Nedēļas horoskops no 5. – 11. septembrim

AUNS

Šajā nedēļā Jūs gaida pozitīvas pārmaiņas darba sfērā, kas kaut kādā veidā būs saistītas ar kaut kādiem izbraucieniem vai tālākiem ceļojumiem, toties rezultātā Jūs ievērojami paplašināsiet savu redzesloku, turklāt ļoti svarīgu lomu nospēlēs kāda cilvēka, kurš Jums ir autoritāte, labā attieksme pret Jums.

Labvēlīgās dienas: 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: 9., 10.

VĒRSIS

Šajā nedēļā darba sfērā Jūs gaida kaut kādas inovācijas, kas Jums diez vai patiks. Nav izslēgts, ka tam, lai tām atbilstu, Jums nāksies no kaut kā atteikties vai gluži pretēji – iemācīties kaut ko, ko Jūs pilnīgi un galīgi nevēlaties, taču šie negatīvie iespaidi ierosinās kaut kādas patīkamas sarunas ar tiem, kuri Jums ir gara tuvi un ļoti daudzās lietās domā tieši tāpat kā Jūs.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

DVĪŅI

Šajā nedēļā kaut kādas neskaidrības var likt Jums panervozēt. Nav izslēgts, ka Jūs pieļausiet kādu diezgan nopietnu kļūdu un gaidīsiet uz priekšniecības vai kāda vecākā kolēģa rīcību, turklāt Jums, visticamāk, nāksies nodarboties ar lietām, kuras Jūs kaut kādu iemeslu dēļ bijāt atlikuši uz vēlāku laiku, bet, tā kā process būt laikietilpīgs un kaitinošs, diez vai tas uzlabos Jums garastāvokli.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 8.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jums, acīmredzot, nāksies nodarboties ar kaut ko tādu (senu lietu nobeigšanu vai pārrunas ar partneriem), kas atvērs ceļu jauniem projektiem. Nav izslēgts arī kāds svarīgs pasākums un kaut kādu ssvarīgu lēmumu pieņemšana. Iespējami konflikti ar radiniekiem un draugiem.

Labvēlīgās dienas: 5., 8.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūs sagaida reāli panākumi biznesā. Iespējams, ka saņemsiet kādu visnotaļ iespaidīgu piedāvājumu, kura realizācija nodrošinās Jums gan labus ienākumus, gan pāriešanu jaunā profesionālajā līmenī, turklāt, lai atrisinātu kādu visnotaļ sarežģītu darba uzdevumu, Jums nāksies likt lietā visu pēdējo gadu laikā gūto pieredzi, un, lai gan nāksies papūlēties, rezultāts apmierinās gan Jūs, gan tos, kuri Jums par to maksā.

Labvēlīgās dienas: 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jūs varat kļūt atkarīgi no kāda cita ietekmīga cilvēka lēmuma. Nav izslēgts, ka viņš, izmantojot savu stāvokli, centīsies Jūs piespiest darīt ko tādu, kas nebūs saderīgs ar Jūsu principiem un interesēm. Šajā nedēļā zvaigznes Jums iesaka izvairīties no jebkāda riska, traumu bīstamām nodarbēm, alkohola lietošanas un nepazīstamas pārtikas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 8.,9.

SVARI

Šajā nedēļā Jums var nākties iesaistīties svešos konfliktos, lai tos noregulētu un novērstu kaut kādas nepatikšanas, taču tajā pat laikā Jūs, acīmredzot, audzinošos nolūkos atteiksieties risināt kāda cita problēmas. Šajā periodā zvaigznes Jums noteikti neiesaka izdabāt savām neracionālajā vēlmēm, jo tās var kaitēt gan Jūsu Vese***ai, gan finansiālajam stāvoklim.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jums ļoti daudzās lietās blakus stāvēs veiksme, kas palīdzēs Jums iegūt ne mazums labumu un vērā ņemamus rezultātus, kas Jums būs vajadzīgi kāda globāla mērķa sasniegšanai, tomēr ir iespējamas arī kādas neparedzētas nepatikšanas, kuru dēļ Jums nāksies kādu apmānīt, piesedzot patiesās Jūsu darbības problēmas ar izdomātām.

Labvēlīgās dienas: 6.,7.

Dienas, kurās jāuzmanās: 9.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā kāds Jums var izteikt kādu lietišķu piedāvājumu, kuru Jūs patiesībā gaidāt jau ļoti sen, vai arī kāds beidzot apstiprinās kādu Jūsu iniciatīvu, kas, savukārt, ļaus Jums realizēt kādu senu plānu. Pastāv liela iespējamība, ka kādā strīdīgā jautājumā patiesība būs Jūsu pusē, lēmums tiks pieņemts par labu Jums, un tas palīdzēs Jums iegūt vai saglabāt kaut kādus labumus.

Labvēlīgās dienas: 8.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums, acīmredzot, jākoncentrējas uz kādu Jums ļoti svarīgu lietu. Nav izslēgts, ka tās dēļ Jūs upurēsiet kaut kādas savas perspektīvas vai arī pārliksiet kaut kādu lietu realizāciju uz citu laiku. Iespējami konflikti ar tiem, kuri, pēc Jūsu domām, sasniedz savus mērķus, izmantojot pārāk riskantas un pat bīstamas metodes.

Labvēlīgās dienas: 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā ļoti daudzās lietās Jūs var piemeklēt neparedzēti šķēršļi, kas negatīvi atsauksies uz Jūsu pašapziņu, kas nozīmē arī to, ka Jūsu pašsajūta nebūs nekāda spīdošā, tāpēc atrodiet veidu, kā atgūt uzticību saviem spēkiem un neļaujiet mazām problēmām ietekmēt Jūsu lielos plānus un idejas. Zvaigznes Jums šajā nedēļā iesaka visos iespējamos veidos izvairīties no saaukstēšanās un hronisku slimību saasināšanās.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

ZIVIS

Šajā nedēļā ir iespējams diezgan liels konflikts ar cilvēku, kurš pastāvīgi ir ar Jums neapmierināts. Nav izslēgts, ka rezultātā Jūs centīsieties izbeigt komunikāciju ar viņu vai arī samazināsiet to līdz minimumam. Problēmas var rasties arī kaut kādu karjeras mērķu sasniegšanā, visu varētu labot vienīgi kādu papildus resursu piesaistīšana.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment