Neticami dēļ kāda iemelas šo skolnieci aizsūtīja mājās; Internetā cilvēki sašutuši

 

PAY-Ellie-Young-14-left-and-sister-Mollie-Young-12-right-of-Barnsley

Džeinas jaunākā meita – 12 gadus vecā Mollija – arī mācās šajā skolā un stāsta, ka skolotāji mērīja bikses ar lineāliem.

“No rītiem viņi liek skolēniem nostāties vienā rindā un visus pārbauda – grupās pa 10 cilvēkiem uzreiz.”

Džeina stāsta, ka iztērējusi 72 sterliņu mārciņas, lai mācību gada sākumā meitenēm iegādātos jaunas bikses. Viņa stāsta, ka skolā tā tiek uztverta kā nopietna problēma un bērniem esot jāiemāca respektēt noteikumus.

Viņa pauž neizpratni par šādu attieksmi: “Es novērtēju, ka bērni mani respektē, bet mums vajadzētu respektēt arī viņus. Skolotāji mēra bikses ar lineāliem. Kas tad ir svarīgāks – bikses vai izglītība?”

Lai meitu neaizdzītu mājās vēlreiz vai neliktu mācīties izolētībā, Džeina ir iegādājusies jaunas bikses, kas atbilst normai.

Skolas mājaslapā publicēts paziņojums par formu noteikumu izmaiņām. Tajā rakstīts: “Arvien vairāk skolēnu valkā ļoti apspīlētas bikses. Akadēmijā tas nav pieņemami un nav atļauts.”

Dažos gadījumos kola pat piešķir naudu jauna apģērba iegādei, sakot, ka nevēlas vecākiem sagādāt finansiālas grūtības.

“Akadēmijā ir ieviesta ļoti strikta skolas formu politika, un vecāki un skolēni par to ir ļoti labi informēti.

PAY-Barnsley-Academy-in-South-Yorkshire

Visiem skolēniem ir jāievēro noteikumi. Akadēmijai strauji uzlabojas rezultāti, un tas ir daļēji tāpēc, ka esam atjaunojuši uzsvaru uz apmeklējumu, formām, standartiem un uzvedību, ko atbalsta lielākā daļa vecāku un skolēnu un kas veicina labāku rezultātu sasniegšanu.” Stāsta skolas pārstāvis.

Avots: www.mirror.co.uk

Leave a Comment