Nedēļas horoskops no 29. augusta – 4. septembrim

AUNS

Šajā nedēļā kaut kādās Jūsu lietās var rasties negaidīti šķēršļi. Nav izslēgts, ka kāds apzināti mēģinās apturēt kaut kādus Jums svarīgus process, lai Jūs nepiepildītu kādu no saviem ambiciozajiem mērķiem. Iespējami arī konflikti. Zvaigznes Jums šajā nedēļā rekomendē sargāt savu veselību un neizprovocēt kaut kādas hroniskas saslimšanas.

Labvēlīgās dienas: 4. septembris.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 3. septembris.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jūs varat būt pakļauti nepamatotai kritikai. Nav izslēgts, ka par pretenziju iemeslu kļūs nevēlēšanās pielaist Jūs kaut kādam projektam, turklāt pastāv liela iespējamība, ka šī kritika būs kā atbilde no tiem, pret kuriem Jūs paši esat izteikuši neglaimojošas piezīmes, tāpēc esiet uzmanīgāki, jo pastāv taču tāds teiciens – “ko sēsi, to pļausi”!

Labvēlīgās dienas: 2. septembris.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jums var rasties vēlme izmēģināt savus spēkus kādā jaunā jomā. Liela iespējamība, ka kāds cilvēks, kuram ir kaut kāda saistība ar mākslu vai medijiem, piedāvās Jums piedalīties kādā jaunā un interesantā projektā. Maz ticams, ka Jūs tādā veidā gūsiet kaut kādus vērā ņemamus ienākumus, taču Jūs noteikti iegūsiet neaizmirstamus iespaidus un lielisku pieredzi. Zvaigznes Jums šajā nedēļā iesaka parūpēties par savu nervu sistēmu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1. septembris.

VĒZIS

Šajā nedēļā neatstājiet bez uzmanības savas priekšnojautas un neignorējiet intuīciju, jo, ja Jūsu iekšējā sajūta saka, ka nevajag kaut kur doties vai ar kaut ko nodarboties, tad labāk tajā ieklausīties, pretējā gadījumā – piesaistīsiet sev nepatikšanas, turklāt šajā periodā zvaigznes Jums rekomendē biežāk atpūsties un regulāri atrast laiku tam, lai atjaunotu sevī emocionālo līdzsvaru.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3. septembris.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūs sagaida kaut kādi visnotaļ būtiski panākumi radošajā sfērā, tomēr var uzrasties arī kāds liekulis, kurš Jūs lielīs tikai tādēļ, lai no Jums dabūtu kaut kādu labumu, tāpēc esiet vērīgāks un objektīvi novērtējiet apkārtējo izteikumus.

Labvēlīgās dienas: 29., 30., 31. augusts.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3. septembris.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jūs kaut kādu savu priekšnojautu ietekmē varat pieļaut kaut ko tādu, kas Jūs aizvedīs uz jaunu Jūsu pastāvēšanas etapu. Liela iespējamība, ka tas no Jums prasīs kaut kādu attiecību (lietišķo, ģimenisko vai draudzības) pārtraukšanu, taču šķiršanās no kāda cilvēka Jums nāks tikai par labu, turklāt, iespējams, Jūs atklāsiet kādu noslēpumu.

Labvēlīgās dienas: 2. septembris.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1. septembris.

SVARI

Šajā nedēļā pastāv iespēja, ka dosieties kādā svarīgā braucienā vai ceļojumā. Jūs gaida panākumi tajās lietās, ar kurām jau nodarbojaties diezgan ilgi un kuras ietekmē ļoti daudzas Jūsu dzīves sfēras. Vēl Jums, acīmredzot, nāksies sastādīt kaut kādus ilgtermiņa plānus. Šajā jautājumā esiet ļoti precīzi un pedantiski, jo tas palīdzēs izvairīties no problēmām un nevēlamām izmaksām.

Labvēlīgās dienas: 2., 3. septembris.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies apmeklēt kādu pasākumu, kurā Jūs iegūsiet kaut kādas priekšrocības vai kādu svarīgu informāciju. Esiet gatavi tam, ka Jums nāksies uzvesties saskaņā ar noteiktu protokolu vai arī izpatikt kādai augsta ranga amatpersonai, turklāt Jūs ļoti negaidīti varat atteikties no kaut kādiem saviem ieradumiem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29. augusts, 2. septembris.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jūs gaida panākumi profesionālajā jomā, kas, savukārt, piesaistīs jaunus un izdevīgus piedāvājumus un augsta ranga amatpersonu uzmanību, turklāt, pateicoties tam visam, var uzrasties kāds labvēlis, kurš palīdzēs Jums karjerā vai arī kļūs par sponsoru kādai no Jūsu idejām. Pastāv iespējamība, ka šajā periodā Jūs nodarbosieties ar labdarību.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 31. augusts.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums var uzrasties šaubas par kaut kādiem Jūsu projektiem vai arī sadarbību ar kādu cilvēku, taču nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus, jo pastāv liela iespējamība, ka Jūsu secinājumi var būt kļūdaini, turklāt Jūs, iespējams, ļoti kritiski paskatīsieties uz sevi un izlemsiet, ka ir pienācis laiks kaut ko mainīt – iespējams, atteiksieties no kaut kādiem kaitīgiem ieradumiem vai uzsāksiet diētu.

Labvēlīgās dienas: 3. septembris.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29. augusts, 1. septembris.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs gaida spilgti sasniegumi profesionālajā sfērā, jo Jums noteikti izdosies pārsteigt darba devēju vai lietišķos partnerus, kas, savukārt, piesaistīs Jums kaut kādus papildus labumus, turklāt pastāv iespēja, ka apmeklēsiet kādu interesantu pasākumu, kurā iegūsiet neaizmirstamu pieredzi.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūs pieiesiet tuvāk kāda sava sapņa realizācijai vai kāda sarežģīta projekta nobeigšanai, kas jau tā Jums ir atņēmis ļoti daudz fiziskā un garīgā spēka. Pastāv iespējamība, ka arī pēdējais solis nebūs viegls un prasīs visnotaļ lielu psiholoģisko piepūli, taču gala rezultāts noteikti būs tā vērts. Vēl Jums zvaigznes šajā nedēļā paredz, ka Jūs atbrīvosieties no kaut kādām ilūzijām par kādu cilvēku.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 31. augusts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment