Nedēļas horoskops no 20. – 26. jūnijam

AUNS

Šajā nedēļā Jums noteikti tiek rekomendēts izvairīties no jebkāda veida konfliktiem, jo pastāv ļoti liela iespējamība, ka šie strīdi kaitēs Jūsu fiziskajai Vese***ai. Šajā periodā noteikti nav ieteicams nodarboties arī ar nodarbēm, kas varētu novest pie kaut kādām traumām, kā arī uzsākt jaunus biznesa projektus un uzņemties papildus atbildību.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 24., 25.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jūs, iespējams, kontroli pār kaut kādu situāciju labprātīgi atdosiet kādam citam. Nav izslēgts, ka Jūs vienkārši nogursiet no atbildības sajūtas un pārliksiet daļu savu pienākumu uz svešiem pleciem. Pastāv arī iespēja, ka Jūs sagaida kādi neparedzēti izdevumi, kuru iemesls būs cilvēki, kas ir Jūsu biznesa partneri vai radinieki.

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, gaida ļoti daudz sīku, taču neatliekamu darbiņu – dažādi izbraucieni, telefona sarunas un privātas tikšanās. Nav izslēgts, ka visu to Jums nāksies pārdzīvot kaut kādu labvēlīgu pārmaiņu dēļ vai arī kāda projekta dēļ, kas būs Jums ļoti izdevīgs. Gaidāmas pārmaiņas arī profesionālajā sfērā, kas palīdzēs Jums uzlabot Jūsu stāvokli.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

VĒZIS

Šajā nedēļā ir iespējas problēmas ar veselību. Nav izslēgta augsta temperatūra, kas būs saistīta ar kaut kādu iekaisumu, tāpēc sargiet sevi. Jūs gan gaida arī pozitīvas emocijas, jo zvaigznes Jums sola kaut kādu vinnestu – tiešā vai pārnestā nozīmē. Visticamāk, Jūs iegūsiet kaut ko tādu, kas Jums ir bezgala svarīgs un ļoti vajadzīgs tieši šajā periodā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.

LAUVA

Šajā nedēļā Jums noteikti netiek rekomendēts iesaistīties kaut kādos riskantos pasākumos, tas attiecas gan uz profesionālās darbības sfēru, gan izklaidēm. Nav arī vērts strīdēties ar apkārtējiem, jo jebkurš konflikts beigsies ar “sprādzienu” vai arī lietu un savstarpējo attiecību sarežģījumiem, bet atjaunot šīs sabojājušās attiecības būs pilnīgi neiespējami.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25.

JAUNAVA

Šajā nedēļā ir iespējami sīki izdevumi. Nav izslēgts, ka Jums vajadzēs tērēties priekš kaut kā tāda, kam ir saistība ar Jūsu fizisko komfortu. Pastāv iespēja, ka Jums nāksies samierināties ar kaut kādiem apkārtējo lēmumiem, kas Jūs ne visai apmierinās, jo, visticamāk, ka kāds bez Jūsu piekrišanas būs saplānojis Jūsu laiku un “uzspiedīs” Jums kaut kādas ieplānotās nodarbes.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

SVARI

Šajā nedēļā kāds var ne visai labi ar Jums izrīkoties. Nav izslēgts, ka Jūs pievils kāds cilvēks, ar kuru Jūs rēķinājāties, un Jums steidzami vajadzēs meklēt kādu, kas spēs viņu aizvietot. Brīvdienās Jums noteikti tiek rekomendēts atturēties no  baseina vai pludmales apmeklējuma, jo ūdens līdz ar sevi nesīs draudus, tāpēc labāk neriskēt un atteikties no peldēšanas Līgo svētkos!

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jūs gaida diezgan iespaidīgi naudas darījumi, jo, iespējams, Jums parādīsies iespēja uzsākt kādu ļoti izdevīgu projektu, kurš Jūs “baros” vairāku mēnešu garumā. Liela iespējamība, ka Jūs piedzīvosiet kādu notikumu, kas ne tikai dāvās Jums pozitīvas emocijas, bet arī visnotaļ labvēlīgi atsauksies uz Jūsu pašnovērtējumu. Nav izslēgta arī kāda balva par kaut kādiem pagātnes nopelniem!

Labvēlīgās dienas: 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20., 24.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jums būs visas iespējas iegūt to, ko kaut kad agrāk esat palaiduši garām, taču šo iespēju Jums kaut kādā veidā nāksies nopelnīt un piekrist kaut kādiem noteikumiem. Brīvdienās ir iespējams konflikts ar kādu no draugiem. Nav izslēgts, ka strīds novedīs pie šo attiecību izjukšanas, tā kā nemaz nedomājat par kaut ko atvainoties!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums var uzrasties jauns biznesa partneris. Nav izslēgts, ka kāds Jums piedāvās savus aktīvus, kā arī papildus palīdzēs ar kādu vērtīgu padomu. Jums var nākties risināt arī kaut kādas sadzīviskās problēmas, kas prasīs finansu ieguldījumu, pacietību un kaut kādus kardinālus risinājumus!

Labvēlīgās dienas: 21., 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20., 23.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā pastāv iespējamība, ka Jūs tiksiet ievilkts kādā darba konfliktā. Atceries, ka tad, kad divi kaujas, trešajam labāk pa vidu nejaukties, pretējā gadījumā Tev nāksies izstrebt putru, kuru ir savārījuši Tavi kolēģi. Iespējams, ka šajā periodā Jums nāksies kaut ko upurēt, taču tas Jums nāks par labu, jo, upurējot kaut kādus sīkumus, Jūs gala rezultātā iegūsiet kaut ko daudz lielāku.

Labvēlīgās dienas: 22., 23., 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: visa dienas neitrālas.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, labvēlīgi atrisināsiet kaut kādu senu problēmu. Nav izslēgts, ka tajā Jums palīdzēs cilvēks, kuru Jūs pazīstat jau daudzus gadus un kuram viennozīmīgi arī uzticaties. Kaut kādu labumu Jums atnesīs arī kaut kādi Jūsu pagātnes sasniegumi. Liela iespējamība, ka kaut kādi Jūsu panākumi dos Jums iespēju uzsākt kaut ko ļoti perspektīvu, kas apmierinās Jūsu karjeras ambīcijas.

Labvēlīgās dienas: 25., 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

 

 

Leave a Comment