Nedēļas horoskops no 23. – 29. janvārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

landscape-1453501598-gettyimages-185062734

 

AUNS

Uzkrātais nogurums šajā nedēļa nomāks Jūsu aktivitāti un neļaus koncentrēties uz svarīgām lietām. Tiem Auniem, kuri plāno doties kādā tālākā braucienā, vajadzētu būt ļoti piesardzīgiem, jo astrologi brīdina par iespējām problēmām ar transportlīdzekļiem. Atbalstu un palīdzību šajā nedēļā ir vērts meklēt pie tuvajiem cilvēkiem. Viņu uzmanība un rūpes palīdzēs Jums atjaunot emocionālo līdzsvaru un ieiet atpakaļ ierastajā dzīves ritmā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28.

 

VĒRSIS

Ļoti saspringta nedēļa gaida arī Vēršus, taču viņos kūsājošā enerģija ļaus viņiem tikt galā ar visām negaidītajām situācijām. Nedēļas vidus ir visnotaļ piemērots tam, lai nokārtotu ģimeniskās attiecības, bet piektdiena būs ļoti veiksmīga dažādu līgumu slēgšanai un lieliem pirkumiem. Lai pēc iespējas ātrāk tiktu galā var visām iespējamajām grūtībām, Jums vajadzētu nodrošināties ar pacietību.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

DVĪŅI

Jums astrologi šajā nedēļā iesaka sastādīt iepirkumu sarakstu, lai izvairītos no neparedzētiem tēriņiem. Jūsu materiālais stāvoklis būs nestabils, tāpēc šajā ziņā Jums jābūt ļoti uzmanīgiem. Ceturtdien pastāv iespēja saskarties tuvāko draugu ne visai patīkamu uzvedību. Pāriem šajā nedēļā būtu vēlams nedaudz novērsties no sadzīves problēmām.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26.

 

VĒZIS

Vēžiem šī nedēļa atnesīs ļoti daudz pārsteigumu. Mērķtiecība un izteiktā vēlme sasniegt savus mērķus ļaus Jums pārvarēt visas grūtības ceļā uz tiem. Pastāv iespēja, ka otrdien saņemsiet kādas labas ziņas no saviem radiniekiem. Finansiālais stāvoklis būs nestabils, tāpēc astrologi iesaka sastādīt budžeta plānu. Privātā dzīve Jums sniegs ļoti daudz pozitīvu emociju. Savstarpēja sapratne un atklātība ļaus atslābināties tiem, kuri jau ir attiecībās, kā arī pavadīt neaizmirstamas brīvdienas draugu kompānijā.

Labvēlīgās dienas: 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28.

 

LAUVA

Jums šajā nedēļā pastiprinātu uzmanību vajadzētu pievērst savai Vese***ai. Paaugstiniet savu imunitāti un organisma pretestību dažādām saaukstēšanās slimībām, kā arī esiet ļoti uzmanīgi uz ceļa. Darbā veiksme gaida tos, kuri ieklausīsies savā iekšējā balsī un nesasteigs notikumus. Risks šajā nedēļā var neattaisnot Jūsu cerības, tāpēc ir ļoti būtiski rūpīgi apdomāt visus savus gājienus. Atbalstu un iedrošinājumu Jūs atradīsiet pie tuvajiem cilvēkiem. Sestdienas vakara pavadīšana jautrā kompānijā kliedēs skumjas un uzlādēs Jūs ar pozitīvu enerģiju.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28.

 

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā astrologi iesaka pievērst īpašu uzmanību savai pašattīstībai. Radošā darbība ne tikai labvēlīgi ietekmēs Jūsu dzīves tonusu, bet arī spēs kļūt par papildus ienākumu avotu. Šajā nedēļā radīsies arī iespēja tikt galā ar kaut kādam ģimenes problēmām. Diplomātija un pārliecība par saviem spēkiem palīdzēs uzlabot Jūsu attiecības ar radiniekiem.

Labvēlīgās dienas: 25.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26.

 

Lasi vēl: Lielais saderības horoskops 2017. gadam

 

SVARI

Zvaigznes Jūs brīdina par visnotaļ grūtu nedēļas sākumu. Šķēršļi un grūtības ceļā uz mērķiem var Jūs sarūgtināt. Šādā situācijā astrologi Jums iesaka izmantot dabas dotās paškontroles iemaņas. Ģimenes pāri trešdien būs pakļauti nesaskaņām, tāpēc, ja Jums ir dārgas Jūsu attiecības, labāk ļaujiet sev atpūsties draugu lokā. Pozitīva komunikācija Jūsu uzmanību no problēmām un uzlādēs ar pozitīvām emocijām.

Labvēlīgās dienas: 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29.

 

SKORPIONS

Skorpioniem šī nedēļa solās būt visnotaļ dīvaina un pat mistiska. Nejaušas tikšanās var izrādīties liktenīgas. Šajā periodā astrologi Jums iesaka pievērsties garīgajām praksēm, kas palīdzēs Jums gūt atbildes uz ļoti daudziem eksistenciāliem jautājumiem. Personiskās attiecības būs otrajā plānā, kas ļaus Jums koncentrēties uz garīgo izaugsmi un sevis pilnveidošanu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23., 27.

 

STRĒLNIEKS

Aktīvie Strēlnieki šajā nedēļā spēs sajust pārmaiņu vējus. Liktenis Jums dos iespēju straujai karjeras izaugsmei, tāpēc zvaigznes Jums rekomendē turēt veiksmi aiz astes un neļaut kaut kādām nepatikšanām novirzīt Jūs no ceļa. Brīvdienās iestāsies romantikas periods. Maksimālu uzmanību vajadzētu veltīt saviem tuviniekiem. Brīvajiem Strēlniekiem vajadzētu ieklausīties savā sirdī. Jūsu otrā pusīte ir Jums kaut kur tuvumā!

Labvēlīgās dienas: 23., 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25.

 

MEŽĀZIS

Jums astrologi prognozē jaunu dzīves etapu. Šī nedēļa ir ļoti labvēlīga visdrosmīgāko plānu un ideju realizēšanai. Ja Jūs esat pārliecināti par saviem spēkiem, atmetiet visas šaubas un rīkojieties! Otrdiena ir piemērota darba maiņai vai tā meklējumiem. Ceturtdienu astrologi iesaka veltīt ģimenes un personiskajām attiecībām.

Labvēlīgās dienas: 24., 25.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

 

ŪDENSVĪRS

Astrologi brīdina, ka Jūs šajā nedēļā varat piedzīvot visnotaļ lielu nogurumu. Pievērsiet pastiprinātu uzmanību savām finansēm un pacentieties naudu nevienam neaizdot. Pārmērīgi tēriņi var būtiski iedragāt Jūsu budžetu, bet iespējas to papildināt šajā nedēļā nav visnotaļ daudz. Personiskās attiecības piedzīvos ne tos labākos laikus, tāpēc, lai neaizskartu mīļotos cilvēkus, ļoti rūpīgi kontrolējiet savas emocijas.

Labvēlīgās dienas: 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

ZIVIS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ viegla. Dabiskais šarms un takts izjūta palīdzēs Jums svarīgu problēmu risināšanā un pasargās Jūs no iespējamām nepatikšanām. Gan biznesa, gan personiskās attiecības attīstīsies ļoti labi, tāpēc šis brīdis noteikti ir jāizmanto un visas domstarpības jāatrisina mierīgā ceļā. Sestdien pievērsiet lielāku uzmanību savai Vese***ai – iespējama migrēna un izteikts vājums.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25.

 

Leave a Comment