No kā šajā vasarā vajadzētu baidīties jums, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Vai vēlaties zināt, kā jūs riskējat iznīcināt savu vasaru? Kā jums vajadzētu būt uzmanīgiem un izvairīties no visas savas atkarības atkarībā no Zodiaka zīmes? Lasiet šos padomus, lai radītu tikai labas atmiņas 2018. gada vasaru, nevis sabojātu sezonu.

Lasi arī: Esmu garīgs, nevis reliģisks

1. Auns

Jūs noteikti ir nevēlami zaudētu savu temperamentu. Pat ja jums nepatīk tas, ko redzat vai dzirdat, paturiet sevi rokās. Jā, jūs esat spītīgs un vēlaties strēbt karstu, bet labāk nekavējoties pārrunājat visas nesaskaņas un noskaidrojiet sāpīgos mirkļus.

2. Vērsis

Pie jūsu sliekšņa ir dažas lieliskas iespējas, un jūs pavadīsiet daudz laika, domājot. Tā kā šī iespēja izskatās pārāk vilinoša, lai būtu patiesa, jums būs kārdinājums palikt savā komforta zonā, kur jūtaties drošībā. Jums joprojām ir jāizmanto iespēja un jāizvairās no rutīnas.

3. Dvīņi

Jūs būsiet slinki un vienaldzīgi attieksmē, jo tā ir vasara, un jums liekas, ka jums nav jābūt produktīvam. Jūs nevēlaties kaut ko darīt. Jūs nevēlaties nodarboties ar sportu, bet plānojat atslābināties uz neveselīgu pārtiku un alkoholu – tādēļ jūs riskējat beigt vasaru pretīgā stāvoklī.

Lasi arī: Padomi situācijām, kad esi bez vārdiem

4. Vēzis

Jūs tiksieties ar kādu, kurā jūs varat pilnīgi izšķīst. Jūs pārtrauksiet rūpēties par sevi, jo jūs būsiet pārāk aizņemts, cenšoties padarīt šo cilvēku laimīgu, visādā ziņā izpatīkot viņam un dodot visu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment