Neticami: viņa izmantoja sveci, lai tīrītu flīzes: tagad es arī tā darīšu!

svece

Viss, kas ir nepieciešams, ir viena balta svece, to var nopirkt jebkurā veikalā un tā nemaksās vairāk kā vienu eiro. Lūk, kas ir jādara, lai flīžu starpas ilgstoši padarītu baltas:

Vispirms ir nepieciešams kārtīgi iztīrīt vannas istabu, konkrētāk, flīzes un to starpas. Jā, nāksies kārtīgi papūlēties, ja flīžu starpas ir ļoti netīras. Lai tās iztīrtītu iesakām izvēlēties etiķi vai kādu profesionālāku produktu, īpaši tādu, kas cīnās ar pelējumu.

Pēc tam ņemam sveci un berzējam ar to flīžu starpas – pāris reizes izbraucot cauri katrai starpai. Tas prasa tikai dažas sekundes, bet rezultāti ir tūlītēji. Ir nepieciešams tikai noklāt kārtīgu treknu vaska kārtu uz flīžu starpām. Tas dos labu aizsardzības slāni, tāpēc, kad uz tām nokļūs ūdens vai mazgāšanas līdzekļi, tās nekļūs mitras, neradīsies pelējums, kā arī tās neiekrāsosies. Flīzes izskatīsies skaistas un tīras ilgstoši!

Lasi arī: Pat visnoturīgākie traipi pazudīs, ja tīrīsiet tos ar šo līdzekli

Vairāk uzmanības pievērs vietām, kur biežāk nokļūst ūdens. Šo procedūru var atkārtot pēc vajadzības, bet tas nebūs jādara bieži – flīzes saglabās oriģinālo baltumu ļoti ilgi!

Noskaties arī video ar piemēru:

 

Leave a Comment