Nedēļas horoskops no 6. līdz 12. martam – uzzini savas veiksmīgās dienas!

AUNS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ produktīva. 7. un 8. martā jums vajadzētu ievērot piesardzību atbildīgu lēmumu pieņemšanā. Pārējo laiku būtu lietderīgi veltīt aktuālāko jautājumu risināšanai, kā arī komunikācijai ar ģimeni un tuvajiem cilvēkiem, kuri pilnīgi noteikti spēs dāvāt enerģiju aktīvākai rīcībai darba jautājumos.

Labvēlīgās dienas: 7.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10.

VĒRSIS

Jums visas svarīgākās lietas vajadzētu atrisināt pa otrdienu un trešdienu, kad Mēness atradīsies ļoti spēcīgā pozīcijā. Visa šī nedēļa ir ļoti labvēlīga atbildīgiem darbiem, personīgu jautājumu risināšanai, kā arī pilnvērtīgai atpūtai. Mēness spēks jums dos stimulu rīkoties. Vajadzētu pievērst uzmanību savai Vese***ai, jo pastāv liels saaukstēšanās risks.

Labvēlīgās dienas: 6.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7.

DVĪŅI

Planētu izvietojums šajā nedēļā nav jums īpaši labvēlīgs. Jums šajā nedēļā tiek rekomendēts ļoti rūpīgi kontrolēt savas emocijas. Tas ir ļoti svarīgi, lai izvairītos no kļūdām darbā. Kaut kādas abstraktas domas bieži vien mēdz novērst uzmanību no darba procesa, tāpēc jums tiek rekomendēta pilnvērtīga atpūta.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 8., 9.

VĒZIS

Jums šajā nedēļā tiek rekomendēts nodrošināties ar pacietību. Mēness, jūsu aizgādnis, dāvās jums pozitīvu enerģiju, taču jūs varat piedzīvot ļoti biežu garastāvokļa maiņu. Izvairīties no grūtībām šajā periodā jums palīdzēs pilnvērtīgs miegs un atpūta.

Labvēlīgās dienas: 6.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7., 11.

LAUVA

Jums šajā nedēļā palīdzēs Saules enerģija, tāpēc jūs varat gaidīt spēku pieplūdumu. Pirmdien jums vajadzētu izstrādāt rīcības plānu, likt pamatus svarīgām lietām. Aktīvais noskaņojums ļaus jums noturēt šādu tempu visas nedēļas garumā, nepievēršot uzmanību mainīgajai enerģētikai. Personīgajās lietās un romantiskajās attiecībās zvaigznes jums rekomendē būt piesardzīgiem – vārdiem šajās dienās būs ļoti liels spēks.

Labvēlīgās dienas: 9., 10.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

Lasi vēl: Sieviešu horoskops nedēļai no 6. līdz 12. martam

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā vajadzētu pievērst uzmanību aktuālākajām lietām. Planētu ietekme un zvaigznes bremzēs jūsu aktivitāti, tāpēc neko jaunu labāk neuzsākt. Jums pret šo vajadzētu izturēties visnotaļ nopietni, jo tieši ikdienas pienākumu izpilde šajā periodā kļūs par labu pamatu nākotnes sasniegumiem. Arī personīgajās lietās nevajadzētu pievērsties attiecību skaidrošanai, jo šajā periodā tas var novest pie nopietna konflikta.

Labvēlīgās dienas: 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

SVARI

Jūsu aizbildne – Venēra šobrīd atrodas retrogrādā, kas mazina tās pozitīvo ietekmi, tāpēc jums šajā nedēļā vajadzētu pievērst uzmanību savām personīgajām attiecībām. Ja jūs neesat pārliecināti par paša spēkiem, ir vērts pārslēgties uz kaut ko citu, pretējā gadījumā pastāv liela iespējamība kļūdīties, kas var ļoti negatīvi atsaukties uz jūsu savstarpējām attiecībām un saasināt konfliktu. Atbildīgās lietās ir vērts būt uzstājīgiem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12.

SKORPIONS

Dilstošais Mēness, Skorpionu pretinieks, gandrīz visu nedēļu atradīsies neitrālā stāvoklī, taču tā augšana un draudošais Pilnmēness var izjaukt dažus plānus. Jums tiek rekomendēts ieklausīties iekšējā balsī un nepaļauties uz apkārtējo palīdzību. Viņu padomi var radīt vēl lielāku apjukumu. Periodā no 7. līdz 8. martam, kad Mēness ieņems ļoti spēcīgu pozīciju, jums jābūt ļoti piesardzīgiem ne tikai biznesa lietās, bet arī sarunās ar apkārtējiem. Vārdu spēks un neapdomīgi izteicieni var sagraut jūsu reputāciju.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 6.

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā vajadzētu koncentrēties uz atbildīgām lietām. Saules enerģija dos jums iespēju tikt vaļā no šaubām un likt lietā visas pūles, lai sasniegtu nospraustos mērķus. Pieaugošās darbaspējas, kā arī analītiskā domāšana palīdzēs karjeras attīstībā.

Labvēlīgās dienas: 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Planētu ietekme uz jums šajā nedēļā būs neitrāla, tāpēc jūs varēsiet koncentrēties uz saviem pamatuzdevumiem. Šī nedēļa ir labvēlīga jaunas informācijas iegūšanai, kā arī aktīvai darbībai, kas palīdzēs virzīties augšup pa karjeras kāpnēm. Pie vajadzīgā atbalsta un uzmanības arī personīgās attiecības sāks strauji attīstīties uz labo pusi.

Labvēlīgās dienas: 7.

Dienas, kurās jāuzmanās: 6., 9.

ŪDENSVĪRS

Entuziasms, kā arī pārliecība par saviem spēkiem jums šajā nedēļā palīdzēs atrisināt sakrājušos finanšu jautājumus, kas uzlabos jūsu materiālo stāvokli. Zvaigznes jums iesaka neizmantot jau ierastās metodes – šajā nedēļā jums veiksmi nodrošinās tieši nestandarta lēmumi. 9. martā jums talkā nāks Marss, jūsu zīmes aizgādnis. Izmantojiet savu gribasspēku un mērķtiecību, lai sasniegtu to, ko vēlaties.

Labvēlīgās dienas: 8., 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12.

ZIVIS

Ja šo nedēļu pavadīsiet aktīvi, tad tas kļūs par labu pamatu nākotnes uzvarām. Tuvāk nedēļas izskaņai spēku trūkums var atsaukties uz jūsu darbaspējām, tomēr ar pienācīgu rūpību jūs spēsiet panākt cieņu un savstarpēju sapratni ne tikai no kolēģiem, bet arī no priekšniecības.

Labvēlīgās dienas: 6., 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: 8.

Leave a Comment