arī par sava dzīvesveida maiņu, kas, savukārt, varētu aizsākt pavisam jaunu etapu Jūsu dzīvē.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jūs varat izlemt, ka ir pienācis laiks apgūt kaut ko jaunu. Nav izslēgts, ka tā būs profesionāla nepieciešamība vai arī Jūs paši patstāvīgi un bez jebkāda spiediena no malas izlemsiet paplašināt savus horizontus. Vēl pastāv iespēja, ka dosieties kādā interesantā braucienā, kas, lai gan neplānots, Jums ļoti patiks!

Labvēlīgās dienas: 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: 18.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jums ir gaidāmi visnotaļ iespaidīgi tēriņi, turklāt esošais periods noteikti nav piemērots kaut kādiem komercdarījumiem, kuros jāiegulda pašiem savi līdzekļi, kā arī šis noteikti nav labs laiks, lai aizņemtos vai aizdotu, lai Jūs vai kāds cits iegādātos to, bez kā tīri labi var arī iztikt.

Labvēlīgās dienas: 16., 17., 20.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.

ZIVIS

Šajā nedēļā pastāv negaidītas peļņas iespēja, turklāt nav izslēgts, ka Jūs beidzot iegādāsieties to, ko ilgu laiku sev bijāt atteikuši, tā kā Jūs šos negaidītos līdzekļus iztērēsiet kam vērtīgam. Šis noteikti ir labs laiks tam, lai noslēgtu kādu projektu, kas Jums ļoti daudz devis profesionālajā plānā.

Labvēlīgās dienas: 19., 20.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17.

Leave a Comment