Neticami veidi, kā mājās var izmantot mutes skalojamo līdzekli – #4 ir ģeniāli!

Close-up Of Woman Hands Pouring Mouthwash Into Bottle Cap

1. Ierīvē ar to paduses

Mutes skalojamais līdzeklis var tikt lietots arī kā dezoderants. Tam ir antibakteriāla iedarbība, tas mazina sviedru izdalīšanos, neitralizē ķermeņa aromātu. Vienkārši ierīvē padusi ar nelielu daudzumu mutes skalojamā līdzekļa (MSL) un izbaudi tā iedarbību!

2. Dezinficē zobu birsti

Ja nemaini to reizi 3 mēnešos, tad vismaz vajadzētu to kārtīgi notīrīt. Iemērc zobu birsti MSL šķidrumā, atstāj mērcēties uz 20 minūtēm, atkārtot nepieciešams reizi nedēļā.

3. Atbrīvojies no aknes un pinnēm

MSL sastāvā esošās antibakteriālās vielas nogalina baktērijas, kas izraisa aknes un piņņu veidošanos uz sejas. Samērcē vates pikucīti šķīdumā un uzklāj to uz problemātiskajām ādas zonām.

4. Atbrīvojies no blaugznām

Lai izmantotu MSL cīņai ar blaugznām, samitrini matus šajā šķīdumā un itin dvielī, atstāj uz 10-15 minūtēm, pēc tam mazgā matus kā parasti. Atkārto procedūru vairākas reizes.

Lasi arī: 20 neparasti veidi, kā izmantot citronus. #10 noderēs ikvienai saimniecei!

5. Stikla tīrīšanai

MSL var padarīt stiklu kristāltīru. Tīri datora, TV ekrānu, lēcas ar mīkstu lupatiņu un MSL.

6. Lai atkritumu tvertne vairs nesmakotu

Paņem papīra dvieli, iemērc to MSL un novieto atkritumu tvertnes apakšā, tas neļaus veidoties nepatīkamajai smaržai, ko bieži rada atkritumi.

7. Atbrīvojies no pelējuma

MSL lieliski spēj tikt gala ar pelējumu. Vienkārši samērcē švammi ar šo līdzekli un tīri pelējumu kā parasti. Tas ne tikai palīdzēs atbrīvoties no nejaukā pelējuma, bet liks tavai mājai smaržot svaigi!

Avots: interesting-facts.info

Leave a Comment