Nedēļas horoskops no 26. decembra – 1. janvārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

champagne800x400

 

AUNS

Auniem šī nedēļa atnesīs ne mazums pārsteigumu. Par labāko motivāciju kļūs prēmija nedēļas beigās un kaut kas negaidīts, bet patīkams trešdienā. Astrologi šīs zīmes pārstāvjiem iesaka savākt visus savus spēkus un virzīt visu savu stūrgalvību uz labklājības sasniegšanu, jo šī dabas dotā īpašība stiprajiem un mērķtiecīgajiem Auniem palīdzēs pakāpties par karjeras un sociālajām kāpnēm.

Labvēlīgās dienas: 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 30., 31.

 

VĒRSIS

Vēršiem šī nedēļa solās būt visnotaļ bīstama tieši sadzīves sfērā. Astrologi iesaka daudz rūpīgāk pievērsties savai Vese***ai. Tiem, kuri ir ieplānojuši doties kādā ceļojumā, ir vērts nodrošināties ar pacietību, jo ir iespējamas dažādas kavēšanās. Zvaigznes ir labvēlīgi noskaņotas pret tiem, kas ir izlēmuši pievērsties sevis izglītošanai. Šī nedēļa ir kā radīta tam, lai iegūtu jaunas zināšanas!

Labvēlīgās dienas: 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27.

 

DVĪŅI

Zvaigznes brīdina Dvīņus par iespējamu attiecību pasliktināšanos. Lai saglabātu harmoniju, pacentieties daudz vērīgāk attiekties pret sava partnera vārdiem. Darbā jomā noteikti vajadzētu likt lietā visas pūles, lai pabeigtu atliktās lietas. Tas viss pilnīgi noteikti atmaksāsies, kā rezultātā Jūs Jauno gadu sagaidīsiet daudz pozitīvākā noskaņojumā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29.

 

VĒZIS

Vēžiem astrologi šajā nedēļā iesaka nekrist galējībās un samazināt slodzi. Imunitāte šajā laikā ir īpaši neaizsargāta pret saaukstēšanos un dažādām hroniskām slimībām. Dilstošā mēness laikā Jums vajadzētu pēc iespējas vairāk atpūsties, strādājot attiecīgi saviem spēkiem. Patīkami pārsteigumi gaida tos, kas atrodas savas otrās pusītes meklējumos – nedēļas nogale ir ļoti labvēlīgs laiks romantiskām attiecībām un negaidītiem pārsteigumiem. Drosme un atjautība palīdzēs mērķu sasniegšanā un mīlošu attiecību attīstīšanā.

Labvēlīgās dienas: 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27., 31.

 

LAUVA

Šīs nedēļas sākums Lauvām būs ļoti mērķtiecīgs un darbīgs, tāpēc astrologi iesaka visu savu enerģiju veltīt tam, lai sāktu pēdējos sagatavošanās darbus svētkiem. Mājas izrotāšana sniegs Jums prieku, bet rūpīga uzkopšana atnesīs Jums ne tikai labu garastāvokli, bet arī ļaus attīrīt enerģētiku.

Labvēlīgās dienas: 1.

Dienas, kurās jāuzmanās: 31.

 

Lasi vēl: TESTS. Izvēlies kādu no saldumiem un uzzini, kas Tevi sagaida Jaunajā 2017. gadā!

 

JAUNAVA

Jaunavām zvaigznes šajā nedēļā paredz radošu pacēlumu. Drosme un neordināri lēmumi atnesīs ne tikai gandarījumu, bet arī palīdzēs sasniegt nospraustos mērķus. Ir iespējamas karjeras izaugsmes iespējas, arī privātajā dzīvē ir gaidāms pacēlums, kas sniegs siltas un maigas emocijas. Brīvajām Jaunavām zvaigznes iesaka vērīgāk palūkoties apkārt – Jūsu liktenis ir tepat blakus!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29.

