Nedēļas horoskops no 4. – 10. jūlijam

AUNS

Šajā nedēļā Jūs, iespējams, sagaida pārmaiņas, kas skars uzreiz vairākas Jūsu dzīves sfēras un kaut kādā veidā pat piespiedīs Jūs mainīt savu dzīves redzējumu. Iespējams, ka Jūs atbrīvosieties no kaut kā tāda, kas Jūs visu šo laiku nomāca, lai gan tas noteikti var novest arī pie kaut kādiem konfliktiem ar apkārtējiem cilvēkiem, kā arī Jums šajā nedēļā noteikti tiek rekomendēts sekot līdzi savai Vese***ai, lai neizsauktu kādas hroniskas saslimšanas saasināšanos.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 8.

VĒRSIS

Iespējams, ka šajā nedēļā Jums nāksies saskarties ar kaut kādām inovācijām lietišķajā sfērā, taču, tā kā tās būs pārāk novatoriskas un, pēc Jūsu domām, arī ne visai racionālas, tad tās noteikti nebūs Jums pa prātam, taču necentieties tām pretoties, jo tas būs bezjēdzīgi, tāpēc labāk padomājiet par to, kā šīs inovācijas ļoti optimāli varētu izmantot. Zvaigznes paredz arī to, ka šajā nedēļā Jums var nākties risināt kādu uzdevumu, ar kuru neviens cits kā Jūs nespēs tikt galā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jums tiek rekomendēts nenostāties pret tiem, no kuriem Jūs tā vai citādi esat atkarīgs – labāk atdodiet viņiem iniciatīvu, nekā sabojājiet attiecības. Esošais periods noteikti nav piemērots jaunu projektu sākšanai, kuros par sevi un citiem ir jāuzņemas atbildība, jo Jūs noteikti nespēsiet atbilst šai prasībai.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jums kāds var izteikt kādu izdevīgu piedāvājumu, kas tā vai citādi varētu būt saistīts ar mākslu. Liela iespējamība, ka blakus Jums parādīsies cilvēks, kurš meklē jaunus talantus vai arī kādus noteiktus tipāžus. Acīmredzot, Jums šonedēļ nāksies nodarboties arī ar neatliekamām sadzīves lietām, nav izslēgtas arī kaut kādas intensīvas emocijas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 9.

LAUVA

Šajā nedēļā Jums noteikti tiek rekomendēts neignorēt savus dienesta pienākumus, kā arī nepārlikt tos uz svešiem pleciem, jo pretējā gadījumā Jūs izpelnīsieties aktīvu priekšniecības neapmierinātību. Esiet arī piesardzīgs saskarsmē ar seniem paziņām, jo pastāv liela iespējamība, ka kādā no viņiem pamodīsies kleptomāns vai sīkais huligāns, bet svešiniekus vispār sev nevajadzētu laist klāt.

Labvēlīgās dienas: 6., 7.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jums ļoti daudzās lietās vajadzēs ieviest kārtību – kaut ko novest līdz galam, par kaut ko vienoties vai veikt kādu izmeklēšanu, turklāt Jūs pie tā visa ķersieties ar tādu entuziasmu, ka paralēli atrisināsiet arī kādas senākas problēmas. Var gadīties zem savas kontroles ņemt arī kādu procesu, kas bez Jūsu palīdzības netiks novests līdz loģiskam finālam.

Labvēlīgās dienas: 6., 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7.

SVARI

Šajā nedēļā pacentieties neielaisties kaut kādās avantūrās. Pastāv iespējamība, ka blakus Jums parādīsies kāds cilvēks, kurš mēģinās Jūs pārliecināt kaut kur ieguldīt visu naudu un solīs Jums kaut kādu izdevīgumu, bet neticiet viņam, jo visticamāk, ka viņš Jūs centīsies tikai izmantot, kā arī zvaigznes šajā nedēļā paredz kādu konfliktu ar radiniekiem.

Labvēlīgās dienas: 8., 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jums var nākties izmantot kaut kādus savus talantus, kas ne visai apmierinās apkārtējos. Nav izslēgts, ka tas būs nepieciešams, lai pārtrauktu sadarbību ar kādu cilvēku, kurš kavē Jūsu plānu realizāciju. Ir gaidāms arī kāds pasākums, kurā Jums būtu ieteicams neaizrauties ar alkoholiskajiem dzērieniem, jo būšana prātīgam Jums varētu atnest kādu izdevīgumu no šī pasākuma.

Labvēlīgās dienas: 5.

Dienas, kurās jāuzmanās: 4.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jums var nākties piekāpties kāda cita lēmumam. Nav izslēgts, ka Jūs būsiet spiests to darīt kaut kādu pagātnes kļūdu dēļ. Jums var nākties atdot arī kādu parādu – morālu vai materiālu, un vēl Jums tiek ieteikts turēties pa gabalu no visa, kas negatīvi ietekmē Jūsu organismu, jo ir iespējama pašsajūtas pasliktināšanās.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jūs gaida kāda svarīga uzvara profesionālajā jomā. Liela iespējamība, ka šis sasniegums būs savlaicīgas modrības rezultāts, kā arī Jums būs iespēja uzsākt kaut ko tādu, kas atnesīs Jums papildus ienākumus vai arī uzlabos Jūsu stāvokli darbā.

Labvēlīgās dienas: 5.

Dienas, kurās jāuzmanās: 4.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs var piemeklēt kādi zaudējumi un neparedzēti izdevumi, tāpēc vispirms ļoti rūpīgi visu izrēķiniet un ņemiet vērā pastāvošos finansu riskus un tikai pēc tam rīkojieties. Iespējams, ka pagaidām labāk ir atturēties no to domu īstenošanas, kas prasa kaut kādu kapitālieguldījumu, kā arī esošais periods noteikti nav labvēlīgs tam, lai uzsāktu vairākas lietas vienlaicīgi.

Labvēlīgās dienas: 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūs gaida kāda atklāta saruna, kas Jums ļoti daudz nozīmēs, jo, ļoti iespējams, ka šis cilvēks, kuram Jūs izstāstīsiet par kaut kādu savu problēmu, ne tikai jutīs Jums līdzi un palīdzēs ar padomu, bet arī izdarīs kaut ko tādu, kas būtiski atvieglos Jūsu lēmumu esošajā situācijā. Ir gaidāms arī kāds pasākums, kurš izsauks Jūsos ļoti intensīvas un pozitīvas emocijas.

Labvēlīgās dienas: 7.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

Leave a Comment