Nedēļas horoskops no 2. – 8. janvārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

landscape-1451397335-gettyimages-171626272

 

AUNS

Auniem šajā janvāra nedēļā ir nepieciešams atpūsties pēc pilnas programmas. Pacentieties satikties ar draugiem, radiem un paziņām, piedalīties visos iespējamos pasākumus un vienkārši lieliski pavadīt laiku. Atcerieties, ka Jūs paši sev radāt noskaņojumu un neviens cits bez Jums to nevar arī sabojāt. Brīvdienas pavadiet pēc iespējas mierīgāk, noskaņojoties jaunajai darba nedēļai.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

VĒRSIS

Vēršiem šī gada pirmā nedēļa var šķist pasakaina. Nebūs nekādas steigas, un tuvie cilvēki Jums būs viegli pieejami, kas nozīmē to, ka gan dosieties ciemos, gan arī paši turpināsiet uzņemt ciemiņus. Šis laiks paies patīkamā nesteidzībā, ļaujot Jums atpūsties no visām rūpēm un raizēm, taču tuvāk brīvdienām Jums nāksies mobilizēt savus iekšējos spēkus un sākt ievērot kādu konkrētu miega un mošanās režīmu, lai bez problēmām atgrieztos darba procesos.

Labvēlīgās dienas: 2., 6., 7., 8.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3.

 

DVĪŅI

Dvīņiem šī nedēļa sola tikšanos ar kādu cilvēku no pagātnes, kurš tajā laikā Jums ļoti daudz nozīmēja. Neatsakieties no šīm atmiņām par to, kas bijis, jo pilnībā iespējams, ka šī tikšanās tiešā veidā ietekmēs Jūsu nākotnes plānus. Tuvāk brīvdienām pacentieties doties kādā pastaigā vai izbraucienā, vairāk uzturieties svaigā gaisā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5.

 

VĒZIS

Vēžiem zvaigznes šajā nedēļā iesaka pievērst uzmanību savam iekšējam stāvoklim un pašsajūtai. Pirmā šī gada nedēļa ir ideāli piemērota tam, lai sāktu nodarboties ar kādu jaunu sporta veidu, pievērstos jauniem hobijiem un mainītu savu dzīvi uz to labāko pusi, piepildot to ar jauniem iespaidiem un interesantiem cilvēkiem. Brīvdienas labāk pavadīt mājās, gatavojoties darbam.

Labvēlīgās dienas: 2

Dienas, kurās jāuzmanās: 3., 7.

 

LAUVA

Lauvas šajā nedēļā var sākt kalt šī gada plānus un sastādīt svarīgo notikumu grafiku. Ugunīgā Gaiļa gads sakrīt ar Uguns stihijas zīmēm, tāpēc arī Jums šajā gadā būs daudz vieglāk gūt panākumus un sasniegt savus mērķus. Nebaidieties un drosmīgi ejiet uz priekšu – zvaigznes Jums būs labvēlīgas un prognozē panākumus!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7.

 

Lasi vēl: Lielais saderības horoskops 2017. gadam

 

JAUNAVA

Praktiskajām Jaunavām šī janvāra nedēļa būs kā īsta dāvana, jo pilnība iespējams, ka Jūs gaida kāds romantisks piedzīvojums, kas dāvās Jums ļoti daudz pozitīvu emociju. Sadzīves lietas neaizņems daudz laika, bet tikšanās ar draugiem sniegs patīkamas sajūtas un iedvesmos jaunām radošajām idejām. Brīvdienas ir ieteicams pavadīt mājās.

Labvēlīgās dienas: 4.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5.

 

SVARI

Svariem šajā periodā pēc iespējas vairāk laika vajadzētu pavadīt mājās ar ģimeni. Neizmirstiet, ka atmosfēra mājās ir atkarīga tikai un vienīgi no Jūsu noskaņojuma, tāpēc neļaujiet citiem cilvēkiem sabojāt Jūsu brīvdienas un manipulēt ar Jūsu emocijām. Brīvdienas būtu ieteicams pavadīt kopā ar draugiem vai arī kādā izbraucienā.

Labvēlīgās dienas: 6.,7.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3.

 

SKORPIONS

Skorpioniem zvaigznes šajā periodā iesaka nodarboties ar savu iekšējo stāvokli, jo nogurums un vieglā aizkaitināmība Jūs neatstās, kamēr Jūs paši neķersieties klāt sev un savai enerģētikai. Ļoti labi varētu palīdzēt meditācija – ar tās palīdzību Jūs pilnībā varētu atjaunot savu morālo stāvokli un uzlabot noskaņojumu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 6.

 

STRĒLNIEKS

Strēlnieki šajā nedēļā var doties kādā nelielā ceļojumā. Apstākļu maiņa Jums nāks tikai par labu un pasargās no sadzīviska rakstura strīdiem un nesaskaņām. Nav svarīgi, uz kurieni tieši Jūs dodaties, pat parasta radinieku apciemošana kādā citā pilsētā var palīdzēt Jums izbēgt no problēmām, bet brīvdienas gan būtu labāk pavadīt mājās.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem šī nedēļa solās būt notikumiem bagāta. Saziņa ar ļoti daudziem cilvēkiem, krasa plānu maiņa un nogurums var izspēlēt ar Jums ļaunu joku – atgriežoties darbā, Jūs būsiet pilnībā izsmelti. Lai no tā izvairītos, saplānojiet savu laiku ļoti akurāti, atstājot sev iespēju pabūt arī vienatnē. Labs miegs un daži klusi vakari ar kādu grāmatu spēs darīt brīnumus ar Jūsu pašsajūtu.

Labvēlīgās dienas: 6., 7.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem solās būt visnotaļ piesātināta un skaļa nedēļa. Ļoti daudzie draugi un paziņas burtiski raus Jūs uz pusēm, prasot uzmanību. Pacentieties vispirms pareizi noteikt savas prioritātes un neaizmirst arī par saviem plāniem, jo pazaudēto laiku neatgūt.

Labvēlīgās dienas: 4.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

ZIVIS

Zivīm šajā nedēļā rūpīgi jāseko līdzi katram savam vārdam. Atcerieties, ka neuzmanīgi izteikta frāze var novest ne tikai pie kāda tuva cilvēka apvainošanas, bet arī konflikta, tāpēc pacentieties būt īpaši vērīgas pret citiem cilvēkiem. Brīvdienās būtu vēlams doties kādā izbraucienā.

Labvēlīgās dienas: 2., 3., 6.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

Leave a Comment