 

SVARI

Svariem zvaigznes šajā nedēļā iesaka izvairīties no mirkļa vājuma un emocionālajiem uzliesmojumiem. Veltot visus savus spēkus mērķu sasniegšanai, Jūs izvairīsieties no galvassāpēm un sirdsapziņas pārmetumiem par to, ka darbs nav izdarīts laikā. Pamēģiniet nenovērsties un neizšķērdēt laiku sīkumiem. Strīdu un konfliktu gadījumā Jūs riskējat apdraudēt ne tikai pirmssvētku noskaņu, bet arī savu imunitāti, tāpēc jau ar trešdienu Jums vajadzētu sākt pastiprināti rūpēties par savu veselību.

Labvēlīgās dienas: 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1.

 

SKORPIONS

Skorpioniem zvaigznes šajā nedēļā iesaka pievērst uzmanību saviem tēriņiem. Jūs varat veikt ļoti daudz nelielu pirkumu, taču doties uz veikalu bez sastādīta saraksta nav prāta darbs, jo tādā veidā Jūs riskējat palikt bez līdzekļiem. Astrologi neiesaka arī naudu aizdot, jo dilstošā Mēness enerģija padarīs tās atdošanu visnotaļ sarežģītu. Kaprīzā Fortūna uzsmaidīs tiem, kas atradīs sevī spēku rīkoties ātri.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26., 30.

 

STRĒLNIEKS

Auglīgs darbs un mērķtiecīga darbība ļaus Strēlniekiem sajust visus finansiālās labklājības labumus. Pārsteigumu laiks sāksies jau otrdien, un labās ziņas turpināsies līdz pat Jaunajam gadam. Ir īstais laiks sastādīt iepirkumu sarakstu un pastaigāties pa veikaliem. Trešdien zvaigznes iesaka uzmanīgāk attiekties pret pieredzējušu cilvēku vārdiem – viņu padomi var palīdzēt pārvarēt nelielas grūtības.

Labvēlīgās dienas: 26., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem prognozē pašizziņas un sevis pilnveidošanas nedēļu. Ļoti noderīga var būt meditācija, kas palīdzēs gan pilnveidot sevi garīgā ziņā, gan arī atrisināt dažādus personīga rakstura jautājumus. Vienatne un savas rīcības pārdomāšana palīdzēs izvēlēties labāko stratēģiju uzvedības un attiecību uzlabošanai. Radošums un mīļākie hobiji ne tikai uzlabos noskaņojumu, bet arī uzlabos Jūsu finansiālo stāvokli.

Labvēlīgās dienas: 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26., 29.

 

ŪDENSVĪRS

Romantiskajiem Ūdensvīriem zvaigznes šajā nedēļā iesaka norobežoties no ikdienas rutīnas un nedaudz padomāt par savu nākotni. Klusums un koncentrēšanās uz galvenajiem jautājumiem palīdzēs atrast izeju no kādas sarežģītas situācijas un redzēt problēmas no malas. Ne viss būs tik slikti, kā pirmajā acu uzmetienā varētu šķist. Pozitīvais noskaņojums palīdzēs Jums izvairīties no melanholijas. Šis ir labvēlīgs laiks sevis meklēšanai un nākotnes lietu plānošanai. Astrologi iesaka neaizmirst par to, ka tuvie cilvēki ir vienmēr gatavi palīdzēt.

Labvēlīgās dienas: 28., 31.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

ZIVIS

Zivīm astrologi iesaka samazināt savas ambīcijas un “nemētāties” ar vārdiem, pretējā gadījumā – Jūs riskējat palikt vienas. Uzmanības izrādīšana un līdzjūtība palīdzēs atrisināt personiskas dabas problēmas, bet rūpes par partneri un vēlēšanās ieklausīties viņa priekšlikumos dāvās Jums prieku un laimi. Veiksme naudas lietās gaida uzmanīgos un mērķtiecīgos, bet ceturtdiena ir vislabvēlīgākā diena ambiciozu ieceru realizēšanai.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

Leave a Comment