Nedēļas horoskops no 3. – 9. oktobrim

AUNS

Auniem šī nedēļa solās būt visnotaļ labvēlīga, lai gan lielākie panākumi ir gaidāmi tieši mīlestības jomā, nevis biznesa lietās. Mīlestības horoskops šai nedēļai Jums ir veiksmīgs- cilvēki pie Jums tieksies, līdz ar to zvaigznes Jums iesaka aktīvi iepazīties, uzsākt attiecības un iet uz romantiskiem randiņiem, taču, kas attiecas uz tiem Auniem, kuri jau ir attiecības vai pat precējušies- Jums ir nepieciešams nedaudz atrauties no darba un veltīt vairāk laika mīļotajam cilvēkam.

Labvēlīgās dienas: 4.

Dienas, kurās jāuzmanās: 8.

VĒRSIS

Vēršiem zvaigznes šajā nedēļā rekomendē nevalkāt nekādas maskas- pacentieties būt Jūs paši, turklāt ne tikai radinieku, bet arī savas otrās pusītes priekšā. Ja Jūs ar kādu nevēlaties uzturēt attiecības vai arī Jums nepatīk sarunu biedra viedoklis, tad pasakiet viņam to maksimāli diplomātiskā formā, bet neko neslēpiet- šāda saruna noteikti būs daudz lietderīgāka kā izlikšanās.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka neiet pret likteni. Protams, nav arī obligāti akli jāplūst pa straumi- vienkārši paņemiet pārtraukumu un pārstājiet cīnīties paši ar sevi un apkārtējiem. Pieņemiet realitāti, novērtējiet savas iespējas un paredziet savas attīstības ceļu.

Labvēlīgās dienas: 5.

Dienas, kurās jāuzmanās: 6.

VĒZIS

Ja Jūs šajā nedēļā pareizi nenoteiksiet savas prioritātes, tad Jums var nākties saskarties ar zināmām grūtībām. Lai nodrošinātu sevi arī veiksmi visas nedēļas garumā, prioritātes izvērtēt vajadzētu jau pirmdien. Šīs nedēļas sākums Jums būs kā biļete uz veiksmes pasauli, turklāt veiksme Jūs piemeklēs visās dzīves sfērās, tai skaitā arī mīlestībā un karjerā.

Labvēlīgās dienas: 6.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

LAUVA

Lauvu enerģētika šajā nedēļā būs ļoti neaizsargāta. Jebkuri strīdi un neveiksmes var izraisīt dramatisku noskaņojuma pasliktināšanos, kas, savukārt, var novest pie dažādām problēmām. Lai tas nenotiktu, Jums ir jāpapildina sava enerģija un jāuzlabo pašsajūta. Zvaigznes Jums šajā nedēļā iesaka nodarboties ar kaut kādām fiziskajām aktivitātēm vai vismaz pastaigāties svaigā gaisā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 8.

JAUNAVA

Jaunavām ir pienācis laiks pievērsties savai personīgajai enerģētikai un pareizajai attieksmei. Tad, kad mēs sev sakām, ka esam spējīgi uz visu, mēs bieži vien pārvērtējam savus spēkus. Lai padarītu šo nedēļu un visu savu dzīvi daudz labāku un laimīgāku, Jums atliek tikai sev noticēt!

Labvēlīgās dienas: 5.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7.

SVARI

Jums šajā nedēļā ieteicams atrisināt pēc iespējas vairāk mīlas un finanšu sfēras problēmu, jo atstājot šīs lietas pagātnē, Jums būs daudz labāk un vieglāk dzīvot nākotnē. Fakts ir tāds, ka problēmas mēdz atgriezties, tāpēc zvaigznes Jums šajā nedēļā palīdzēs tikt galā ar nepatikšanām tā, lai tās Jūs vairs netraucētu. Galvenais – nesēdiet bezdarbībā, rīkojieties!

Labvēlīgās dienas: 7., 8.

Dienas, kurās jāuzmanās: 4., 9.

SKORPIONS

Skorpioniem veiksmi dāvās apkārtējo cilvēku gudrie padomi, tāpēc nepalaidiet gar ausīm to, ko Jums teiks Jūsu tuvie cilvēki. Neignorējiet arī to, ko Jums saka intuīcija. Lai šajā nedēļā uzlabotu savu sesto maņu, nēsājiet vairāk zilās krāsas apģērba, jo šīs krāsas toņi pamodina zemapziņu.

Labvēlīgās dienas: 4.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7.

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem zvaigznes šajā nedēļā palīdzēs mīlestības jomā un attiecībās ar tuviniekiem un kolēģiem. Jūsu enerģētika šajā nedēļā būs īpaši spēcīga, tāpēc sasniegt harmoniju un sapratni būs daudz vieglāk. Lai nezaudētu šo svētlaimi, izvairieties no impulsīvas uzvedības attiecībā pret apkārtējiem.

Labvēlīgās dienas: 6., 7.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Mežāžiem veiksmi šajā nedēļā dāvās maksimāla piesardzība, jo tikai apzinīgākie Mežāži spēs saglabāt un palielināt savu veiksmi visās dzīves sfērās. Vissvarīgākais- zināt, kādā virzienā iet, un nevajag šķiesties ar naudu, jo līdz nedēļas beigām tā Jums ļoti var noderēt.

Labvēlīgās dienas: 8.

Dienas, kurās jāuzmanās: 6.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem zvaigznes oktobrī iesaka atbrīvoties no kompleksiem, turklāt to vajadzētu sākt darīt jau no oktobra pirmās dienas. Iedomājieties, ka esat labāki, nekā paši domājat. Pamēģiniet atvadīties no nenoteiktības, atsakoties no visa tā, kas kavē Jūsu enerģijas apmaiņu ar Visuma centru. Zvaigznes vēlas Jūsos saredzēt ļoti spēcīgu personību, tāpēc pierādiet, ka esat spējīgi sevi gan pārvaldīt, gan mainīt.

Labvēlīgās dienas: 8.

Dienas, kurās jāuzmanās: 9.

ZIVIS

Velties šajā nedēļā laiku tam, lai atrastu sevī jaunus talantus. Ja Jūs draudzējaties ar tehniku, paplašiniet savu redzesloku un zināšanas. Ja Jūsu lauciņš ir māksla- izmēģiniet kaut ko jaunu. Šī nedēļa ir labvēlīga tam, lai sagrautu Jūsu iztēles robežas vismaz uz septiņām dienām, tāpēc nebaidieties eksperimentēt, jo jaunās zināšanas un prasmes palīdzēs Jums finanšu sfērā.

Labvēlīgās dienas: 3., 6., 7.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5.

Leave a Comment