Vēlies samazināt poras uz sejas un uzlabot sejas ādas veselību? Lūk, kas ir jādara! Fantastisks rezultāts!

soda

Paplašinātas poras deguna rajonā ir nepatīkama lieta daudzām sievietēm. Šādas poras uz sejas liek mums izskatīties vecākām un neveselīgām, tas arī neizskatās īpaši skaisti.

Neskaitot šīs negatīvās iezīmes, paplašinātas poras var radīt ar citas ādas problēmas, jo tajās var saiet vairāk netīrumu, radot akni un pinnes.

Poras ir daļa no mūsu ādas, tās nevar vienkārši likvidēt, bet, par laimi, ir iespējams tās iztīrīt un samazināt tās netērējot lielas naudas summas dažādiem ķīmiskiem kosmētiskajiem līdzekļiem! Ir zināms, ka šie līdzekļi īsti nespēj palīdzēt un ilgtermiņā rada daudz citu ādas problēmu.

Poru attīrīšanu un samazināšanu var veikt mājas apstākļos ar dabīgiem līdzekļiem. Patiesībā ir nepieciešama tikai viena sastāvdaļa, kura atrodas tavā virtuvē – dzeramā soda! Šo produktu var nosaukt par brīnumlīdzekli, jo to var izmantot neskaitāmos veidos, šajā gadījumā, soda efektīvi attīra atmirušās ādas šūnas un atbrīvo poras no netīrumiem. Tāpat, tā cīnās porās esošajām baktērijām un padara ādu maigāku un tīrāku.

Lasi arī: Atvadies no grumbiņām un problemātiskas ādas ar šīm 3 dabīgo sejas masku receptēm!

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kā attīrīt un samazināt poras mājas apstākļos:

COMMENTS

Leave a Comment