Neticami, bet patiesība! Kaķu dziedējošais spēks

Pētījumā, kurā kaķu saimnieki salīdzināti ar cilvēkiem bez mājdzīvniekiem, atklājies, ka tiem, kuri mājās tur kaķus:

  • Retāk rodas vajadzība apmeklēt ārstus;
  • Ir mazāk problēmu ar miegu;
  • Ir mazāks risks sirgt ar sirds slimībām;
  • Uzrāda mazāk paaugstināta stresa simptomu.

Kaut arī pētījumos pierādīts, ka gan kaķu, gan suņu klātbūtne samazina cilvēka stresa līmeni un As**sspiedienu labāk, nekā medikamenti, kaķi samazina savu saimnieku sirdslēkmes risku par 40% un citu sirds slimību risku par 30%.

Šķiet, ka kaķi intuitīvi zina, kā vislabāk izmantot savu enerģiju. Viņi nojauš, kad un kam viņu enerģija ir vajadzīga, tāpēc mēdz pieglausties cilvēkiem, kurus nomāc sāpes vai problēmas. Tāpat kaķi izplata dziedējošo enerģiju pa visu telpu, kurā tie atrodas. Kaķi ir jutīgi pret dažādām enerģijām, un tie spēj negatīvu enerģiju pārskaņot nomierinošā un ārstnieciskā frekvencē. Pētījumos atklājies, ka kaķa murrāšanas skaņas frekvencei (20-140 Hz) piemīt medicīniski terapeitiskas īpašības, tā palīdz ārstēt problēmas ar kauliem, saitēm un cīpslām, mazināt pietūkumu, atjaunot muskuļus, kā arī atvieglot sāpes.

Kaķu dziedējošās spējas, kaut arī nav noliedzamas, joprojām slēpj savu daļu mistikas. Tomēr zināms, ka kaķu turēšana samazina vēža un limfomas risku, palielina dzīves ilgumu, nāk par labu garīgajai Vese***ai, kā arī mazina depresiju un psiholoģisko diskomfortu, īpaši vecu ļaužu vidū.

Avots: 

zvaigžņu tulks

Leave a Comment