Nedēļas horoskops no 30. maija – 5. jūnijam

AUNS

Šajā nedēļā Jums var nākties pārvarēt dažus šķēršļus. Nav izslēgts, ka tas būs saistīts ar kaut kādu Jūsu vēlmi pēc iespējas ātrāk pabeigt kādu lietu, lai pēc tam varētu nodarboties ar kaut ko daudz patīkamāku un perspektīvāku. Liela iespējamība, ka saskarsieties ar kādu cilvēku, kurš kaut kādu iemeslu dēļ pret Jums izjūt aizvainojumu, tāpēc atrodiet pareizos vārdus, lai atgūtu šī cilvēka uzticību, pretējā gadījumā – viņš kļūs par Jūsu ienaidnieku.

Labvēlīgās dienas: 31. maijs, 1. jūnijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3. jūnijs.

 

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums negaidīti var parādīties brīvais laiks. Nav izslēgts, ka plānu maiņa būs saistīta ar pēkšņu problēmu izzušanu, kuras Jūs taisījāties risināt kaut kādā konkrētā brīdī. Jums noteikti savu brīvo laiku vajadzētu pavadīt tā, lai tas atjaunotu Jūsu morālo un fizisko spēku, kā arī nodrošinātu ar pozitīvās enerģijas rezervēm.

Labvēlīgās dienas: 30. maijs, 2., 3. jūnijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 31. maijs.

 

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jūs gaida kāda svarīga ceļa sākums, iespējams, pat kāda augsta mērķa, tomēr nav vērts domāt, ka tā sasniegšana būs ļoti ātra un viegla, lai gan Jums ir visas iespējas sasniegt tieši to rezultātu, kuru Jūs sagaidāt. Brīvdienās Jums noteikti tiek rekomendēts pasaudzēt savu veselību, īpašu uzmanību pievēršot tieši nervu sistēmai, turieties pa gabalu no apšaubāmiem pasākumiem un alkohola lietošanas.

Labvēlīgās dienas: 4. jūnijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2. jūnijs.

 

VĒZIS

Šajā nedēļā noteikti nav vērts ielaisties kaut kādos komercdarījumos, kuros Jums sola ātru un lielu peļņu  vai vēl kādus citus labumus, jo tā izrādīsies tikai af*ra. Ir iespējams konflikts ar kādu no kolēģiem vai biznesa partneriem. Nav izslēgts, ka šis cilvēks kļūs par nepatikšanu iemeslu darbā, taču Jūsu attiecības ar viņu pēc tam noteikti noskaidrosies.

Labvēlīgās dienas: 30. maijs, 2. jūnijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 31. maijs.

 

LAUVA

Šajā nedēļā nav vērts nodarboties ar vairākām lietām vienlaicīgi, jo rezultāti izrādīsies negatīvi. Pareizi izvērtējiet prioritātes un sastādiet ļoti skaidru rīcības plānu. Esošais periods noteikti neder tam, lai uzsāktu jaunus projektus, it īpaši tos, kuru realizācija prasa radošu piegājienu un kaut kādas specifiskas zināšanas, ar kurām pagaidām vēl neesat apveltīts.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 4. jūnijs.

 

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jums nāksies noregulēt kādu konfliktu un saliedēt cilvēkus, kas būs ļoti nepieciešams tam, lai Jūs sasniegtu kādu mērķi. Ir iespējama arī sadarbības atsākšana ar kādu cilvēku, ar kuru jau sen atpakaļ bijāt ķērušies pie vienas lietas, kuras rezultāti Jūs pilnībā apmierināja. Tas Jums noteikti palīdzēs atgūt tās iespējas, kuras tajā laikā palaidāt garām.

Labvēlīgās dienas: 1. jūnijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

SVARI

Šajā nedēļā Jūs gaida kādas ļoti nozīmīgas pārmaiņas. Nav izslēgts, ka tās izrādīsies visnotaļ negaidītas un pat izmetīs Jūs no Jūsu komforta zonas, tomēr rezultātā tās noteikti  ļoti pozitīvi ietekmēs Jūsu būtību. Vēl Jums būs jāpieņem kāds ļoti svarīgs lēmums, kurš arī ietekmēs tālāko Jūsu dzīves ritējumu, galvenais – izmantot tikai pārbaudītu un pilnvērtīgu informāciju.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 31. maijs, 5. jūnijs.

 

SKORPIONS

Šajā nedēļā, lūdzot kādam palīdzību, Jums, visticamāk, nāksies nodemonstrēt savu pieticību un pazemību. Ja spēsiet labi nospēlēt savu lomu – iegūsiet to, kas Jums vajadzīgs. Pastāv iespējamība, ka Jums būs jāapmeklē kāds pasākums, kas prasīs, lai ievērojat kādus specifiskus noteikumus vai arī tur būs jāievēro kāds noteikts ģērbšanās stils.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 30. maijs, 3. jūnijs.

 

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jums it visā tiek rekomendēts ievērot piesardzību – neielaidieties apšaubāmos projektos un darījumos, neieguldiet naudu kādos jaunos uzņēmumos, kā arī neaizdodiet naudu. Galvenais – neaizraujieties ar pašiznīcināšanos, noteikti nav vērts lietot alkoholu, padoties pesimistiskām domām un izprovocēt konfliktus.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1. jūnijs.

 

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums galvenais ir – nešaubīties par saviem spēkiem un iespējām, jo tikai pilnvērtīga pārliecība pār sevi palīdzēs Jums sasniegt mērķus un iegūt to rezultātu, ar kuru Jūs esat rēķinājušies. Tiek rekomendēts paļauties tikai un vienīgi uz sevi, jo, iespējams, ka cilvēks, kuru uzskatāt par savu palīgu un kompanjonu, neattaisnos Jūsu cerības.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 30. maijs, 2. jūnijs.

 

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā kaut kādās biznesa vai privātajās lietās Jums palīdzēs kāds sens draugs, liela iespējamība, ka viņš to darīs pats pēc savas iniciatīvas. Jums, visticamāk, parādīsies iespēja realizēt ideju, kura jau diezgan ilgu laiku ir pārņēmusi Jūsu prātu, vai arī Jums izdosies piepildīt kādu bērnības sapni.

Labvēlīgās dienas: 4. jūnijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5. jūnijs.

 

ZIVIS

Šajā nedēļā pastāv iespējamība, ka Jūs piemeklēs strīds ar cilvēku, kurš ir radis uzspiest savu viedokli, nerēķinoties ar apkārtējo domām un interesēm. Neejiet uz atvērtu konfliktu, pacentieties šo indivīdu pārspēt viltībā un pierunāt viņu. Šajā periodā noteikti neko nevajadzētu atlikt uz vēlāku laiku, labāk būtu, ja Jūs visu izlemtu uzreiz.

Labvēlīgās dienas: 30. maijs, 3. jūnijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1. jūnijs.

Leave a Comment