Nežēlīgi! Ko šie divi pretekļi/saimnieki izdarīja ar savu suni

Notikumi norisinās Spānijā! Pēc tam, kad viens no vīriešiem uzkāpa augstāk, pa sētu, līdzdalībnieks padeva viņam suni, kuru viņš pārmeta pāri sētai, nometot to uz asfalta seguma, pēc tam, redzams, ka abi vīrieši aizskrien līdz mašīnai, iekāpj tajā, un pamet notikuma vietu.

Suns pēc kritiena izskatās apjucis un tad tas klibo prom no žoga.

Nepatīkamajā videoklipā uzņemto cilvēku rīcību nosoda Spānijas dzīvnieku labturības organizācijas, kas apgalvojušas, ka ziņos Pol***jai par šo cietsirdīgo nežēlību.

Dzīvnieku glābšanas centrs ievietojis novērošanas kameru uzņemto ierakstu sociālajā vietnē Facebook, ar aicinājumu ziņot par šo notikumu policijā, informējot, kas bijuši abi vīrieši.

Glābšanas centra pārstāvis komentēja: „Šie zemiskie vīrieši nedomājot pārmeta šo suni pāri sētai, gaišā dienas laikā. Viņi neizrādīja nekādu nožēlu, tā vietā, viņi izturējās pret suni kā pret atkritumu maisu, viņi to sita, pārmeta pāri žogam un pameta, neskatoties atpakaļ. Acīmredzams, ka mēs ziņosim par šo notikumu Pol***jai. Mēs neklusēsim. Dalieties ar šo video. Un, ja kādam ir aizdomas, ka viņš atpazīst šos vīriešus, zvaniet Pol***jai. Mums viņi ir jānotver, lai nežēlība tiktu apturēta.”

Viņš turpina: „Suns ir ļoti jauks. Tas ir jauns suns un viņš ir nobijies, nesaprazdams, kādēļ tas ar viņu notiek. Viņam nav ne jausmas kur viņš atrodas.”

Saniknoti dzīvnieku mīļi satricināja dzīvnieku glābšanas centra mājaslapu.

Kāds no komentētājiem pauda savas domas: „Viņi gribēja pārmest suni pāri žogam jau no paša sākuma. Ja viņiem tas izdotos, tam noteikti būtu lauzta kāja. Viņi ir pelnījuši kārtīgu nolinčošanu.”

Kāda cita sieviete piemetināja: „Es nevaru noskatīties uz šo video, jo tas liek man vēlēties, kaut šie cilvēki saslimtu ar ilgstošu un sāpīgu slimību, ar agonijas pilnām beigām, lai viņi saprastu, ko nodarījuši šim nabaga sunim.”

COMMENTS

  • <cite class="fn">Songa</cite>

    Cilvēku cietsirdībai nav robežu!

  • <cite class="fn">xr</cite>

    tie nav cilveki tie ir kropļi

  • <cite class="fn">loora</cite>

    vnk tos izdzimtenus pasus vajadzetu parmest par kinas muri..vai par kadu citu augstu zogu-kur pret viniem ari izturetos ka pret noklidusiem mutantiem…vnk sirdssap par tadiem pretekliem..viniem rokas un kajas varetu noput..es vnk ja dzive satiktu tadus nezelotu vinus

  • <cite class="fn">aija</cite>

    tur tacu var,pietuvinot,saredzeet masiinas nr.,tadjau ganjau tos kretiinus dabuuja rokaa un ceru,ka dabuuja sodu !

  • <cite class="fn">poga</cite>

    lai mazak ganitos no komentaru puses ,dzivnieku glapshans centraa kapec vel nav ierikots( glabshanas siliite), butu liela starpiba vai to suniiti parmet pari vai ieved pa vartinniem un atstaj….

Leave a Comment